Підписатись
Харченко Євген Іванович / Харченко Евгений Иванович / Kharchenko Yevgen
Харченко Євген Іванович / Харченко Евгений Иванович / Kharchenko Yevgen
Доцент кафедры технологии хранения и переработки зерна, Национальный университет пищевых технологий
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Effect of technological properties of pea seeds and processing modes on efficiency of its dehulling
Y Kharchenko, A Sharan, V Chornyi, O Yeremeeva
Ukrainian food journal, 589-604, 2018
82018
Лущення зерна ячменю
ЄІ Харченко, АВ Шаран
62017
Дослідження технологічної ефективності обладнання борошномельного заводу за скороченою схемою помелу
ЄА Дмитрук, ЄІ Харченко, OA Чорний, ОП Верещинський
42011
Investigation of particle size distribution of grinded amber by electropulse discharges in a liquid medium
V Chornyi, Y Kharchenko, T Mysiura, N Popova, V Zavialov
Archive of Mechanical Engineering, 337-348-337-348, 2021
32021
Ефективність виділення легких домішок в лабораторному аспіраційному каналі
ЄІ Харченко, ВМ Чорний, ОА Єремеєва
32017
Технологічні властивості зерна пшениці різної крупності
ПС Бачинська, ЄІ Харченко
32017
Дослідження процесу лущення зерна люпину
ЄІ Харченко
Хранение и переработка зерна, 39-41, 2013
32013
Дослідження якості суміші пшеничного та горохового борошна та змін при зберіганні
ОІ Шаповаленко, ГІ Скорікова, ЛВ Польовик, ЄІ Харченко
32009
Технологічні процеси переробки зерна пшениці в борошно
ОА Єремеєва, ЄІ Харченко, ВВ Любич
ТОВ «ТРОПЕА», 2021
22021
Обоснование подогрева зерна и воды в процессе подготовки зерна к помолу
ЕИ Харченко, ЕА Еремеева
22020
Investigation of the grinding mode of the enriched wheat products in the rolling mill 1-grinding system of the milling mill of wheat grinding
O Yeremeeva, Y Kharchenko, H Tkachenko, I Shapoval, O Hryhorenko
Modern Development Paths of Agricultural Production: Trends and Innovations …, 2019
22019
Yield of intermediate products in the drought process of wheat milling.
Y Kharchenko, A Sharan, O Yeremeeva, L Novak
22017
На замітку проектувальнику зернопереробних підприємств
ВБ Ільчук, ЄІ Харченко
22013
Фракцiонування дозволить правильно використати технологiчний потенцiал зерна
ОI Шаповаленко, ЄА Дмитрук, ТВ Корж, АВ Шаран, ЄI Харченко, ...
Хранение и переработка зерна, 49-50, 2010
22010
Фракціонування дозволить правильно використати технологічний потенціал зерна
ОІ Шаповаленко, ЄА Дмитрук, ТВ Корж, АВ Шаран, ЄІ Харченко, ...
22010
Influence of technical and technological parameters on the barley dehulling process.
Y Kharchenko, A Buculei, V Chornyi, A Sharan
12022
Хлібопекарські властивості зерна пшениці м’якої з добавлянням пшениці спельти
OA Yeremeieva, YI Harchenko, HV Tkachenko, VV Liubych
Наукові праці Інституту біоенергетичних культур і цукрових буряків, 84-92, 2020
12020
Influence of water temperature and moisture increase on wheat temperature during moistering
Y Kharchenko, V Chornyi, A Sharan
12020
Альтернативна методика розрахунку аеродинамічного опору фільтрів
ЄА Дмитрук, ЄІ Харченко, АВ Шаран
12014
Подрібнення насіння квасолі в молотковій дробарці
МА Перегуда, ЄІ Харченко, ТВ Корж, ВЄ Носенко, ІВ Гуцало
12013
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20