Технологія зберігання продовольчих товарів ВА Колтунов, ЄВ Бєлінська Центр учбової літератури, 2014 | 24 | 2014 |
Development of formulations for sponge cakes made from organic raw materials using the principles of a food products safety management system A Tkachenko, N Ofilenko, E Goryachova, Y Hmelnitska, I Shurduk | 15 | 2020 |
Bactericidal Disinfection of Activated Carbon from Aerobic Microorganisms, Yeasts and Molds A Semenov, T Sakhno, Y Hmelnitska, N Semenova | 4 | 2022 |
Ultraviolet disinfection of activated carbon from microbiological contamination A Semenov, Y Hmelnitska Archives of Materials Science and Engineering 115 (1), 2022 | 4 | 2022 |
Research of consumer properties of developed biscuits based on organic raw materials A Tkachenko, N Ofilenko, E Goryachova, I Syrokhman, T Lozova, ... | 4 | 2020 |
Обґрунтування ефективності збереженості редису методом Харрінгтона V KOLTUNOV, Y BELINSKA INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL" COMMODITIES AND MARKETS" 10 (2 …, 2010 | 3 | 2010 |
Тривале зберігання коренеплодів редиски: наукове обґрунтування, практичне застосування ЄВ Бєлінська Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і …, 2012 | 2 | 2012 |
Теоретичне обґрунтування та практичне застосування тривалого зберігання редису в поліетиленовій тарі V KOLTUNOV, E BELINSKA INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL" COMMODITIES AND MARKETS" 9 (1 …, 2010 | 2 | 2010 |
Зміни хімічного складу редису залежно від виду упаковки Є Бєлінська Товари і ринки, 108-115, 2009 | 2 | 2009 |
ВИЯВЛЕННЯ СПОЖИВЧИХ ПЕРЕВАГ, ЩО ВИЗНАЧАЮТЬ СИТУАЦІЮ НА РИНКУ МАКАРОННИХ ВИРОБІВ ВГ Патик, ЄВ Хмельницька | 1 | 2020 |
Конкурентоспроможність господарсько-ботанічних сортів редису різних груп стиглості ВА Колтунов, НМ Тягунова, ЄВ Бєлінська Науковий вісник PUET: Technical Sciences, 2015 | 1 | 2015 |
Порівняльна оцінка способів зберігання редису ВА Колтунов, ЄВ Бєлінська Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009 | 1 | 2009 |
Спосіб перевірки якості змішування сипучих сумішей за допомогою мікротрейсерів ТВ Сахно, АО Семенов, ВГ Панченко, ОМ Омелян, ВВ Ляшенко, ... | | 2023 |
Перспективні напрямки виробництва інноваційних видів йогурту ЄВ Хмельницька | | 2022 |
Оцінка фотобіологічної дії ультрафіолетового випромінювання на біологічні об'єкти АО Семенов, ТВ Сахно, ЄВ Хмельницька | | 2022 |
Стандарт GMP+ ВА2 при визначенні гомогенності та контамінації кормів для тварин АО Семенов, ТВ Сахно, ЄВ Хмельницька | | 2022 |
Вплив способів розморожування на якість заморожених плодів вишень ЄВ Хмельницька, АО Семенов | | 2022 |
Нові способи ферментації огірків ЄВ Хмельницька | | 2022 |
Забійні якості свиней різних генотипів ГО Бірта, ЮГ Бургу, ЛВ Флока, ЄВ Хмельницька, ОО Горячова | | 2022 |
Переваги та недоліки фізичних методів знезараження питної води АО Семенов, ЄВ Хмельницька, ТВ Сахно Полтавський університет економіки і торгівлі, 2022 | | 2022 |