Підписатись
Н.Е.Фролова
Н.Е.Фролова
Національний університет харчових технологій Україна
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Основи конструювання нових харчових продуктів: курс лекцій
НЕ Фролова
К.: НУХТ, 2010
352010
Переробка ефірних олій для отримання натуральних харчових ароматизаторів
АІ Українець, НЕ Фролова
Наука та інновації, 2010
112010
Методика оценки качества педагогической деятельности
ВН Фролов, НЭ Фролова
Завуч, 42-60, 2009
82009
Спосіб імітованої дистиляції-раціональна основа фракційної перегонки ефірних олій
НЕ Фролова, АІ Українець, ІМ Силка
72009
Ідентифікація компонентів ефірних олій в режимі препаративного виділення
НЕ Фролова
Харчова промисловість, 79-82, 2005
72005
Застосування препаративної хроматографії для виділення монофракцій складних сумішей природного походження
НЕ Фролова, АІ Українець, ІМ Силка
Технологический аудит и резервы производства 2 (4 (28)), 21-25, 2016
62016
та ін. Інгібітори трипсину гороху та ступінь руйнування їх при вирощуванні солоду
БІ Хіврич, НЕ Фролова, ВА Домарецький
Наукові праці УДУХТ.–К, 258-261, 1993
61993
Технологія натуральних ароматизаторів орієнтованих на вітчизняну сировинну і апаратурну базу
Н ФРОЛОВА, І СИЛКА
Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у …, 2015
52015
Основи конструювання нових харчових продуктів: метод. вказівки К
НЕ Фролова
К.: НУХТ, 2007
52007
Вплив протеолізу білків гороху на технологічні показники сусла
НІ Фролова, ВА Домарецький, ВМ Кошова
Наукові праці УДУХТ, 40-42, 1998
51998
Quality assessment of extracts from unconventional plant raw materials
K Naumenko, O Petrusha, N Frolova, O Fedorenko
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 4 (10), 49-54, 2015
42015
Обґрунтування перспективності використання цукрового сорго в технології оздоровчих ферментованих напоїв
ДД Карпутіна, НЕ Фролова, СІ Олійник
Харчова наука та технологія 8 (6), 2014
42014
Разработка методик капиллярной хроматографии терпеновых углеводородов и кислородсодержащих компонентов эфирных масел
НЭ Фролова, ЕМ Усатюк
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 5 (11 (71)), 57-62, 2014
42014
Фізико-хімічні основи одержання ефірних олій: Практикум
НЕ Фролова
К.: НУХТ, 2011
42011
Нові ароматизатори у виробництві льодяникової карамелі
НЕ Фролова, АІ Українець, ВО Усенко
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 181-184, 2010
42010
Підбір і оцінка адсорбентів для уловлювання ароматичних речовин під час концентруванні соків та екстрактів
КА Науменко, НЕ Фролова, АІ Українець, ВО Усенко
42010
Дослідження пряно-ароматичної сировини як джерела ароматичних речовин у технології натуральних ароматизаторів
НЕ Фролова, СІ Усатюк, ВО Усенко, ІМ Мацко
42006
Ферментативний гідроліз сироваткових білків молока
ТП Синенко, НЕ Фролова
32020
Ефірна олія nepeta cataria як основа виробництва натуральних ароматизаторів для харчової промисловості
НЕ Фролова, МВ Карпутіна, ТО Березка
НТУ" ХПІ", 2015
32015
Сировинний фактор у випуску якісних і безпечних ароматизованих харчових продуктів
НЕ Фролова, НП Івчук
ScienceRise 7 (2 (12)), 70-75, 2015
32015
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20