Олексій Губеня
Олексій Губеня
Національний університет харчових технологій, National University of Food Technologies
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Modeling of cutting of food products
O Gubenia, V Guts
19*2010
Modelling of food product cutting
V Guts, O Gubenia, S Stefanov, V Hadzhiyskiy
132010
The research of the gas-filled dough rheological characteristics
Y Telychkun, V Telychkun, V Taran, O Gubenia, M Desyk
11*2010
Modelling of process in twin-screw dough-mixing machines
A Kudinova, A Kravchenko, I Litovchenko, Y Telychkun, O Gubenia, ...
92014
Йорданка Стефанова, Станка Дамянова, Настя Василева, Юлия Теличкун, Владимир Теличкун, Алексей Губеня (2013), Проблеми при реализиране на информационната функция на опаковките
С Стефанов
University of Ruse “Angel Kanchev”. Proceedings 52 (10.2), 146-149, 2013
9*2013
Modeling of cutting of multilayer materials
V Guts, O Gubenia, B Lukianenko
92013
Определение усилия резания продуктов с разными структурно-механическими свойствами
В Гуць, А Губеня
Научни трудове на УХТ 57, 411-416, 2010
92010
Поточно-механизированная линия производства сухариков экструзией
ВИ Теличкун, ЮС Теличкун, АА Губеня, НГ Десик
92009
Chemical composition of Salvia officinalis L. essential oil from Bulgaria
S Damyanova, S Mollova, A Stoyanova, O Gubenia
Ukrainian food journal, 695-700, 2016
82016
Comparative study on the evolution of the food labeling quality in some countries from the Black Sea region
D Mnerie, L Gaceu, O Gubenia, M Shamtsyan, A Birca, GV Mnerie
Journal of Hygienic Engineering and Design 14, 60-65, 2016
82016
Технологічні комплекси харчових виробництв: Навчальний посібник
ВІ Теличкун, ОМ Гавва, ЮС Теличкун, ОО Губеня, МГ Десик, ...
72018
Labelling of foodstuffs in Ukraine
V Telychkun, O Gubenia, Y Telychkun
THE SECOND NORTH AND EAST EUROPEAN CONGRESS ON FOOD, 46, 2013
62013
Rheodynamical simulation of mechanical systems
V Goots, O Gubenia
The Second North and East European Congresson Food: Book of Abstracts, 45, 2013
6*2013
Методика определения усилия резания пищевых продуктов
ВС Гуць, АА Губеня
Вестник Могилёвского государственного университета продовольствия 2, 102-107, 2009
62009
Удосконалення процесу різання хліба з урахуванням впливу його структурно-механічних властивостей
ОО Губеня
–2008, 2008
62008
Investigation the processof super fineg rindin gof component sof pharmaceutica land cosmetic p roductson the bead mill
K Hrininh, R Hordeichuk, O Gubenia
Proceedings of University of Ruse 57, 3, 2018
52018
The possibilities of using of essential oils in dairy products. 2. Dill (Anethum Graveolens).
I Kostova, D Dimitrov, M Ivanova, R Vlaseva, S Damyanova, N Ivanova, ...
Ukrainian Food Journal 3 (4), 2014
42014
Моделирование процесса замеса дрожжевого теста в тестомесильной машине непрерывного действия
А Кравченко, А Кудинова, Л Игорь, Ю Теличкун, А Губеня, В Теличкун
Proceedings 52, 129-134, 2013
42013
Моделювання процесу різання харчових продуктів
ВС Гуць, ОО Губеня
Товари і ринки, 107-114, 2007
42007
Моделювання руху вантажів у транспортних операціях
ВС Гуць, ОО Губеня, ОА Коваль
32015
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20