Підписатись
Yevgeniia Yarantseva,  Yvgennia Yarantseva (Y. Yarantseva, Evgeniya Korotayeva, Коротаєва Євгенія
Yevgeniia Yarantseva, Yvgennia Yarantseva (Y. Yarantseva, Evgeniya Korotayeva, Коротаєва Євгенія
Інші іменаЯранцева Євгенія
STATE BIOTECHNOLOGICAL UNIVERSITY (SDTU), Kharkiv, Ukraine / ДЕРЖАВНИЙ БІОТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
Підтверджена електронна адреса в hduht.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Foundation of technology for obtaining encapsulated oils and prescription development of shells on their basis
O Neklesa, E Korotayeva, O Nagornіy
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 9-15, 2016
92016
STUDY OF CONSTRUCTIVE PROVISION OF THE CAPSULE FORMATION PROCESS OF THE "OIL AND FAT RAW MATERIALS - IONOTROPIC SHELL-MAKER" SYSTEM
O Neklesa, Y Yarantseva, Y Pyvovarov, O Grinchenko
«EUREKA: Physics and Engineering», 42-47, 2017
62017
ANALYTICAL STUDY OF THE MODEL OF CAPSULE FORMATION OF THE SYSTEM "FOOD LIPIDS – CALCIUM ALGINATE"
О N e k l e s a, Y Y a r a n t s e v a, Y P y v o v a r o v, O G r i n c h e n k o
Technology and equipment of food production, 31-40, 2017
52017
The study of influence of technological factors of encapsulated oils and their shell production using sodium alginate
O Neklesa, E Korotayeva, O Nagorniy
EUREKA: Life Sciences, 11-16, 2016
42016
The study of functional-technological properties of encapsulated vegetable oils
EO Korotaeva, OP Neklesa, OO Grinchenko, PP Pivovarov
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 6 (10), 78, 2015
42015
Vliyanie komponentnogo sostava na svoystva dvukhsloynoy priemnoy sredy v tekhnologii koaksial'noy vertikal'noy ekstruzii
EA Korotaeva
Kharchova nauka і tekhnologіya, 45-48, 2014
32014
Research of the effects of technological factors on the quality indices of high oleic sunflower oil
YY Aliona Dichtyar, Natalia Fedak, Yevgen Pyvovarov, Galyna Stepankova
Technology audit and production reserves 5 (3 (37)), 40-48, 2017
2*2017
Технологія національних кухонь. Методичні вказівки та тематика контрольних робіт.
СВ Журавльов, ЄО Коротаєва
2*2015
Дослідження функціонально-технологічних властивостей капсульованих рослинних олій
ЄО Коротаєва, ОП Неклеса, ОО Гринченко, ПП Пивоваров
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 6 (10 (78)), 16-23, 2015
22015
A study of the effect of thermotropic polysaccharides on the properties of the alginate-calcium shell of an encapsulated fatty semifinished food product
О Neklesa, Y Yarantseva, O Kotlyar, O Grinchenko, Р Pyvovarov
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 29-38, 2018
12018
Обґрунтування технології капсулювання олієжирової сировини для харчової продукції
ОП Неклеса, ЄО Коротаєва, ОО Гринченко, ПП Пивоваров
Харків: ХДУХТ, 2017
12017
Визначення вологоутримуючої здатності харчових систем на основі альгінату натрію та полісахаридів.
ОП Неклеса, ЄО Яранцева, ПП Пивоваров, ВС Вовк, КВ Костигов
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2017
12017
ТЕХНОЛОГІЯ ОЛІЇ СОНЯШНИКОВОЇ КАПСУЛЬОВАНОЇ ТА ЇЇ ВИКОРИСТАННЯ У СКЛАДІ САЛАТІВ
ЄО Коротаєва
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2016
12016
Обоснование технологии получения капсулированных масел и разработка рецептурного состава оболочек на их основе
O Neklesa, E Korotayeva, O Nagorniy
Восточно-европейский журнал передовых технологий 6 (11 (84)), 9-15, 2016
12016
ВЛИЯНИЕ КОМПОНЕНТНОГО СОСТАВА НА СВОЙСТВА ДВУХСЛОЙНОЙ ПРИЁМНОЙ СРЕДЫ В ТЕХНОЛОГИИ КОАКСИАЛЬНОЙ ВЕРТИКАЛЬНОЙ ЭКСТРУЗИИ
ЕА Коротаева
Харчова наука і технологія, 45-48, 2014
12014
Technological levers control of the properties of two-layer environment, the formation of thermostable capsules with the fat content.
E Korotayeva, O Neklesa, P Pyvovarov, T Troshchyi
12014
ХАРАКТЕРИСТИКА СТРУКТУРНО-МЕХАНІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ РОЗЧИНІВ АЛЬГІНАТІВ І РОСЛИННИХ СУМІШЕЙ ДЛЯ СТАБІЛІЗАЦІЇ СУМІСНИХ ПОТОКІВ
ЄО Коротаєва, ПП Пивоваров, НО Павлівна
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2013
12013
Дослідження пружних властивостей гелів полісахаридів у складі термостабільних структурованих твердих емульсій
КБ Нечепуренко, ЄО Коротаєва, ПП Пивоваров
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2012
12012
Исследование влияния термотропных полисахаридов на свойства альгинат-кальциевой оболочки полуфабриката пищевого жирового капсулированного
Y Yarantseva, O Kotlyar, O Grinchenko
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 2 (11 (92)), 29-38, 2018
2018
Дріжджовий виріб
ОП Неклеса, ЄП Пивоваров, ЄО Коротаєва
2017
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20