Підписатись
Оксана Дзюндзя, Dzyundzya Oksana
Оксана Дзюндзя, Dzyundzya Oksana
Херсонський державний аграрно-економічний університет, біолого-технологічний факультет
Підтверджена електронна адреса в ksau.kherson.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Технологія харчових продуктів функціонального призначення
АА Мазаракі, МІ Пересічний, МФ Кравченко
Київ: КНТЕУ 1116, 2012
922012
Аналіз нетрадиційної борошняної сировини для виробництва хлібобулочних виробів
ОВ Дзюндзя, КМ Звагольська
Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 22-29, 2021
232021
Технології харчової продукції функціонального призначення з використанням стевії
МІ Пересічний, СМ Пересічна
Харків: ХДУХТ, 2019
192019
Перспективи використання хурми у виробництві продуктів харчування функціонального призначення
О Дзюндзя
Товари і ринки, 65-70, 2009
192009
Кондитерські вироби функціонального призначення з використанням порошків хурми
О Дзюндзя, Н Ярошенко
Чернівецький торговельно-економічний інститут Київського національного …, 2013
152013
Технологiя харчових продуктiв функцiонального призначення: монографiя
АА Мазаракi, МI Пересiчний, МФ Кравченко, ПО Карпенко, ...
2-ге вид., переробл. та допов. Монографiя К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т …, 2012
152012
Obtaining the powder-like raw materials with the further research into properties of eggplant powders
O Dzyundzya, V Burak, A Averchev, N Novikova, І Ryapolova, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 14-20, 2018
142018
та ін. Технологія продуктів функціонального призначення
АА Мазаракі, МІ Пересічний, МФ Кравченко
Монографія.–К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т 1116, 22-23, 2012
142012
Технологія кексів функціонального призначення
О Дзюндзя
ООО «Научный мир», 2016
132016
Innovative Technology for the Production of Gluten-free Food Products of a New Generation
O Gorach, D Oksana, N Rezvykh
Current Nutrition & Food Science 20 (6), 734-744, 2024
102024
Порошок з хурми–продукт функціонального харчування
ОВ Дзюндзя, ЖО Петрова
Обладнання та технології харчових виробництв, 100-106, 2010
102010
Analiz netradytsiinoi boroshnianoi syrovyny dlia vyrobnytstva khlibobulochnykh vyrobiv [Analysis of non-traditional flour raw materials for the production of bakery products]
OV Dziundzia, KM Zvaholska
Tavriiskyi naukovyi visnyk [Taurian Scientific Bulletin] 1, 22-29, 2021
92021
Establishing the effect of eggplant powders on the rheological characteristics of a semi-finished product made from liver pate masses
VM O. Dzyundzya, V. Burak, I. Ryapolova, N.Voievoda, M. Shinkaruk, A ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 4 (11(100)), 56–63, 2019
8*2019
Research into the structural-mechanical properties of shortbread dough with oilseed meals
M Kravchenko, V Mihailik, D Yakymchuk, O Dzyundzya, V Burak, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 52-59, 2019
72019
6.1 УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ НА ОСНОВІ МУЛЬТИЗЕРНОВОГО БОРОШНА ТА ПОРОШКІВ З БУРЯКА
ОВ Дзюндзя, РО Басалаєв
Затверджено Вченою радою Черкаського державного технологічного університету …, 2019
72019
Investigation of technological properties of powder of eggplants
O Dzyundzya, V Burak, A Averchev, N Novikova, І Ryapolova, ...
Osauhing" Scientific Route", 2018
72018
Стратегії сталого розвитку в туризмі та готельно-ресторанному бізнесі: можливості і проблеми запровадження в Україні: колективна монографія/за ред. д-ра іст. наук, проф. ГМ Чепурди
ГМ Чепурда, СС Бєляєва, ЛГ Бишовець, ЗВ Бондарчук, ІВ Герман, ...
Черкаси: ЧДТУ, 2021
62021
Перспективи розвитку і стан технологій оздоровчих продуктів на основі ірги
ОВ Дзюндзя
ТУРИСТИЧНИЙ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ РОЗВИТКУ ТА …, 2020
6*2020
Prerequisites for the development of hydro-jet technology in designing women’s headgear at hospitality establishments
O Yakymchuk, D Yakymchuk, N Kushevskiy, E Chepelyuk, J Koshevko, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 36-46, 2018
62018
Economic efficiency of textile materials cutting designer costumes of hospitality facilities
D Yakymchuk, O Dzyundzya, V Burak, I Shvets, Y Shvets, N Myrhorodska, ...
Vlakna a textil (Fibres and Textiles) 25 (4), 2018
62018
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20