Отримати власний профіль
Посилання
Усі | З 2019 | |
---|---|---|
Цитування | 10816 | 3777 |
h-індекс | 56 | 31 |
i10-індекс | 130 | 88 |
Доступні для всіх
Переглянути всі14 статей
3 статті
доступні
недоступні
За умовами фінансування
Співавтори
- Greta JakobsdottirAdjunct Professor in Health Promotion, University of IcelandПідтверджена електронна адреса в hi.is
- Olena PrykhodkoLund UniversityПідтверджена електронна адреса в food.lth.se
- Tannaz GhaffarzadeganPhD in Applied NutritionПідтверджена електронна адреса в regionh.dk
- Stephen BurleighBioinformatician, Lund University, SwedenПідтверджена електронна адреса в food.lth.se
- Åsa HåkanssonAssociate Professor, Senior LecturerПідтверджена електронна адреса в food.lth.se
- Harry J FlintRowett Institute of Nutrition and Health, University of Aberdeen, UKПідтверджена електронна адреса в abdn.ac.uk
- Raffaella Di CagnoFull Professor in Food MicrobiologyПідтверджена електронна адреса в unibz.it
- Steve W. CuiGuelph Research and Development CentreПідтверджена електронна адреса в CANADA.CA
- Knud Erik Bach KnudsenProfessor of Animal Science, Aarhus UniversityПідтверджена електронна адреса в anis.au.dk
Підписатись
Margareta Nyman
professor in Food Chemistry and Applied Nutrition
Підтверджена електронна адреса в food.lth.se