Підписатись
В'ячеслав Губеня
В'ячеслав Губеня
Національний університет харчових технології, доцент
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Особливості надання додаткових послуг у готелях ділового призначення
ІЮ Муха, ГМ Лявинець, ВО Губеня, АВ Гавриш
Географія та туризм, 228-233, 2015
82015
Порівняльна оцінка впливу носіїв двовалентного заліза на структурно-механічні властивості тіста та якість хліба
ВО Губеня, ЛЮ Арсеньєва
82008
Порівняльна характеристика та ефективність застосування носіїв заліза для створення хлібобулочних виробів антианемічного призначення
ВО Губеня, ГМ Лявинець, ММ Антонюк, НП Бондар, ЛЮ Арсеньєва
62012
Сучасний стан та перспективи розвитку засобів розміщення для ділових туристів в Україні
ОС Павлюченко, ВО Губеня, АГ Бровко
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 35-41, 2013
52013
Хлібобулочні вироби антианемічного призначення
ВО Губеня, ЛЮ Арсеньєва
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 98-104, 2012
52012
Технологія хлібобулочних виробів антианемічного призначення для закладів ресторанного господарства
ВО Губеня
42018
Упровадження інноваційних способів організації робочого простору у закладах готельного господарства
НП Бондар, ЛО Шаран, ВО Губеня, ІС Підтілок
22019
Удосконалення технології мясних січених напівфабрикатів з використанням харчових волокон люпину
НП Бондар, ЛО Шаран, ВО Губеня, ЮС Дитюк
22016
Здобні булочні вироби антианемічного призначення
ЛЮ Арсеньєва, ВО Губеня
22015
Технологія хлібобулочних виробів антианемічного призначення для виробництва в закладах ресторанного господарства
ЛЮ Арсеньєва, ВО Губеня
22014
Вплив носіїв заліза на технологічний процес виробництва житньо-пшеничного хліба
ВО Губеня, ММ Антонюк, ЛЮ Арсеньєва
Харчова наука і технологія, 55-59, 2013
22013
The expediency of using corn germ flour in bakery products
Y Karabets, L Sharan, V Hubenia, N Bondar, E Pavliuchenko, A Sharan
12017
Дослідження вишуканої української кухні часів гетьманської України
ЮО Чемен, ВО Губеня, НП Бондар
12016
ХЛЕБОБУЛОЧНЫЕ ИЗДЕЛИЯ, ОБОГАЩЕННЫЕ ЖЕЛЕЗОМ ТЕМІРМЕН БАЙЫТЫЛҒАН НАН–ТОҚАШ ӨНІМДЕРІ
ЛЮ АРСЕНЬЕВА, ВА ГУБЕНЯ
ХАБАРШЫСЫ, 21, 2015
1*2015
Cистема управління якістю для готельних підприємств з урахуванням вимог стандарту ДСТУ ISO 9001: 2015
НП Бондар, ЛО Шаран, ВО Губеня, ЛВ Стахурська
2022
Доцільність впровадження крафтової броварні в умовах засобу розміщення
ОЄ Туліна, ЛО Шаран, ВО Губеня, НП Бондар, АВ Шаран
2022
Дослідження впливу поверхнево-активних речовин на теплоємність крохмальних клейстерів
ОС Пушка, ОВ Бортнічук, В Губеня, ОМ Люлька
2021
Доцільність впровадження крафтової кав’ярні у закладі сфери гостинності
КО Бударіна, ЛО Шаран, НП Бондар, ВО Губеня
2021
СОВРЕМЕННЫЙ СЕРВИС ПЕРСОНАЛИЗАЦИИ НА ОСНОВЕ ІТ
Є Терещенко, Ю Ткачук, О Люлька
Науковий погляд у майбутнє, 35-46, 2020
2020
Суха суміш для млинчиків (Патент на винахід№ 122272)
ЛО Шаран, ВО Губеня, АВ Шаран, НП Бондар
2020
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20