Підписатись
Дмитро Антюшко (Dmytrо Antiushko, Dmytro Antyushko, Dmitrо Antiushko)
Дмитро Антюшко (Dmytrо Antiushko, Dmytro Antyushko, Dmitrо Antiushko)
Державний торговельно-економічний університет (State university of trade and economics)versity of
Підтверджена електронна адреса в knteu.kiev.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Scientific foundations of solving engineering tasks and problems
B Demchyna, L Vozniuk, M Surmai, D Hladyshev, V Babyak, V Kovalchuk, ...
International Science Group, 2021
482021
Nutritional value of a dry soluble gerodietetic product for enteral nutrition
D Antyushko, T Bozhko, N Shapovalova, M Fil, T Brovenko, G Tolok, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 5 (11), 113, 2021
112021
Сучасний стан і тенденції розвитку ринку продуктів для нутрітивної підтримки людини
НВ Притульська, ДП Антюшко, ЮМ Мотузка
Харчова наука і технологія, 106-108, 2012
102012
EVALUATION OF GERODIETETIC PRODUCT'S FOR ENTERAL NUTRITION PROTEIN VALUE
DP Antiushko
Journal of chemistry and technologies 28 (2), 161-167, 2020
82020
Реологічні властивості продуктів для ентерального харчування
Д Антюшко, Ю Мотузка, Р Романенко
Товари і ринки, 125-130, 2013
82013
Інтерактивні методи навчання у вищій школі
СТВ Антюшко Д.П., Володавчик В.С., Сєногонова Л.І.
7*2021
Сучасні тенденції ринку спортивного харчування
НВ Притульська, ДП Антюшко, ЮМ Мотузка
Харчова наука і технологія, 49-52, 2012
52012
Перспективи використання продуктів для ентерального харчування в геродієтичній практиці
ДП Антюшко, ПО Карпенко
Проблемы старения и долголетия, 215-221, 2016
42016
Критерії розробки харчових продуктів геродієтичного призначення
Н Притульська, Д Антюшко
Товари і ринки, 83–92-83–92, 2016
42016
Органічні харчові продукти: реалії та перспективи виробництва і споживання
МЮМ Притульська Н.В., Антюшко Д.П.
Товарознавчий вісник 1 (15), 129-137, 2022
32022
Prospects for the use of apiproducts in human healthy nutrition
N Prytulska, P Karpenko, D Antiushko, T Bozhko, N Shapovalova
EUREKA: Life Sciences, 54-60, 2021
32021
The elements composition of gerodietetic product for enteral nutrition
D ANTIUSHKO
Commodities· and· markets 38 (2), 63-69, 2021
32021
Безпечність харчових продуктів: новації стандарту ISO 22000:2018
ВСП Антюшко Д.П., Павлюченко Ю.П.
Товари і ринки, 5-13, 2018
32018
The system of higher education quality assurance: international experience
WD Pritulska N., Antiushko D.
Зовнішня торгівля: економіка, фінанси, право, 108-116, 2017
3*2017
Биологическая активность композиции с глюкозамином в питании крыс при моделировании повреждений хрящевой и соединительной тканей
ДП Антюшко, АО Нездолий
Вопросы питания 86 (1), 72-75, 2017
32017
Імплементація положень стандарту ISO 9001: 2015 для вдосконалення систем управління якістю
Д Антюшко
Товари і ринки, 71–79-71–79, 2016
32016
Наукові підходи до розробки продуктів для людей із термічними травмами
Н Притульська, Д Антюшко, Ю Мотузка
Товари і ринки, 89-97, 2012
32012
Маркування харчових продуктів: новели українського законодавства
N PRYTULSKA, D ANTIUSHKO, V ОSYKA
Commodities· and· markets 31 (3), 5-14, 2019
22019
Оценка пищевой ценности продуктов для энтерального питания
ДП Антюшко, ЮВ Гавалко
Вопросы питания 88 (5), 63-71, 2019
22019
Ентеральна нутрітивна підтримка населення в умовах надзвичайних ситуацій : монографія
АДП Притульська Н.В., Гуліч М.П., Мотузка Ю.М., Асланян С.А., Заруцький Я.Л ...
22018
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20