Follow
Оксана Дзюндзя, Dzyundzya Oksana
Оксана Дзюндзя, Dzyundzya Oksana
Херсонський державний аграрно-економічний університет, біолого-технологічний факультет
Verified email at ksau.kherson.ua
Title
Cited by
Cited by
Year
Технологія харчових продуктів функціонального призначення
АА Мазаракі, МІ Пересічний, МФ Кравченко
Київ: КНТЕУ 1116, 2012
762012
Перспективи використання хурми у виробництві продуктів харчування функціонального призначення
О Дзюндзя
Київський національний торговельно-економічний університет, 2009
202009
Аналіз нетрадиційної борошняної сировини для виробництва хлібобулочних виробів
ОВ Дзюндзя, КМ Звагольська
Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 22-29, 2021
152021
та ін. Технологія продуктів функціонального призначення
АА Мазаракі, МІ Пересічний, МФ Кравченко
Монографія.–К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т 1116, 22-23, 2012
152012
Технологiя харчових продуктiв функцiонального призначення: монографiя
АА Мазаракi, МI Пересiчний, МФ Кравченко, ПО Карпенко, ...
2-ге вид., переробл. та допов. Монографiя К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т …, 2012
152012
Кондитерські вироби функціонального призначення з використанням порошків хурми
О Дзюндзя, Н Ярошенко
Чернівецький торговельно-економічний інститут Київського національного …, 2013
132013
Технологія кексів функціонального призначення
О Дзюндзя
ООО «Научный мир», 2016
122016
Obtaining the powder-like raw materials with the further research into properties of eggplant powders
O Dzyundzya, V Burak, A Averchev, N Novikova, І Ryapolova, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 14-20, 2018
92018
Технологія харчових продуктів функціонального призначення: монографія
МІ Пересічний
монографія/АА Маза ракі, МІ Пересічний, МФ Кравченко та ін, 2012
92012
Порошок з хурми–продукт функціонального харчування
ОВ Дзюндзя, ЖО Петрова
Обладнання та технології харчових виробництв, 100-106, 2010
92010
Establishing the effect of eggplant powders on the rheological characteristics of a semi-finished product made from liver pate masses
VM O. Dzyundzya, V. Burak, I. Ryapolova, N.Voievoda, M. Shinkaruk, A ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 4 (11(100)), 56–63, 2019
72019
Prerequisites for the development of hydro-jet technology in designing women’s headgear at hospitality establishments
O Yakymchuk, D Yakymchuk, N Kushevskiy, E Chepelyuk, J Koshevko, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 36-46, 2018
72018
Investigation of technological properties of powder of eggplants
O Dzyundzya, V Burak, A Averchev, N Novikova, І Ryapolova, ...
Osauhing" Scientific Route", 2018
72018
Перспективи розвитку і стан технологій оздоровчих продуктів на основі ірги
ОВ Дзюндзя
ТУРИСТИЧНИЙ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ РОЗВИТКУ ТА …, 2020
6*2020
Research into the structural-mechanical properties of shortbread dough with oilseed meals
M Kravchenko, V Mihailik, D Yakymchuk, O Dzyundzya, V Burak, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 2019
62019
Удосконалення технології хлібобулочних виробів на основі мультизернового борошна та порошків з буряка
О Дзюндзя, Р Басалаєв
Черкаський національний технологічний університет, 2019
62019
Economic efficiency of textile materials cutting designer costumes of hospitality facilities
DM Yakymchuk, O Dzyundzya, V Burak, I Shvets, Y Shvets, ...
62018
Вплив овочевих порошків на якість макаронних виробів
ОВ Дзюндзя, МВ Шинкарук
Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 72-78, 2021
52021
Новітні технології фруктових соусів
ОВ Дзюндзя
52013
Технологiя харчових продуктiв функцiонального призначення: монографiя/АА Мазаракi, МI Пересiчний, МФ Кравченко та iн.; за ред. МI Пересiчного.-2ге вид., перероб. i доп
МI Пересiчний
52012
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20