Підписатись
Дмитро Антюшко (Dmytrо Antiushko, Dmytro Antyushko, Dmitrо Antiushko)
Дмитро Антюшко (Dmytrо Antiushko, Dmytro Antyushko, Dmitrо Antiushko)
State University of Trade and Economics
Підтверджена електронна адреса в knute.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Scientific foundations of solving engineering tasks and problems
B Demchyna, L Vozniuk, M Surmai, D Hladyshev, V Babyak, V Kovalchuk, ...
International Science Group, 2021
672021
Nutritional value of a dry soluble gerodietetic product for enteral nutrition
D Antyushko, T Bozhko, N Shapovalova, M Fil, T Brovenko, G Tolok, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 5 (11), 113, 2021
152021
Сучасний стан і тенденції розвитку ринку продуктів для нутрітивної підтримки людини
НВ Притульська, ДП Антюшко, ЮМ Мотузка
Харчова наука і технологія, 106-108, 2012
112012
Інтерактивні методи навчання у вищій школі
СТВ Антюшко Д.П., Володавчик В.С., Сєногонова Л.І.
10*2021
Реологічні властивості продуктів для ентерального харчування
Д Антюшко, Ю Мотузка, Р Романенко
Товари і ринки, 125-130, 2013
92013
Evaluation of gerodietetic product's for enteral nutrition protein value
DP Antiushko
Journal of chemistry and technologies 28 (2), 161-167, 2020
82020
Сучасні тенденції ринку спортивного харчування
НВ Притульська, ДП Антюшко, ЮМ Мотузка
Харчова наука і технологія, 49-52, 2012
62012
Безпечність харчових продуктів: новації стандарту ISO 22000:2018
ВСП Антюшко Д.П., Павлюченко Ю.П.
Товари і ринки, 5-13, 2018
42018
Перспективи використання продуктів для ентерального харчування в геродієтичній практиці
ДП Антюшко, ПО Карпенко
Проблемы старения и долголетия, 215-221, 2016
42016
Критерії розробки харчових продуктів геродієтичного призначення
Н Притульська, Д Антюшко
Товари і ринки, 83–92-83–92, 2016
42016
Органічні харчові продукти: реалії та перспективи виробництва і споживання
МЮМ Притульська Н.В., Антюшко Д.П.
Товарознавчий вісник 1 (15), 129-137, 2022
32022
Prospects for the use of apiproducts in human healthy nutrition
N Prytulska, P Karpenko, D Antiushko, T Bozhko, N Shapovalova
EUREKA: Life Sciences, 54-60, 2021
32021
The elements composition of gerodietetic product for enteral nutrition
D ANTIUSHKO
INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL COMMODITIES AND MARKETS 38 (2), 63-69, 2021
32021
The system of higher education quality assurance: international experience
WD Pritulska N., Antiushko D.
Зовнішня торгівля: економіка, фінанси, право, 108-116, 2017
3*2017
Биологическая активность композиции с глюкозамином в питании крыс при моделировании повреждений хрящевой и соединительной тканей
ДП Антюшко, АО Нездолий
Вопросы питания 86 (1), 72-75, 2017
32017
Імплементація положень стандарту ISO 9001: 2015 для вдосконалення систем управління якістю
Д Антюшко
Товари і ринки, 71–79-71–79, 2016
32016
Наукові підходи до розробки продуктів для людей із термічними травмами
Н Притульська, Д Антюшко, Ю Мотузка
Товари і ринки, 89-97, 2012
32012
APPLICATION OF GOOD MANUFACTURING PRACTICES IN THE PRODUCTION OF FOOD PRODUCTS FOR SPECIAL MEDICAL PURPOSES.
N Prytulska, D Antiushko, V Osyka, L Sienohonova, V Volodavchyk, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 123 (13), 2023
22023
Interrelation of changes in amino acid composition and active acidity of whey protein concentrate
DP Antiushko
Journal of Chemistry and Technologies 30 (1), 52-59, 2022
22022
Organic foods products: Realities and prospects of production and consumption
N Prytulska, D Antiushko, Y Motuzka
Commodity Bulletin 1 (15), 129-137, 2022
22022
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20