Дмитро Антюшко (Dmitriy Antiushko)
Дмитро Антюшко (Dmitriy Antiushko)
Київський національний торговельно-економічний університет
Підтверджена електронна адреса в knteu.kiev.ua - Домашня сторінка
НазваПосиланняРік
Реологічні властивості продуктів для ентерального харчування
Д Антюшко, Ю Мотузка, Р Романенко
Товари і ринки, 125-130, 2013
82013
Сучасний стан і тенденції розвитку ринку продуктів для нутрітивної підтримки людини
НВ Притульська, ДП Антюшко, ЮМ Мотузка
Харчова наука і технологія, 106-108, 2012
72012
Сучасні підходи до розробки продуктів для спортсменів
НВ Притульська, ЮМ Мотузка, ДП Антюшко
Товарознавчий вісник.–2012.–Випуск 5, 327-333, 2012
3*2012
Сучасні тенденції ринку спортивного харчування
НВ Притульська, ДП Антюшко, ЮМ Мотузка
Харчова наука і технологія, 49-52, 2012
22012
Імплементація положень стандарту ISO 9001: 2015 для вдосконалення систем управління якістю
Д Антюшко
Товари і ринки, 71–79-71–79, 2016
12016
Наукові підходи до розробки продуктів для людей із термічними травмами
Н Притульська, Д Антюшко, Ю Мотузка
Товари і ринки, 89-97, 2012
12012
Важливість впровадження нової редакції міжнародного стандарту ISO 22000
ДП Антюшко
2018
Аудит пест-менеджменту в системі управління безпечністю
ПЮ Антюшко Д.
Товари і ринки, 57–64, 2018
2018
Метод асоціативного мислення в освіті
ПЕ Антюшко Д.
Вісник КНТЕУ, 138-146, 2018
2018
Безпечність харчових продуктів: новації стандарту ISO 22000:2018
ВСП Антюшко Д.П., Павлюченко Ю.П.
Товари і ринки, 5-13, 2018
2018
Ентеральна нутрітивна підтримка населення в умовах надзвичайних ситуацій : монографія
АДП Притульська Н.В., Гуліч М.П., Мотузка Ю.М., Асланян С.А., Заруцький Я.Л ...
2018
Суміш для ентерального харчування геродієтичного призначення
ГЮВ Притульська Н.В., Карпенко П.О., Антюшко Д.П.
2017
The biological activity of the composition with glucosamine in the diet of rats in the modeling of cartilage and connective tissue damage
DP Antiushko, AO Nezdoliy
Voprosy pitaniia 86 (1), 72-75, 2017
2017
Спеціальне харчування в системі забезпечення здоров’я населення
ДП Антюшко
2017
The system of higher education quality assurance: international experience
WD Pritulska N., Antiushko D.
Зовнішня торгівля: економіка, фінанси, право, 108-116, 2017
2017
The application of Meetoo internet-platform in educational process
AD Pritulska N.
Вісник КНТЕУ, 100-106, 2017
2017
Особливості стандартизації в Україні та світі зерна пшениці
Д Антюшко
Товари і ринки, 90–101-90–101, 2017
2017
Биологическая активность композиции с глюкозамином в питании крыс при моделировании повреждений хрящевой и соединительной тканей
ДП Антюшко, АО Нездолий
Вопросы питания 86 (1), 2017
2017
ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ПРОДУКТІВ ДЛЯ ЕНТЕРАЛЬНОГО ХАРЧУВАННЯ В ГЕРОДІЄТИЧНІЙ ПРАКТИЦІ
ДП Антюшко, ПО Карпенко
Проблемы старения и долголетия 25 (2), 215-221, 2016
2016
Критерії розробки харчових продуктів геродієтичного призначення
Н Притульська, Д Антюшко
Товари і ринки, 83–92-83–92, 2016
2016
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20