Scientific foundations of solving engineering tasks and problems B Demchyna, L Vozniuk, M Surmai, D Hladyshev, V Babyak, V Kovalchuk, ... International Science Group, 2021 | 49 | 2021 |
Nutritional value of a dry soluble gerodietetic product for enteral nutrition D Antyushko, T Bozhko, N Shapovalova, M Fil, T Brovenko, G Tolok, ... Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 5 (11), 113, 2021 | 11 | 2021 |
Сучасний стан і тенденції розвитку ринку продуктів для нутрітивної підтримки людини НВ Притульська, ДП Антюшко, ЮМ Мотузка Харчова наука і технологія, 106-108, 2012 | 10 | 2012 |
Реологічні властивості продуктів для ентерального харчування Д Антюшко, Ю Мотузка, Р Романенко Товари і ринки, 125-130, 2013 | 9 | 2013 |
EVALUATION OF GERODIETETIC PRODUCT'S FOR ENTERAL NUTRITION PROTEIN VALUE DP Antiushko Journal of chemistry and technologies 28 (2), 161-167, 2020 | 8 | 2020 |
Інтерактивні методи навчання у вищій школі СТВ Антюшко Д.П., Володавчик В.С., Сєногонова Л.І. | 7* | 2021 |
Сучасні тенденції ринку спортивного харчування НВ Притульська, ДП Антюшко, ЮМ Мотузка Харчова наука і технологія, 49-52, 2012 | 5 | 2012 |
Перспективи використання продуктів для ентерального харчування в геродієтичній практиці ДП Антюшко, ПО Карпенко Проблемы старения и долголетия, 215-221, 2016 | 4 | 2016 |
Критерії розробки харчових продуктів геродієтичного призначення Н Притульська, Д Антюшко Товари і ринки, 83–92-83–92, 2016 | 4 | 2016 |
Органічні харчові продукти: реалії та перспективи виробництва і споживання МЮМ Притульська Н.В., Антюшко Д.П. Товарознавчий вісник 1 (15), 129-137, 2022 | 3 | 2022 |
Prospects for the use of apiproducts in human healthy nutrition N Prytulska, P Karpenko, D Antiushko, T Bozhko, N Shapovalova EUREKA: Life Sciences, 54-60, 2021 | 3 | 2021 |
The elements composition of gerodietetic product for enteral nutrition D ANTIUSHKO Commodities· and· markets 38 (2), 63-69, 2021 | 3 | 2021 |
Безпечність харчових продуктів: новації стандарту ISO 22000:2018 ВСП Антюшко Д.П., Павлюченко Ю.П. Товари і ринки, 5-13, 2018 | 3 | 2018 |
The system of higher education quality assurance: international experience WD Pritulska N., Antiushko D. Зовнішня торгівля: економіка, фінанси, право, 108-116, 2017 | 3* | 2017 |
Биологическая активность композиции с глюкозамином в питании крыс при моделировании повреждений хрящевой и соединительной тканей ДП Антюшко, АО Нездолий Вопросы питания 86 (1), 72-75, 2017 | 3 | 2017 |
Імплементація положень стандарту ISO 9001: 2015 для вдосконалення систем управління якістю Д Антюшко Товари і ринки, 71–79-71–79, 2016 | 3 | 2016 |
Якість сухих розчинних продуктів для ентерального харчування ДП Антюшко КНТЕУ, 2014 | 3* | 2014 |
Наукові підходи до розробки продуктів для людей із термічними травмами Н Притульська, Д Антюшко, Ю Мотузка Товари і ринки, 89-97, 2012 | 3 | 2012 |
Маркування харчових продуктів: новели українського законодавства N PRYTULSKA, D ANTIUSHKO, V ОSYKA Commodities· and· markets 31 (3), 5-14, 2019 | 2 | 2019 |
Оценка пищевой ценности продуктов для энтерального питания ДП Антюшко, ЮВ Гавалко Вопросы питания 88 (5), 63-71, 2019 | 2 | 2019 |