Дмитро Антюшко (Dmytrо Antiushko)
Дмитро Антюшко (Dmytrо Antiushko)
Київський національний торговельно-економічний університет
Підтверджена електронна адреса в knteu.kiev.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Реологічні властивості продуктів для ентерального харчування
Д Антюшко, Ю Мотузка, Р Романенко
Товари і ринки, 125-130, 2013
82013
Сучасний стан і тенденції розвитку ринку продуктів для нутрітивної підтримки людини
НВ Притульська, ДП Антюшко, ЮМ Мотузка
Харчова наука і технологія, 106-108, 2012
72012
Сучасні тенденції ринку спортивного харчування
НВ Притульська, ДП Антюшко, ЮМ Мотузка
Харчова наука і технологія, 49-52, 2012
42012
Сучасні підходи до розробки продуктів для спортсменів
НВ Притульська, ЮМ Мотузка, ДП Антюшко
Товарознавчий вісник.–2012.–Випуск 5, 327-333, 2012
32012
The system of higher education quality assurance: international experience
WD Pritulska N., Antiushko D.
Зовнішня торгівля: економіка, фінанси, право, 108-116, 2017
22017
Імплементація положень стандарту ISO 9001: 2015 для вдосконалення систем управління якістю
Д Антюшко
Товари і ринки, 71–79-71–79, 2016
22016
The application of Meetoo internet-platform in educational process
AD Pritulska N.
Вісник КНТЕУ, 100-106, 2017
12017
Биологическая активность композиции с глюкозамином в питании крыс при моделировании повреждений хрящевой и соединительной тканей
ДП Антюшко, АО Нездолий
Вопросы питания 86 (1), 2017
12017
Перспективи використання продуктів для ентерального харчування в геродієтичній практиці
ДП Антюшко, ПО Карпенко
Проблемы старения и долголетия, 215-221, 2016
12016
Маркетингові дослідження очікувань цільової аудиторії споживачів продуктів із функціональної направленістю
АО Нездолій, ДП Антюшко
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 26-30, 2015
12015
Органолептичні властивості продуктів на сухій розчинній основі для ентерального харчування
НВ Притульська, ЮМ Мотузка, ДП Антюшко
Сборник научных трудов SWorld 9 (2), 82-86, 2013
12013
Наукові підходи до розробки продуктів для людей із термічними травмами
Н Притульська, Д Антюшко, Ю Мотузка
Товари і ринки, 89-97, 2012
12012
Оценка пищевой ценности продуктов для энтерального питания
ДП Антюшко, ЮВ Гавалко
Вопросы питания 88 (5), 2019
2019
Аудит пест-менеджменту в системі управління безпечністю
ПЮ Антюшко Д.
Товари і ринки, 57–64, 2018
2018
Метод асоціативного мислення в освіті
ПЕ Антюшко Д.
Вісник КНТЕУ, 138-146, 2018
2018
Безпечність харчових продуктів: новації стандарту ISO 22000:2018
ВСП Антюшко Д.П., Павлюченко Ю.П.
Товари і ринки, 5-13, 2018
2018
Ентеральна нутрітивна підтримка населення в умовах надзвичайних ситуацій : монографія
АДП Притульська Н.В., Гуліч М.П., Мотузка Ю.М., Асланян С.А., Заруцький Я.Л ...
2018
Суміш для ентерального харчування геродієтичного призначення
ГЮВ Притульська Н.В., Карпенко П.О., Антюшко Д.П.
2017
Науково-практичні підходи до розробки продуктів для нутрітивної підтримки поранених, постраждалих і хворих в екстремальних умовах бойових дій та на етапах медичної евакуації
НВ Притульська, ЮМ Мотузка, МП Гуліч, СА Асланян, ДП Антюшко
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 200-208, 2017
2017
Особливості стандартизації в Україні та світі зерна пшениці
Д Антюшко
Товари і ринки, 90–101-90–101, 2017
2017
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20