Pеологические свойства блинчикового теста с овощными порошками АВ Немирич, АВ Гавриш, ТИ Ищенко, ВВ Евлаш, ТА Тарасенко Вісник Харківського національного технічного університету сільського …, 2014 | 3 | 2014 |
Розвиток мережі закладів ресторанного господарства Столичного регіону України ВФ Доценко, ОВ Арпуль, НП Бондар, ТВ Ємчук, ОО Дудкіна Географія та туризм, 64-70, 2012 | 3 | 2012 |
Формування показників якості фонданів спеціального призначення ОО Дудкіна ЯКІСТЬ І БЕЗПЕКА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ КАЧЕСТВО И БЕЗОПАСНОСТЬ ПИЩЕВЫХ …, 2015 | 2 | 2015 |
Обґрунтування рецептурного складу фонданів спеціального призначення ОО Дудкіна, СО Губенко, АВ Гавриш, ОВ Нєміріч Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2015 | 2 | 2015 |
The development of the restaurants’ chain in the capital region of Ukraine V Dotsenko, N Bondar, T Yemchuk | 2 | 2013 |
Сферифікація як напрям дослідження в молекулярних технологіях продукції ресторанного господарства ОВ Арпуль, ОМ Усатюк, ОО Дудкіна, ОП Ворона Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2012 | 2 | 2012 |
Дослідження сферифікаційної технології як перспективного напрямку розвитку молекулярних технологій продукції ресторанного господарства ОВ Арпуль, ТА Сильчук, ОО Дудкіна Обладнання та технології харчових виробництв, 2013 | 1 | 2013 |
Міністерство освіти і науки України Національний університет «Запорізька політехніка» Кафедра програмних засобів УСО Субботін | | 2023 |
Шляхи підвищення харчової цінності гарячих солодких страв ОО Дудкіна, АВ Гавриш, ОВ Нєміріч Харків: ХДУХТ, 2017 | | 2017 |
Показники якості та безпеки фонданів спеціального призначення OO Dudkina, AV Gavrysh, OV Nemirich, TI Ishchenko, IM Ternavska Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2016 | | 2016 |
INVESTIGATION OF STRUCTURAL-MECHANICAL PROPERTIES OF THE RECIPE COMPOSITION FOR SPECIAL PURPOSE FONDANTS O DUDKINA, A NEMIRICH, A GAVRYSH, T ISCHENKO, Y TKACHUK Food and Environment Safety Journal 14 (4), 2016 | | 2016 |
Показатели качества и безопасности фонданов специального назначения ОО Дудкіна, АВ Гавриш, ОВ Нєміріч, ТІ Іщенко, ІМ Тернавська Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2016 | | 2016 |
Обґрунтування рецептурного складу фонданів спеціального призначення АВ Гавриш, ОВ Нєміріч, ОО Дудкіна, СО Губенко Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2015 | | 2015 |
Технологічні аспекти виробництва гарячих солодких страв спеціального призначення ОО Дудкіна, АВ Гавриш, ОВ Нєміріч, ЮМ Ткачук, ТІ Іщенко Харчова промисловість, 102-108, 2015 | | 2015 |
Арпуль ОВ, канд. техн. наук, Сильчук ТА, канд. техн. наук, доц., Дудкіна ОО (НУХТ, Київ) ДОСЛІДЖЕННЯ СФЕРИФІКАЦІЙНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ ЯК ПЕРСПЕКТИВНОГО НАПРЯМКУ РОЗВИТКУ … ОВ Арпуль | | 2013 |
Розвиток готельного господарства Столичного регіону України ВФ Доценко, ОВ Арпуль, НП Бондар, ОО Дудкіна Географія та туризм, 62-67, 2012 | | 2012 |