Подписаться
Iana Andriushchenko, Яна Андрющенко
Iana Andriushchenko, Яна Андрющенко
Миколаївський національний аграрний університет
Подтвержден адрес электронной почты в домене mnau.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Application of Monitoring of the Informational and Educational Environment in the Engineering Education System
IANK D. Babenko, I. Batsurovska, N. Dotsenko, O. Gorbenko
IEEE International Conference on Modern Electrical and Energy Systems (MEES …, 2019
252019
Масові відкриті онлайн курси як важливий елемент фахової підготовки студентів.
ЯЕ Андрющенко
Интеллектуальные системы принятия решений и проблемы вычислительного …, 2014
5*2014
Technologies for training specialists in the hotel and catering industry in Ukraine in the context of lifelong learning
Y Andriushchenko, T Ivanenko, H Kovalenko, V Burak, O Zamferesko
Mykolaiv National Agrarian University, 2021
42021
Special features of foreign-languages teaching at higher education institution.
OV Petrenko, IE Andriushchenko, HM Truba, VV Shcherbytska, ...
International Journal of Higher Education. 9 (7), 298-309, 2019
3*2019
Впровадження компетентнісно-орієнтованого комп’ютерного середовища у підготовку магістрів інженерних спеціальностей
ІВ Бацуровська, ОС Кириченко, ОО Самойленко, ЯЕ Андрющенко
22017
Аналіз стану і реалізації відкритих дистанційних курсів в Україні
ІВ Бацуровська, ЯЕ Андрющенко
Педагогічні науки: теорія, історія, інноваційні технології, 282-289, 2015
22015
Дистанційний курс як засіб вдосконалення очної форми навчання
ІВ Бацуровська, ИВ Бацуровская, ЯЕ Андрющенко, ЯЕ Андрющенко
Миколаївський національний аграрний університет, 2015
22015
Реалізація компетентнісного підходу до навчання здобувачів післядипломної професійної світи в умовах єдиного цифрового середовища
ОМ Самойленко, ЯЕ Андрющенко, ОО Самойленко
УПРОВАДЖЕННЯ СУЧАСНИХ ПЕДАГОГІЧНИХ ТЕХНОЛОГІЙ В УМОВАХ ЦИФРОВІЗАЦІЇ …, 2022
12022
Комунікативні процеси в управлінні готельним господарством
СІ Тищенко, ЯЕ Андрющенко
The 5 th International scientific and practical conference―Actual trends of …, 2020
12020
Development of students' language competencies in the modern competitive environment
I Batsurovska, I Andriushchenko, V Havrysh, V Hruban, M Bąk, ...
Zeszyty Naukowe Politechniki Częstochowskiej Zarządzanie 40, 2020
12020
Організаційні засади підготовки бакалаврів готельно-ресторанного бізнесу в умовах англомовного освітньо-цифрового мережевого середовища.
ЯЕ Андрющенко
Науковий вісник Мелітопольського державного педагогічного університету …, 2019
12019
Організаційні засади підготовки бакалаврів готельно-ресторанного бізнесу в умовах англомовного освітньо-цифрового мережевого середовища
Я Андрющенко
Науковий вісник Мелітопольського державного педагогічного університету …, 2019
12019
СУТНІСТЬ, СТРУКТУРА, КРИТЕРІЇ, ПОКАЗНИКИ ТА РІВНІ ГОТОВНОСТІ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ ФІЛОЛОГІЧНИХ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ ДО ПРОФЕСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В УМОВАХ КОМПЕТЕНТНІСНО …
ЯЕ АНДРЮЩЕНКО
Вісник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького …, 2018
12018
Формування відкритого персонального веб-ресурсу викладача на основі хмарних технологій
ОО Самойленко, ТВ Гребеник, ІВ Бацуровська, НС Ручинська, ...
12016
Управління сервісною діяльністю
ЯЕ Андрющенко, ІО Піюренко
Миколаївський національний аграрний університет, 2022
2022
Current Trends and World Experience of Professional Training of Hotel Business Specialists
Y Andriushchenko
Миколаївський національний аграрний університет, 2022
2022
Методичні рекомендації з проходження практики з фаху здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузь знань 24 «Сфера обслуговування»
ІІ Червен, ІО Банєва, ІО Піюренко, ОВ Величко, СІ Павлюк, ...
Миколаївський національний аграрний університет, 2022
2022
МОДЕЛЮВАННЯ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ МЕНЕДЖЕРІВ В УМОВАХ КОМПЕТЕНТНІСНО ОРІЄНТОВАНОГО КОМП’ЮТЕРНОГО СЕРЕДОВИЩА
Я Андрющенко, Н Ручинська
InterConf, 2021
2021
КОМУНІКАТИВНІ ІНСТРУМЕНТИ МОДЕЛЮВАННЯ ІМІДЖУ В ОРГАНАХ ПУБЛІЧНОЇ ВЛАДИ
СІ Тищенко, ЯЕ Андрющенко
The 3rd International scientific and practical conference “International …, 2021
2021
ВИКОРИСТАННЯ НОВІТНІХ ОСВІТНІХ ТЕХНОЛОГІЙ ПРИ ПІДГОТОВЦІ БАКАЛАВРІВ ГОТЕЛЬНОГО ТА РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
Y Andriushchenko
Scientific Notes of Ostroh Academy National University," Economics" Series …, 2021
2021
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20