Підписатись
Хмельницька Євгенія, Євгенія Бєлінська, Хмельницкая Евгения, Yevgenia Hmelnitska
Хмельницька Євгенія, Євгенія Бєлінська, Хмельницкая Евгения, Yevgenia Hmelnitska
Інші іменаORCID iD: 0000-0002-2513-3032
Полтавський державний аграрний університет
Підтверджена електронна адреса в pdaa.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Технологія зберігання продовольчих товарів
ВА Колтунов, ЄВ Бєлінська
Центр учбової літератури, 2014
242014
Development of formulations for sponge cakes made from organic raw materials using the principles of a food products safety management system
A Tkachenko, N Ofilenko, E Goryachova, Y Hmelnitska, I Shurduk
152020
Bactericidal Disinfection of Activated Carbon from Aerobic Microorganisms, Yeasts and Molds
A Semenov, T Sakhno, Y Hmelnitska, N Semenova
42022
Research of consumer properties of developed biscuits based on organic raw materials
A Tkachenko, N Ofilenko, E Goryachova, I Syrokhman, T Lozova, ...
42020
Ultraviolet disinfection of activated carbon from microbiological contamination
A Semenov, Y Hmelnitska
Archives of Materials Science and Engineering 115 (1), 2022
32022
Обґрунтування ефективності збереженості редису методом Харрінгтона
V KOLTUNOV, Y BELINSKA
INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL" COMMODITIES AND MARKETS" 10 (2 …, 2010
32010
Тривале зберігання коренеплодів редиски: наукове обґрунтування, практичне застосування
ЄВ Бєлінська
Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і …, 2012
22012
Теоретичне обґрунтування та практичне застосування тривалого зберігання редису в поліетиленовій тарі
V KOLTUNOV, E BELINSKA
INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL" COMMODITIES AND MARKETS" 9 (1 …, 2010
22010
Зміни хімічного складу редису залежно від виду упаковки
Є Бєлінська
Товари і ринки, 108-115, 2009
22009
ВИЯВЛЕННЯ СПОЖИВЧИХ ПЕРЕВАГ, ЩО ВИЗНАЧАЮТЬ СИТУАЦІЮ НА РИНКУ МАКАРОННИХ ВИРОБІВ
ВГ Патик, ЄВ Хмельницька
12020
Конкурентоспроможність господарсько-ботанічних сортів редису різних груп стиглості
ВА Колтунов, НМ Тягунова, ЄВ Бєлінська
Науковий вісник PUET: Technical Sciences, 2015
12015
Порівняльна оцінка способів зберігання редису
ВА Колтунов, ЄВ Бєлінська
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009
12009
Спосіб перевірки якості змішування сипучих сумішей за допомогою мікротрейсерів
ТВ Сахно, АО Семенов, ВГ Панченко, ОМ Омелян, ВВ Ляшенко, ...
2023
Перспективні напрямки виробництва інноваційних видів йогурту
ЄВ Хмельницька
2022
Оцінка фотобіологічної дії ультрафіолетового випромінювання на біологічні об'єкти
АО Семенов, ТВ Сахно, ЄВ Хмельницька
2022
Стандарт GMP+ ВА2 при визначенні гомогенності та контамінації кормів для тварин
АО Семенов, ТВ Сахно, ЄВ Хмельницька
2022
Вплив способів розморожування на якість заморожених плодів вишень
ЄВ Хмельницька, АО Семенов
2022
Нові способи ферментації огірків
ЄВ Хмельницька
2022
Забійні якості свиней різних генотипів
ГО Бірта, ЮГ Бургу, ЛВ Флока, ЄВ Хмельницька, ОО Горячова
2022
Переваги та недоліки фізичних методів знезараження питної води
АО Семенов, ЄВ Хмельницька, ТВ Сахно
Полтавський університет економіки і торгівлі, 2022
2022
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20