Підписатись
Yevhenii Zhukov
Yevhenii Zhukov
Kharkiv College of Trade and Economics, Kyiv National University of Trade and Economics
Підтверджена електронна адреса в htei.org.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Вплив технологічних факторів на ступінь пенетрації хлібобулочних виробів спеціального призначення
ОМ Шаніна, ЄВ Жуков, АВ Нурєєва
Технологический аудит и резервы производства 2 (4 (28)), 30-35, 2016
102016
Estimation of technological properties of nut meals and their effect on the quality of emulsion for butter biscuits with liquid oils
E Shydakova-Kameniuka, A Novik, Y Zhukov, Y Matsuk, A Zaparenko, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 56-64, 2019
92019
Rheological studies of berry sauces with iodine-containing additives
T Lystopad, G Deinychenko, V Pasichnyi, A Shevchenko, Y Zhukov
42020
Аналіз стану мережі закладів ресторанного господарства адміністративних районів міста Харкова
G Anisimov, Y Zhukov, D Lipovoy
Traektoriâ Nauki= Path of Science 4 (1), 1001-1013, 2018
42018
Audit of catering network state in Kharkiv city
G Anisimov, Z Ye, D Lipovoy
Технологический аудит и резервы производства 5 (2 (37)), 42-48, 2017
42017
Технология выпеченного полуфабриката «Творожный» с добавлением яблочного криопорошка
ЕВ Жуков, ЕА Нагапетова
Прогресивні технології харчових виробництв, ресторанного та готельного …, 2009
32009
Системний аналіз та оптимізація технології виробів з листкового тіста з тривалими термінами зберігання
ЄВ Жуков
Вісник ДонДУЕТ. Сер. Технічні науки, 13, 2002
32002
Identification of the Content of Biologically Active Substances in Nut Shots
E Shydakova-Kameniuka, A Novik, Y Zhukov, A Zaparenko, P Babich, ...
EUREKA: Life Sciences, 49-57, 2019
22019
Технологія випеченого напівфабрикату «Сметанний» з додаванням бурякового кріопорошку
ЄВ Жуков
Прогресивні технології харчових виробництв, ресторанного та готельного …, 2009
22009
Analysis of the State of the Network of Restaurant Facilities in the Districts of the City of Kharkiv
G Anisimov, Y Zhukov, D Lipovoy
Path of Science 4 (1), 1001-1013, 2018
12018
Investigation of sea buckthorn effect on the developing of quality parameters of emulsion souses
A Novik, A Farisieiev, E Chernyshenko, Y Zhukov, A Zaparenko
2022
Researches of the influence of sea buckthorn on the formation of quality parameters of emulsion-type sauces.
А Novik, A Farisieiev, Е Chernyshenko, Y Zhukov, A Zaparenko
Food Science & Technology (2073-8684) 15 (4), 2021
2021
Peculiarities of preparation of the HACCP group members of catering units of preschool educational institutions
Y Zhukov, R Zorya, I Shelukhina, O Ashtaiev
ScienceRise, 44-52, 2021
2021
UDK 664.871: 613.291 7. RHEOLOGICAL RESEARCHES OF BERRY SAUCES WITH IODINE-CONTAINING ADDITIVES
T Lystopad, G Deinychenko, P Vasyl, Y Zhukov
ІХ МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ТЕХНІЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ, 264, 2020
2020
Аналіз стану мережі закладів ресторанного господарства адміністративних районів міста Харкова
K City
2018
РОЗРОБКА РОБОЧОЇ ПРОГРАМИ НАВЧАЛЬНОГО ТРЕНІНГУ ДЛЯ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ, ЯКИМ НАДАЄТЬСЯ ОСВІТНЯ ПОСЛУГА ЗА СПЕЦІАЛЬНІСТЮ 6.051701 ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ІНЖЕНЕРІЯ
ЄВ Жуков
2016
Розробка навчального тренінгу для здобувачів вищої освіти за спеціальністю 6.051701 Харчові технології та інженерія
ЄВ Жуков
2016
Предпосылки улучшения системы менеджмента безопасности пищевых продуктов при производстве бальзамов на ПрАТ Люботинский завод Продтовары
ЕВ Жуков, АВ Карандей
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 345-350, 2014
2014
Глобальные системы бронирования в туризме
ЕВ Жуков, ВЮ Разина
Актуальные проблемы инновационного развития экономики, 114-116, 2014
2014
Предпосылки конструирования технологии кулинарных изделий из жидкого бездрожжевого теста
ЕА Сыкал
ХДУХТ, 2013
2013
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20