Підписатись
Н.Е.Фролова
Н.Е.Фролова
Національний університет харчових технологій Україна
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Основи конструювання нових харчових продуктів: курс лекцій
НЕ Фролова
К.: НУХТ, 2010
392010
Переробка ефірних олій для отримання натуральних харчових ароматизаторів
АІ Українець, НЕ Фролова
Наука та інновації, 2010
112010
Методика оценки качества педагогической деятельности
ВН Фролов, НЭ Фролова
Завуч, 42-60, 2009
82009
Спосіб імітованої дистиляції-раціональна основа фракційної перегонки ефірних олій
НЕ Фролова, АІ Українець, ІМ Силка
72009
Ідентифікація компонентів ефірних олій в режимі препаративного виділення
НЕ Фролова
Харчова промисловість, 79-82, 2005
72005
Розробка технології чайних напоїв відповідно до приписів аюрведичної кулінарії/Вчені записки Таврійського національного університету ім
Н Фролова, СВ Байбак, ОП Коваленко, ІА Кучерявий
ВІ Вернадського. Серія: Технічні науки, 2021
62021
Застосування препаративної хроматографії для виділення монофракцій складних сумішей природного походження
НЕ Фролова, АІ Українець, ІМ Силка
Технологический аудит и резервы производства 2 (4 (28)), 21-25, 2016
62016
та ін. Інгібітори трипсину гороху та ступінь руйнування їх при вирощуванні солоду
БІ Хіврич, НЕ Фролова, ВА Домарецький
Наукові праці УДУХТ.–К, 258-261, 1993
61993
Основи конструювання нових харчових продуктів [Електронний ресурс]: курс лекцій для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо …
НО Стеценко, НЕ Фролова
К.: НУХТ, 2022
52022
Технологія натуральних ароматизаторів орієнтованих на вітчизняну сировинну і апаратурну базу
Н ФРОЛОВА, І СИЛКА
Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у …, 2015
52015
Фізико-хімічні основи одержання ефірних олій: Практикум
НЕ Фролова
К.: НУХТ, 2011
52011
Основи конструювання нових харчових продуктів: метод. вказівки К
НЕ Фролова
К.: НУХТ, 2007
52007
Вплив протеолізу білків гороху на технологічні показники сусла
НІ Фролова, ВА Домарецький, ВМ Кошова
Наукові праці УДУХТ, 40-42, 1998
51998
Дослідження якісного складу олії рижію та перспектив її використання в дієтичному харчуванні
АВ Очеретна, НЕ Фролова
ВЧЕНІ ЗАПИСКИ, 6202076, 2020
42020
Quality assessment of extracts from unconventional plant raw materials
K Naumenko, O Petrusha, N Frolova, O Fedorenko
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 4 (10), 49-54, 2015
42015
Обґрунтування перспективи використання цукрового сорго в технології оздоровчих ферментованих напоїв
ДД Карпутина, НЄ Фролова, СІ Олійник
Харчова наука і технологія, 9-13, 2014
42014
Разработка методик капиллярной хроматографии терпеновых углеводородов и кислородсодержащих компонентов эфирных масел
НЭ Фролова, ЕМ Усатюк
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 5 (11 (71)), 57-62, 2014
42014
Нові ароматизатори у виробництві льодяникової карамелі
НЕ Фролова, АІ Українець, ВО Усенко
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 181-184, 2010
42010
Підбір і оцінка адсорбентів для уловлювання ароматичних речовин під час концентруванні соків та екстрактів
КА Науменко, НЕ Фролова, АІ Українець, ВО Усенко
42010
Дослідження пряно-ароматичної сировини як джерела ароматичних речовин у технології натуральних ароматизаторів
НЕ Фролова, СІ Усатюк, ВО Усенко, ІМ Мацко
42006
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20