Підписатись
Олена Блощинська (Дудкіна)
Олена Блощинська (Дудкіна)
НУХТ, факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, кафедра готельно-ресторанної справи
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Pеологические свойства блинчикового теста с овощными порошками
АВ Немирич, АВ Гавриш, ТИ Ищенко, ВВ Евлаш, ТА Тарасенко
Вісник Харківського національного технічного університету сільського …, 2014
32014
Розвиток мережі закладів ресторанного господарства Столичного регіону України
ВФ Доценко, ОВ Арпуль, НП Бондар, ТВ Ємчук, ОО Дудкіна
Географія та туризм, 64-70, 2012
32012
Формування показників якості фонданів спеціального призначення
ОО Дудкіна
ЯКІСТЬ І БЕЗПЕКА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ КАЧЕСТВО И БЕЗОПАСНОСТЬ ПИЩЕВЫХ …, 2015
22015
Обґрунтування рецептурного складу фонданів спеціального призначення
ОО Дудкіна, СО Губенко, АВ Гавриш, ОВ Нєміріч
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2015
22015
The development of the restaurants’ chain in the capital region of Ukraine
V Dotsenko, N Bondar, T Yemchuk
22013
Сферифікація як напрям дослідження в молекулярних технологіях продукції ресторанного господарства
ОВ Арпуль, ОМ Усатюк, ОО Дудкіна, ОП Ворона
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2012
22012
Дослідження сферифікаційної технології як перспективного напрямку розвитку молекулярних технологій продукції ресторанного господарства
ОВ Арпуль, ТА Сильчук, ОО Дудкіна
Обладнання та технології харчових виробництв, 2013
12013
Міністерство освіти і науки України Національний університет «Запорізька політехніка» Кафедра програмних засобів
УСО Субботін
2023
Шляхи підвищення харчової цінності гарячих солодких страв
ОО Дудкіна, АВ Гавриш, ОВ Нєміріч
Харків: ХДУХТ, 2017
2017
Показники якості та безпеки фонданів спеціального призначення
OO Dudkina, AV Gavrysh, OV Nemirich, TI Ishchenko, IM Ternavska
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2016
2016
INVESTIGATION OF STRUCTURAL-MECHANICAL PROPERTIES OF THE RECIPE COMPOSITION FOR SPECIAL PURPOSE FONDANTS
O DUDKINA, A NEMIRICH, A GAVRYSH, T ISCHENKO, Y TKACHUK
Food and Environment Safety Journal 14 (4), 2016
2016
Показатели качества и безопасности фонданов специального назначения
ОО Дудкіна, АВ Гавриш, ОВ Нєміріч, ТІ Іщенко, ІМ Тернавська
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2016
2016
Обґрунтування рецептурного складу фонданів спеціального призначення
АВ Гавриш, ОВ Нєміріч, ОО Дудкіна, СО Губенко
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2015
2015
Технологічні аспекти виробництва гарячих солодких страв спеціального призначення
ОО Дудкіна, АВ Гавриш, ОВ Нєміріч, ЮМ Ткачук, ТІ Іщенко
Харчова промисловість, 102-108, 2015
2015
Арпуль ОВ, канд. техн. наук, Сильчук ТА, канд. техн. наук, доц., Дудкіна ОО (НУХТ, Київ) ДОСЛІДЖЕННЯ СФЕРИФІКАЦІЙНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ ЯК ПЕРСПЕКТИВНОГО НАПРЯМКУ РОЗВИТКУ …
ОВ Арпуль
2013
Розвиток готельного господарства Столичного регіону України
ВФ Доценко, ОВ Арпуль, НП Бондар, ОО Дудкіна
Географія та туризм, 62-67, 2012
2012
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–16