Svitlana Popova - Світлана Попова
Svitlana Popova - Світлана Попова
Кафедра технології в ресторанному господарстві та ГРС
Подтвержден адрес электронной почты в домене dek.donnuet.edu.ua - Главная страница
НазваниеПроцитированоГод
Pre-activation optimization of the yeast
СЮ Попова, РП Никифоров, АВ Слащева
Technology audit and production reserves 5 (4 (25)), 29-35, 2015
92015
Оптимізація процессу попередньої активації дріжджів
СЮ Попова, РП Никифоров, АВ Слащева
Technology audit and production reserves, 29-35, 2015
52015
Використання сухої картопляної добавки в технології виробництва дріжджового напівфабрикату
СК Ільдірова, ОО Сімакова, СЮ Попова
Вісник Донецького національного університету економіки і торгівлі ім …, 2014
52014
Дослідження фракційного складу цукрів вторинних продуктів переробки картоплі
СЮ Попова
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 23-28, 2015
42015
Дослідження фракційного складу цукрів вторинних продуктів переробки картоплі
СЮ Попова
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 23-28, 2015
42015
Сушіння пюре з картопляних відходів із використанням радіаційного теплопідведення
АМ Поперечний, ІВ Жданов, СЮ Попова
Харків: ХДУХТ, 2012
22012
Дослідження впливу низькотемпературної обробки на життєдіяльність дріжджів у тісті, яке піддається заморожуванню
СК Ільдірова, СЮ Попова
Вісник Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. М …, 2011
22011
Радіаційне сушіння пюре з картопляних відходів
АМ Поперечний, СК Ільдірова, ІВ Жданов, СЮ Попова
Науковий вісник PUET: Technical Sciences, 2015
12015
Дослідження реологічних властивостей дріжджового напівфабрикату при додаванні рослинної сировини
СК Ільдірова, ІБ Левіт, ДС Афенченко, СЮ Попова
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 134-139, 2012
12012
ИССЛЕДОВАНИЯ ВЛИЯНИЯ РАСТИТЕЛЬНЫХ КОМПОНЕНТОВ НА СОСТОЯНИЕ БЕЛКОВО-ПРОТЕИНАЗНОГО КОМПЛЕКСА ПШЕНИЧНОЙ МУКИ
А Слащева, С Попова
Modern engineering and innovative technologies, 54-58, 2018
2018
Наукове обґрунтування та розроблення прискореної технології дріжджового напівфабрикату
СЮ Попова, АВ Слащева, ОА Пусікова, АО Яріна
Обладнання та технології харчових виробництв, 23-29, 2018
2018
Дослідження показників якості та безпечності соусів з підвищеним вмістом пектинових речовин
АВ Слащева, АВ Слащева, АВ Клименко, АВ Клименко, СЮ Попова, ...
Тематичний збірник наукових праць «Обладнання та технології харчових …, 2017
2017
Оцінювання харчової та біологічної цінності напівфабрикату для заморожених десертів із фруктозою та лактулозою
КО Алєєва, СЮ Попова, АВ Слащева
2017
Використання вторинних продуктів переробки кукурудзи в процесі активації дріжджів
АВ Слащева, СЮ Попова, РП Никифоров
International Scientific and Practical Conference World science 1 (8), 55-58, 2017
2017
Вплив низькотемпературної обробки на основні зміни структурних компонентів дріжджового тіста
СЮ Попова, АА Коваленко, ЛО Рижук
Обладнання та технології харчових виробництв, 38-47, 2016
2016
Вивчення впливу рослинних добавок на активність амілолітичних ферментів в опарному тісті
РП Никифоров, СЮ Попова, АВ Слащева, ЮМ Коренець
The advanced science journal, 97-100, 2016
2016
Дослідження реологічних показників дріжджового тіста з білково-вуглеводною добавкою
АВ Слащева, РП Никифоров, СЮ Попова, ЮМ Коренець
Eastern-European Jornal of Enterprise technologies, 64-71, 2016
2016
Дослідження впливу білково-вуглеводного напівфабрикату на технологічні властивості дріжджового тіста, отриманого прискореним способом
РП Никифоров, СЮ Попова, АВ Слащева, ЮМ Коренець
Eastern-European Jornal of Enterprise technologies, 24-32, 2016
2016
Дослідження впливу білково-вуглеводного напівфабрикату на технологічні властивості дріжджового тіста, отриманого прискореним способом
РП Никифоров, СЮ Попова, АВ Слащева, ЮМ Коренець
Eastern-European Jornal of Enterprise technologies, 24-32, 2016
2016
Дослідження реологічних властивостей дріжджового тіста протягом ферментації
СЮ Попова, АВ Слащева
Вісник Національного технічного університету Харківський політехнічний …, 2016
2016
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20