Оксана Дзюндзя, Dzyundzya Oksana
Оксана Дзюндзя, Dzyundzya Oksana
Херсонський державний аграрно-економічний університет, біолого-технологічний факультет
Подтвержден адрес электронной почты в домене ksau.kherson.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Технологія харчових продуктів функціонального призначення: монографія
АА Мазаракі, МІ Пересічний, МФ Кравченко
К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2012
232012
Перспективи використання хурми у виробництві продуктів харчування функціонального призначення
О Дзюндзя
Київський національний торговельно-економічний університет, 2009
162009
Технологiя харчових продуктiв функцiонального призначення: Монографiя та iн.; за ред. МI Пересiчного.-2-ге вид., переробл. i доп
АА Мазаракi, МI Пересiчний, МФ Кравченко, ПО Карпенко, ...
152012
та ін. Технологія продуктів функціонального призначення
АА Мазаракі, МІ Пересічний, МФ Кравченко
Монографія.–К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т 1116, 2003-150, 2012
122012
Технологія харчових продуктів функціонального призначення: монографія
МІ Пересічний
К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2012
82012
Порошок з хурми–продукт функціонального харчування
ДОВ Петрова Ж.О.
Обладнання та технології харчових виробництв, 100-106, 2010
7*2010
Кондитерські вироби функціонального призначення з використанням порошків хурми
ОВ Дзюндзя, НЮ Ярошенко
Вісник Чернівецького торговельно-економічного інституту. Економічні науки …, 2013
62013
Investigation of technological properties of powder of eggplants
O Dzyundzya, V Burak, A Averchev, N Novikova, І Ryapolova, ...
Osauhing" Scientific Route", 2018
52018
Перспективи розвитку і стан технологій оздоровчих продуктів на основі ірги
ОВ Дзюндзя
ТУРИСТИЧНИЙ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ РОЗВИТКУ ТА …, 2017
5*2017
Технологiя харчових продуктiв функцiонального призначення: монографiя/АА Мазаракi, МI Пересiчний, МФ Кравченко та iн.; за ред. МI Пересiчного.-2ге вид., перероб. i доп
МI Пересiчний
52012
Prerequisites for the development of hydro-jet technology in designing women’s headgear at hospitality establishments
O Yakymchuk, D Yakymchuk, N Kushevskiy, E Chepelyuk, J Koshevko, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 36-46, 2018
42018
Obtaining the powder-like raw materials with the further research into properties of eggplant powders
GT O. Dzyundzya, V. Burak, A. Averchev, N. Novikova, І. Ryapolova, А ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 5 (11(95)), 14-20, 2018
4*2018
Технология продуктов функционального предназначения
АА Мазараки, МИ Пересичный
Пересичный МИ/–К, 2012
42012
Economic efficiency of textile materials cutting designer costumes of hospitality facilities
D Yakymchuk, O Dzyundzya, V Burak, I Shvets, Y Shvets, N Myrhorodska, ...
32018
Оптимізація рецептурного складу заморожених млинців з м’ясним фаршем
О Дзюндзя, Ю Трибух, І Мєрна
Білоцерківський національний аграрний університет, 2020
22020
Research into the structural-mechanical properties of shortbread dough with oilseed meals
M Kravchenko, V Mihailik, D Yakymchuk, O Dzyundzya, V Burak, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 52-59, 2019
22019
ТЕХНОЛОГІЯ КЕКСІВ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ.
ОВ Дзюндзя
22016
Технологiя продуктiв функцiонального призначення
АА Мазараки, МI Пересiчний, МФ Кравченко
22012
Використання субтропічної сировини в технологіях самбуків
А Медведєва, О Дзюндзя
Товари і ринки, 113-118, 2008
22008
Study of quality and safety parameters of liver pastes with aubergine powder
O Dzyundzya, V Burak, І Ryapolova, N Voievoda, M Shinkaruk, ...
EUREKA: Life Sciences, 18-27, 2019
12019
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20