Елена Кананыхина
Елена Кананыхина
доцент кафедры Биохимии, микробиологии и основ физиологии
Подтвержден адрес электронной почты в домене onaft.edu.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Characteristics of the pigments from anthocyan-containing food plants, raw material for production of bioflavonoid dyes
EN Kananykhina, IV Pilipenko
Chemistry of Natural compounds 36 (2), 148-151, 2000
112000
Сучасні погляди щодо удосконалення технології приготування хліба
ТЄ Лебеденко, ОМ Кананихіна, НЮ Соколова, ОІ Юрескул
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 225-228, 2009
82009
Технічна мікробіологія
ЛВ Капрельянц, ЛМ Пилипенко, АВ Єгорова, ЯБ Пауліна, ...
ОЛДІ-ПЛЮС, 2017
42017
Хмелеві екстракти як ефективний засіб підвищення мікробіологічної безпеки хлібобулочних виробів із пшеничного борошна
ТЄ Лебеденко, ОМ Кананихіна, НЮ Соколова, ВО Кожевнікова
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 122-128, 2013
42013
Хмелевые дрожжи–возрождение забытых технологий хлебопечения
ТЕ Лебеденко, ЕН Кананыхина, НЮ Соколова
Зернові продукти і комбікорми, 28-33, 2010
42010
Biotechnological aspects of preparing hops yeasts/T
T Lebedenko
Lebedenko, E. Kananykhina, N. Sokolova/The materials of 3, 169, 2009
42009
Мікробіологія харчових виробництв
ЛВ Капрельянц, ЛМ Пилипенко, АВ Єгорова, ЯБ Пауліна, ЛВ Труфкаті, ...
32016
Использование хмелевих экстрактов для стабилизации качества и повышения эффективности концентрированной молочнокислой закваски
ТЕ Лебеденко, ЕН Кананыхина, НЮ Соколова
Матер. VII Международной научно-практической конференции студентов и …, 2011
32011
Влияние хмелевых экстрактов на окислительные изменения липидов сухарных изделий в процессе хранения
ТЕ Лебеденко, ЕН Кананыхина, НЮ Соколова
Науч. конф. с межд. участием «Хранителна наука, техника и технологии, 281-287, 2011
32011
Ispol'zovanie mikrovolnovoi obrabotki v tekhnologii proizvodstva preservov [Use of microwave processing in technology of preserves production]
LB Dobrobabina, EN Kananykhina, MS Gorshunov
Rybnoe khoziaistvo Ukrainy, 39-41, 2003
32003
Хмелевые закваски–анализ качества и их перспектива в условиях современных предприятий
Т Лебеденко
22010
Біотехнологічні аспекти приготування хлібобулочних виробів з використанням хмелевих дріжджів
ТЄ Лебеденко
Наукові праці ОНАХТ.–2008.–Вип 34, 178-183, 2008
22008
Формування у майбутніх фахівців харчової промисловості цінностного ставлення до власного здоров’я
ТП Сергєєва, ОМ Кананихіна
12018
Використання біотехнології при виробництві комбікормів
БВ Єгоров, ОМ Кананихіна, ТМ Турпурова
12018
Технологія виробництва білково-вітамінної добавки біотехнологічним методом
БВ Єгоров, ОМ Кананихіна, ТМ Турпурова
Scientific Works 82 (2), 4-9, 2018
12018
Національна культура та проблеми формування соціальної відповідальності майбутніх фахівців
ГВ Ангелов, ОМ Кананихіна, АО Соловей
Вісник Національного технічного університету України Київський політехнічний …, 2013
12013
Біотехнологічні методи накопичення білкових сполук у зерновій сировині при виробництві комбікормів
БВ Єгоров, ОМ Кананихіна, ТМ Турпурова
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 64-69, 2012
12012
Использование экстрактов лекарственных растений в технологии хлебобулочных изделий
ТЄ Лебеденко, ЕН Кананыхина, НЮ Соколова, ВР Рапита
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 229-234, 2010
12010
Історія, традиційність та досвід британського парламертаризму
АО Соловей, ТС Ботіка, ОМ Кананихіна
Гілея: науковий вісник, 22-25, 2019
2019
. Formation of leadership qualitiesand social responsibility of the modern manager in odessa national academy of food technologies.
BP Kalaman O., Kananykhina O.,Solovey A.
Економіка харчової промисловості 11 (1), 59-66, 2019
2019
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20