Мікробіологія, санітарія і гігієна виробництв з основами НАССР: навч. посібн НМ Грегірчак, СМ Тетеріна, ТМ Нечипор К.: НУХТ, 274, 2018 | 18 | 2018 |
Технологічні аспекти перероблення буряків, уражених слизистим бактеріозом НА Гусятинська, ТМ Нечипор Цукор України, 41-46, 2016 | 5 | 2016 |
Determination of the disinfectants efficiency on microorganisms - active gray rot causative agents within the process of sugar beet storage KI Husyatynska Natalia, Teterina Svitlana, Nechipor Tetyana Ukrainian food journal 4 (4), 626-637, 2015 | 3 | 2015 |
Determination of the disinfectants efficiency on microorganisms - active gray rot causative agents within the process of sugar beet storage KI Husyatynska Natalia, Teterina Svitlana, Nechipor Tetyana Ukrainian food journal 4 (4), 626-637, 2015 | 3 | 2015 |
Ефективність сучасних дезінфектантів при переробленні цукрових буряків, уражених бактеріями роду Leuconostoc НА Гусятинська, ТМ Нечипор | 2 | 2017 |
Дослiдження ефективностi застосування дезiнфекцiйного засобу «Жавель-Клейд» на глобинському цукровому заводi НА Гусятинська, СМ Тетеріна, ЛМ Бурда | 2 | 2014 |
Застосування дезінфектантів сучасного покоління для дезінфекції технологічних вод у виробництві цукру ЛР Решетняк, Н Гусятинська, Т Нечипор, С Тетеріна | | 2018 |
НОВОГО ПОКОЛІННЯ У ВИРОБНИЦТВІ ЦУКРУ НА Гусятинська, Т Нечипор НАУКОВО-ТЕХНІЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ" Наукові проблеми харчових технологій та …, 2017 | | 2017 |
Влияния микробиологических процессов на технологическое качество диффузионного сока НА Гусятинская, ТН Нечипор, СН Тетерина, ЮМ Пенчук БГАТУ, 2017 | | 2017 |
Ефективність застосування методів озонування та адсорбційного очищення цеолітом при переробленні цукрових буряків, уражених слизистим бактеріозом НА Гусятинська, ТМ Нечипор Цукор України, 42-48, 2017 | | 2017 |
Дослідження ефективності застосування природного антимікробного засобу Бетастаб при переробленні цукрових буряків НА Гусятинська, ТМ Нечипор, СМ Тетеріна Наукові праці Національного університету харчових технологій, 196-202, 2017 | | 2017 |
АКТУАЛЬНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ ПРИРОДНОГО АНТИМІКРОБНОГО ЗАСОБУ" БЕТАСТАБ" ПРИ ЕКСТРАГУВАННІ САХАРОЗИ З БУРЯКОВОЇ СТРУЖКИ НА Гусятинська, ТМ Нечипор, НМ Тетеріна Nauka i studia, 86-90, 2017 | | 2017 |
Дослідження ефективності застосування антимікробного засобу «Каморан» у бурякоцукровому виробництві НА Гусятинська, СМ Тетеріна, ТМ Нечипор Харків: ХДУХТ, 2016 | | 2016 |
EFFECTIVENESS OF DISINFECTANTS IN SUGAR PRODUCTION N Husiatynska, T Nechipor, S Teterina, T Chorna INNOVATIONS IN SCIENCE AND EDUCATION: CHALLENGES OF OUR TIME, 187-190, 2016 | | 2016 |
Ефективність дезінфікуючого засобу «Каморан» щодо розвитку слизоутворювальних бактерій у виробництві цукру НА Гусятинська, СМ Тетеріна, ТМ Нечипор, ТМ Чорна | | 2015 |
Дезінфекція технологічних вод у виробництві цукру НА Гусятинська, СМ Тетеріна, ТМ Нечипор | | 2015 |
Визначення оптимальних витрат засобу «Бетастаб» для знезараження дифузійного соку ТМ Нечипор, АБ Ширяєвська, НА Гусятинська | | 2015 |
Ефективність дії антимікробного засобу «Бетастаб» щодо пригнічення основних контамінантів бурякоцукрового виробництва ОВ Шулімова, ТМ Нечипор, СМ Тетеріна | | 2015 |
Застосування дезінфікуючого засобу «жавель-клейд» у виробництві білого цукру з тростинного цукру-сирцю НА Гусятинська, СМ Тетеріна, НМ Романченко, ТМ Нечипор | | 2015 |
Дослідження ефективності природного антимікробного засобу «Beta-Stab 10А» щодо пригнічення контамінантів буряко-цукрового виробництва ТМ Нечипор, СМ Тетеріна | | 2014 |