Формування інноваційної стратегії на торговельному підприємстві К Бондаренко | 4 | 2016 |
Підходи до оцінки фінансово-економічної безпеки підприємства ББВ Валентинівна Економіка. Фінанси. Право, 16–19, 2019 | 2 | 2019 |
Система управління економічною безпекою підприємств хлібопекарської галузі ОЛ Польова, ВВ Бондаренко-Берегович Економіка, фінанси, менеджмент: актуальні питання науки і практики 55 (1), 85-97, 2021 | 1* | 2021 |
Перспективные тренды развития науки: техника и технологии ВА Балашов, ЖК Касымбеков, ВС Костышин, НИ Михайлив, ... Физическое лицо-предприниматель Куприенко Сергей Васильевич, 2016 | 1 | 2016 |
Товарознавче експертне дослідження якості та безпечності майонезів низькокалорійних представлених на споживчому ринку України.[Електронний ресурс] ТО Чорна, ВВ Бондаренко Режим доступу: https://sworld. com. ua/simpoz7/51. pdf, 0 | 1 | |
МЕТОДИЧНИЙ ПІДХІД ДО ОЦІНКИ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ЕКОНОМІЧНОЮ БЕЗПЕКОЮ ПІДПРИЄМСТВА ВВ Бондаренко-Берегович Deutsche Internationale Zeitschrift für zeitgenössische Wissenschaft, 11-15, 2021 | | 2021 |
ІННОВАЦІЙНА СКЛАДОВА В СИСТЕМІ УПРАВЛІННЯ ЕКОНОМІЧНОЮ БЕЗПЕКОЮ ПІДПРИЄМСТВ ХЛІБОПЕКАРСЬКОЇ ГАЛУЗІ УКРАЇНИ ВВ Бондаренко-Берегович Norwegian Journal of Development of the International Science, 17-24, 2021 | | 2021 |
Економічна безпека підприємства як об’єкт управління В Бондаренко-Берегович Вісник Національного технічного університету" Харківський політехнічний …, 2020 | | 2020 |
Дослідження сучасного стану, особливостей і тенденцій розвитку економічної безпеки підприємств хлібопекарської галузі ББВ В. Вісник ХНАУ, 199-2018, 2019 | | 2019 |
Особливості інноваційної стратегіїна підприємствах торгівлі Бондаренко Молодіжний вісник ХТЕІ КНТЕУ, 2016 | | 2016 |
УПРАВЛІННЯ ЕКОНОМІЧНОЮ БЕЗПЕКОЮ ПІДПРИЄМСТВА: КОНЦЕПТУАЛЬНИЙ ПІДХІД ВВ Бондаренко-Берегович | | |