Підписатись
Тетяна Миколаївна Нечипор/Татьяна Николаевна Нечипор/Tetyana Nechipor
Тетяна Миколаївна Нечипор/Татьяна Николаевна Нечипор/Tetyana Nechipor
кафедра біотехнології і мікробіології, Національний університет харчових технологій
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Мікробіологія, санітарія і гігієна виробництв з основами НАССР: навч. посібн
НМ Грегірчак, СМ Тетеріна, ТМ Нечипор
К.: НУХТ, 274, 2018
182018
Технологічні аспекти перероблення буряків, уражених слизистим бактеріозом
НА Гусятинська, ТМ Нечипор
Цукор України, 41-46, 2016
52016
Determination of the disinfectants efficiency on microorganisms - active gray rot causative agents within the process of sugar beet storage
KI Husyatynska Natalia, Teterina Svitlana, Nechipor Tetyana
Ukrainian food journal 4 (4), 626-637, 2015
32015
Determination of the disinfectants efficiency on microorganisms - active gray rot causative agents within the process of sugar beet storage
KI Husyatynska Natalia, Teterina Svitlana, Nechipor Tetyana
Ukrainian food journal 4 (4), 626-637, 2015
32015
Ефективність сучасних дезінфектантів при переробленні цукрових буряків, уражених бактеріями роду Leuconostoc
НА Гусятинська, ТМ Нечипор
22017
Дослiдження ефективностi застосування дезiнфекцiйного засобу «Жавель-Клейд» на глобинському цукровому заводi
НА Гусятинська, СМ Тетеріна, ЛМ Бурда
22014
Застосування дезінфектантів сучасного покоління для дезінфекції технологічних вод у виробництві цукру
ЛР Решетняк, Н Гусятинська, Т Нечипор, С Тетеріна
2018
НОВОГО ПОКОЛІННЯ У ВИРОБНИЦТВІ ЦУКРУ
НА Гусятинська, Т Нечипор
НАУКОВО-ТЕХНІЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ" Наукові проблеми харчових технологій та …, 2017
2017
Влияния микробиологических процессов на технологическое качество диффузионного сока
НА Гусятинская, ТН Нечипор, СН Тетерина, ЮМ Пенчук
БГАТУ, 2017
2017
Ефективність застосування методів озонування та адсорбційного очищення цеолітом при переробленні цукрових буряків, уражених слизистим бактеріозом
НА Гусятинська, ТМ Нечипор
Цукор України, 42-48, 2017
2017
Дослідження ефективності застосування природного антимікробного засобу Бетастаб при переробленні цукрових буряків
НА Гусятинська, ТМ Нечипор, СМ Тетеріна
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 196-202, 2017
2017
АКТУАЛЬНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ ПРИРОДНОГО АНТИМІКРОБНОГО ЗАСОБУ" БЕТАСТАБ" ПРИ ЕКСТРАГУВАННІ САХАРОЗИ З БУРЯКОВОЇ СТРУЖКИ
НА Гусятинська, ТМ Нечипор, НМ Тетеріна
Nauka i studia, 86-90, 2017
2017
Дослідження ефективності застосування антимікробного засобу «Каморан» у бурякоцукровому виробництві
НА Гусятинська, СМ Тетеріна, ТМ Нечипор
Харків: ХДУХТ, 2016
2016
EFFECTIVENESS OF DISINFECTANTS IN SUGAR PRODUCTION
N Husiatynska, T Nechipor, S Teterina, T Chorna
INNOVATIONS IN SCIENCE AND EDUCATION: CHALLENGES OF OUR TIME, 187-190, 2016
2016
Ефективність дезінфікуючого засобу «Каморан» щодо розвитку слизоутворювальних бактерій у виробництві цукру
НА Гусятинська, СМ Тетеріна, ТМ Нечипор, ТМ Чорна
2015
Дезінфекція технологічних вод у виробництві цукру
НА Гусятинська, СМ Тетеріна, ТМ Нечипор
2015
Визначення оптимальних витрат засобу «Бетастаб» для знезараження дифузійного соку
ТМ Нечипор, АБ Ширяєвська, НА Гусятинська
2015
Ефективність дії антимікробного засобу «Бетастаб» щодо пригнічення основних контамінантів бурякоцукрового виробництва
ОВ Шулімова, ТМ Нечипор, СМ Тетеріна
2015
Застосування дезінфікуючого засобу «жавель-клейд» у виробництві білого цукру з тростинного цукру-сирцю
НА Гусятинська, СМ Тетеріна, НМ Романченко, ТМ Нечипор
2015
Дослідження ефективності природного антимікробного засобу «Beta-Stab 10А» щодо пригнічення контамінантів буряко-цукрового виробництва
ТМ Нечипор, СМ Тетеріна
2014
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20