Підписатись
Н.Е.Фролова
Н.Е.Фролова
Національний університет харчових технологій Україна
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Основи конструювання нових харчових продуктів: курс лекцій
НЕ Фролова
К.: НУХТ, 2010
392010
Переробка ефірних олій для отримання натуральних харчових ароматизаторів
АІ Українець, НЕ Фролова
Наука та інновації, 2010
112010
Конкурентоспроможність податкової системи в контексті розширення фіскального простору України
І ЛУНІНА, О БІЛОУСОВА, Н ФРОЛОВА
Economy of Ukraine 63 (10 (707)), 34-53, 2020
102020
Розробка технології чайних напоїв відповідно до приписів аюрведичної кулінарії
НЕ Фролова, ОА Польова
92022
Методика оценки качества педагогической деятельности
ВН Фролов, НЭ Фролова
Завуч, 42-60, 2009
82009
Основи конструювання нових харчових продуктів [Електронний ресурс]: курс лекцій для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо …
НО Стеценко, НЕ Фролова
К.: НУХТ, 2022
72022
Спосіб імітованої дистиляції-раціональна основа фракційної перегонки ефірних олій
НЕ Фролова, АІ Українець, ІМ Силка
72009
Ідентифікація компонентів ефірних олій в режимі препаративного виділення
НЕ Фролова
Харчова промисловість, 79-82, 2005
72005
Застосування препаративної хроматографії для виділення монофракцій складних сумішей природного походження
НЕ Фролова, АІ Українець, ІМ Силка
Технологический аудит и резервы производства 2 (4 (28)), 21-25, 2016
62016
та ін. Інгібітори трипсину гороху та ступінь руйнування їх при вирощуванні солоду
БІ Хіврич, НЕ Фролова, ВА Домарецький
Наукові праці УДУХТ.–К, 258-261, 1993
61993
Технологія натуральних ароматизаторів орієнтованих на вітчизняну сировинну і апаратурну базу
Н ФРОЛОВА, І СИЛКА
Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у …, 2015
52015
Фізико-хімічні основи одержання ефірних олій: Практикум
НЕ Фролова
К.: НУХТ, 2011
52011
Використання легкоатлетичних вправ у процесі формування спортивного стилю життя молодших школярів
Н Фролова
Проблеми фізичного виховання і спорту, 147-149, 2010
52010
Основи конструювання нових харчових продуктів: метод. вказівки К
НЕ Фролова
К.: НУХТ, 2007
52007
Вплив протеолізу білків гороху на технологічні показники сусла
НІ Фролова, ВА Домарецький, ВМ Кошова
Наукові праці УДУХТ, 40-42, 1998
51998
Оцінка податкового розриву по податку на прибуток у контексті розширення фіскального простору
Н Фролова
Economy & Forecasting, 2021
42021
Дослідження якісного складу олії рижію та перспектив її використання в дієтичному харчуванні
АВ Очеретна, НЕ Фролова
ВЧЕНІ ЗАПИСКИ, 6202076, 2020
42020
Quality assessment of extracts from unconventional plant raw materials
K Naumenko, O Petrusha, N Frolova, O Fedorenko
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 4 (10), 49-54, 2015
42015
Оцінка якості екстрактів з нетрадиційної рослинної сировини
КА Науменко, ОО Петруша, НЕ Фролова, ОВ Федоренко
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 4 (10 (76)), 49-54, 2015
42015
Обґрунтування перспективи використання цукрового сорго в технології оздоровчих ферментованих напоїв
ДД Карпутина, НЄ Фролова, СІ Олійник
Харчова наука і технологія, 9-13, 2014
42014
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20