Технологія харчових продуктів функціонального призначення АА Мазаракі, МІ Пересічний, МФ Кравченко Київ: КНТЕУ 1116, 2012 | 92 | 2012 |
Аналіз нетрадиційної борошняної сировини для виробництва хлібобулочних виробів ОВ Дзюндзя, КМ Звагольська Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 22-29, 2021 | 23 | 2021 |
Технології харчової продукції функціонального призначення з використанням стевії МІ Пересічний, СМ Пересічна Харків: ХДУХТ, 2019 | 19 | 2019 |
Перспективи використання хурми у виробництві продуктів харчування функціонального призначення О Дзюндзя Товари і ринки, 65-70, 2009 | 19 | 2009 |
Кондитерські вироби функціонального призначення з використанням порошків хурми О Дзюндзя, Н Ярошенко Чернівецький торговельно-економічний інститут Київського національного …, 2013 | 15 | 2013 |
Технологiя харчових продуктiв функцiонального призначення: монографiя АА Мазаракi, МI Пересiчний, МФ Кравченко, ПО Карпенко, ... 2-ге вид., переробл. та допов. Монографiя К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т …, 2012 | 15 | 2012 |
Obtaining the powder-like raw materials with the further research into properties of eggplant powders O Dzyundzya, V Burak, A Averchev, N Novikova, І Ryapolova, ... Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 14-20, 2018 | 14 | 2018 |
та ін. Технологія продуктів функціонального призначення АА Мазаракі, МІ Пересічний, МФ Кравченко Монографія.–К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т 1116, 22-23, 2012 | 14 | 2012 |
Технологія кексів функціонального призначення О Дзюндзя ООО «Научный мир», 2016 | 13 | 2016 |
Innovative Technology for the Production of Gluten-free Food Products of a New Generation O Gorach, D Oksana, N Rezvykh Current Nutrition & Food Science 20 (6), 734-744, 2024 | 10 | 2024 |
Порошок з хурми–продукт функціонального харчування ОВ Дзюндзя, ЖО Петрова Обладнання та технології харчових виробництв, 100-106, 2010 | 10 | 2010 |
Analiz netradytsiinoi boroshnianoi syrovyny dlia vyrobnytstva khlibobulochnykh vyrobiv [Analysis of non-traditional flour raw materials for the production of bakery products] OV Dziundzia, KM Zvaholska Tavriiskyi naukovyi visnyk [Taurian Scientific Bulletin] 1, 22-29, 2021 | 9 | 2021 |
Establishing the effect of eggplant powders on the rheological characteristics of a semi-finished product made from liver pate masses VM O. Dzyundzya, V. Burak, I. Ryapolova, N.Voievoda, M. Shinkaruk, A ... Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 4 (11(100)), 56–63, 2019 | 8* | 2019 |
Research into the structural-mechanical properties of shortbread dough with oilseed meals M Kravchenko, V Mihailik, D Yakymchuk, O Dzyundzya, V Burak, ... Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 52-59, 2019 | 7 | 2019 |
6.1 УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ НА ОСНОВІ МУЛЬТИЗЕРНОВОГО БОРОШНА ТА ПОРОШКІВ З БУРЯКА ОВ Дзюндзя, РО Басалаєв Затверджено Вченою радою Черкаського державного технологічного університету …, 2019 | 7 | 2019 |
Investigation of technological properties of powder of eggplants O Dzyundzya, V Burak, A Averchev, N Novikova, І Ryapolova, ... Osauhing" Scientific Route", 2018 | 7 | 2018 |
Стратегії сталого розвитку в туризмі та готельно-ресторанному бізнесі: можливості і проблеми запровадження в Україні: колективна монографія/за ред. д-ра іст. наук, проф. ГМ Чепурди ГМ Чепурда, СС Бєляєва, ЛГ Бишовець, ЗВ Бондарчук, ІВ Герман, ... Черкаси: ЧДТУ, 2021 | 6 | 2021 |
Перспективи розвитку і стан технологій оздоровчих продуктів на основі ірги ОВ Дзюндзя ТУРИСТИЧНИЙ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ РОЗВИТКУ ТА …, 2020 | 6* | 2020 |
Prerequisites for the development of hydro-jet technology in designing women’s headgear at hospitality establishments O Yakymchuk, D Yakymchuk, N Kushevskiy, E Chepelyuk, J Koshevko, ... Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 36-46, 2018 | 6 | 2018 |
Economic efficiency of textile materials cutting designer costumes of hospitality facilities D Yakymchuk, O Dzyundzya, V Burak, I Shvets, Y Shvets, N Myrhorodska, ... Vlakna a textil (Fibres and Textiles) 25 (4), 2018 | 6 | 2018 |