Подписаться
В'ячеслав Губеня
В'ячеслав Губеня
Національний університет харчових технології, доцент
Подтвержден адрес электронной почты в домене nuft.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Устаткування закладів ресторанного господарства: підручник
ВФ Доценко, ВО Губеня
Доценко ВФ, Губеня ВО–К.: Кондор-Видавництво, 2016
92016
Особливості надання додаткових послуг у готелях ділового призначення
ІЮ Муха, ГМ Лявинець, ВО Губеня, АВ Гавриш
Географія та туризм, 228-233, 2015
92015
Порівняльна оцінка впливу носіїв двовалентного заліза на структурно-механічні властивості тіста та якість хліба
ВО Губеня, ЛЮ Арсеньєва
92008
Порівняльна характеристика та ефективність застосування носіїв заліза для створення хлібобулочних виробів антианемічного призначення
ВО Губеня, ГМ Лявинець, ММ Антонюк, НП Бондар, ЛЮ Арсеньєва
62012
Хлібобулочні вироби антианемічного призначення
ВО Губеня, ЛЮ Арсеньєва
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 98-104, 2012
62012
Технологія хлібобулочних виробів антианемічного призначення для закладів ресторанного господарства
ВО Губеня
52018
Сучасний стан та перспективи розвитку засобів розміщення для ділових туристів в Україні
ОС Павлюченко, ВО Губеня, АГ Бровко
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 35-41, 2013
52013
Упровадження інноваційних способів організації робочого простору у закладах готельного господарства
НП Бондар, ЛО Шаран, ВО Губеня, ІС Підтілок
22019
Дослідження вишуканої української кухні часів гетьманської України
ЮО Чемен, ВО Губеня, НП Бондар
22016
Удосконалення технології мясних січених напівфабрикатів з використанням харчових волокон люпину
НП Бондар, ЛО Шаран, ВО Губеня, ЮС Дитюк
22016
Здобні булочні вироби антианемічного призначення
ЛЮ Арсеньєва, ВО Губеня
22015
Технологія хлібобулочних виробів антианемічного призначення для виробництва в закладах ресторанного господарства
ЛЮ Арсеньєва, ВО Губеня
22014
Вплив носіїв заліза на технологічний процес виробництва житньо-пшеничного хліба
ВО Губеня, ММ Антонюк, ЛЮ Арсеньєва
Харчова наука і технологія, 55-59, 2013
22013
ДОЦІЛЬНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕР-СЬКИХ ВИРОБІВ ПІДВИЩЕНОЇ БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ У ЗА-КЛАДАХ ХАРЧУВАННЯ ПРИ ГОТЕЛЯХ
І Бархоленко, Л Шаран, Н Бондар, А Шаран, В Губеня
Молодий вчений, 176-178, 2019
12019
Використання базиліку сушеного у технології булочок для гамбургерів
Н Бондар, Л Шаран, І Силка, О Люлька, О Кравцов
Молодий вчений, 413-418, 2018
12018
The expediency of using corn germ flour in bakery products
Y Karabets, L Sharan, V Hubenia, N Bondar, E Pavliuchenko, A Sharan
12017
ХЛЕБОБУЛОЧНЫЕ ИЗДЕЛИЯ, ОБОГАЩЕННЫЕ ЖЕЛЕЗОМ ТЕМІРМЕН БАЙЫТЫЛҒАН НАН–ТОҚАШ ӨНІМДЕРІ
ЛЮ АРСЕНЬЕВА, ВА ГУБЕНЯ
ХАБАРШЫСЫ, 21, 2015
1*2015
Теорія та практика змішаного навчання фахівців індустрії гостинності
ОМ Люлька, ВО Губеня, ОВ Коршунов
2024
Співвідношення дво-та тривалентного заліза у хлібобулочних виробах
ВО Губеня, ЛЮ Арсеньєва
Харків: ХДУХТ, 2024
2024
Визначення значущості та оцінка ймовірності виникнення небезпечних чинників у системі НАССР для закладів ресторанного господарства
ВО Губеня, НП Бондар, ОС Дулька, ЛО Шаран
2024
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20