Олексій Губеня
Олексій Губеня
Національний університет харчових технологій, National University of Food Technologies
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
НазваПосиланняРік
Modelling of food product cutting
V Guts, V Hadzhiyskiy, O Gubenia, S Stefanov
142010
Modeling of cutting of food products
V Guts, O Gubenia
122010
The research of the gas-filled dough rheological characteristics
Y Telychkun, V Telychkun, V Taran, M Desyk, O Gubenia
12*2010
Поточно-механизированная линия производства сухариков экструзией
ВИ Теличкун, ЮС Теличкун, АА Губеня, НГ Десик
Хранителна наука, техника и технология, 23-44, 2009
102009
Modelling of process in twin-screw dough-mixing machines
A Kudinova, I Litovchenko, O Gubenia, V Telychkun, I Dovgun, ...
92014
Modeling of cutting of multilayer materials
V Guts, O Gubenia, B Lukianenko
82013
Методика определения усилия резания пищевых продуктов
ВС Гуць, АА Губеня
Вестник МГУП 2, 102-107, 2009
72009
Йорданка Стефанова, Станка Дамянова, Настя Василева, Юлия Теличкун, Владимир Теличкун, Алексей Губеня (2013), Проблеми при реализиране на информационната функция на опаковките
С Стефанов
University of Ruse “Angel Kanchev”. Proceedings 52 (10.2), 146-149, 2013
6*2013
Comparative study on the evolution of the food labeling quality in some countries from the Black Sea region
D Mnerie, L Gaceu, O Gubenia, M Shamtsyan, A Birca, GV Mnerie
Journal of Hygienic Engineering and Design 14, 60-65, 2016
52016
Удосконалення процесу різання хліба з урахуванням впливу його структурно-механічних властивостей
ОО Губеня
–2008, 2008
52008
Labelling of foodstuffs in Ukraine
V Telychkun, O Gubenia, Y Telychkun
THE SECOND NORTH AND EAST EUROPEAN CONGRESS ON FOOD, 46, 2013
42013
Rheodynamical simulation of mechanical systems
V Goots, O Gubenia
The Second North and East European Congresson Food: Book of Abstracts, 45, 2013
4*2013
Моделирование процесса замеса дрожжевого теста в тестомесильной машине непрерывного действия
А Кравченко, А Кудинова, И Литовченко, Ю Теличкун, А Губеня, ...
University of Ruse" Angel Kanchev". Proceedings 52, 129-134, 2013
42013
Моделювання процесу різання харчових продуктів
ВС Гуць, ОО Губеня
Товари і ринки, 107-114, 2007
42007
The possibilities of using of essential oils in dairy products. 2. Dill (Anethum Graveolens).
I Kostova, D Dimitrov, M Ivanova, R Vlaseva, S Damyanova, N Ivanova, ...
Ukrainian Food Journal 3 (4), 2014
32014
Comparison study between romanian and ukrainian labeling of food products. Social, nutritional and medical considerations
A Totorean, V Vinatu, O Gubenia, A Nicoara
Abstract book of the International Conference ‘Integrated systems for agri …, 2013
32013
Critical analysis of the reflection by the resources quality agro-livestock in the labeling of generated foodstuff
D Mnerie, M Shamtsyan, O Gubenia, A Birca
22015
Estimation of competition and process equipment technological level
V Guts, O Gubenia
The second north and east european congress on food, 48, 2013
22013
Rheodynamical simulation of mechanical systems/Viktor Goots, Oleksii Gubenia
G Viktor
The Second North and East European Congresson Food: Book of Abstracts.–Kyiv …, 2013
22013
Різання багатошарових пакувальних матеріалів
ВС Гуць, ОО Губеня
22012
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20