Олексій Губеня
Олексій Губеня
Національний університет харчових технологій, National University of Food Technologies
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Modeling of cutting of food products.
O Gubenia, V Guts
Journal of EcoAgriTourism 6 (1), 67-71, 2010
11*2010
Modelling of process in twin-screw dough-mixing machines
O Kudinova, O Kravchenko, I Lytovchenko, Y Telychkun, O Gubenia, ...
Journal of Food and Packaging Science, Technique and Technologies 5, 64-68, 2014
82014
Modelling of food product cutting
V Guts, O Gubenia, S Stefanov, W Hadjiiski
10th International conference “Research and development in mechanical …, 2010
82010
Modeling of cutting of multilayer materials
V Goots, O Gubenia, B Lukianenko
Journal of food and packaging Science, Technique and Technologies 2 (2), 294-299, 2013
72013
Определение усилия резания продуктов с разными структурномеханическими свойствами/Гуць ВС, Губеня АА
ВС Гуць
Научни трудове на УХТ 57, 411-416, 2010
72010
Comparative study on the evolution of the food labeling quality in some countries from the Black Sea region
D Mnerie, L Gaceu, O Gubenia, M Shamtsyan, A Birca, GV Mnerie
Journal of Hygienic Engineering and Design 14, 60-65, 2016
62016
Йорданка Стефанова, Станка Дамянова, Настя Василева, Юлия Теличкун, Владимир Теличкун, Алексей Губеня (2013), Проблеми при реализиране на информационната функция на опаковките
С Стефанов
University of Ruse “Angel Kanchev”. Proceedings 52 (10.2), 146-149, 2013
5*2013
Rheodynamical simulation of mechanical systems
V Goots, O Gubenia
The Second North and East European Congresson Food: Book of Abstracts, 45-49, 2013
5*2013
The possibilities of using of essential oils in dairy products. 2. Dill (Anethum Graveolens).
I Kostova, D Dimitrov, M Ivanova, R Vlaseva, S Damyanova, N Ivanova, ...
Ukrainian Food Journal 3 (4), 2014
42014
Методика определения усилия резания пищевых продуктов
ВС Гуць, АА Губеня
Вестник МГУП 2, 102-107, 2009
42009
Поточно-механизированная линия производства сухариков экструзией
ВИ Теличкун, ЮС Теличкун, АА Губеня, НГ Десик
Хранителна наука, техника и технология, 23-44, 2009
42009
Chemical composition of Salvia officinalis l. essential oil from Bulgaria
S Damyanova, S Mollova, A Stoyanova, O Gubenia
Ukrainian food journal, 695-700, 2016
32016
Critical analysis of the reflection by the resources quality agro-livestock in the labeling of generated foodstuff.
D Mnerie, L Gaceu, O Gubenia, M Shamtsyan, A Birca
Proceedings of the 43rd International Symposium on Agricultural Engineering …, 2015
32015
Labelling of foodstuffs in Ukraine
V Telychkun, O Gubenia, Y Telychkun
THE SECOND NORTH AND EAST EUROPEAN CONGRESS ON FOOD, 46, 2013
32013
The research of the gas-filled dough rheological characteristics.
Y Telichkun, V Telichkun, V Taran, O Gubenia, M Desik
Journal of EcoAgriTourism 6 (4), 59-62, 2010
3*2010
Моделювання руху вантажів в транспортних операціях
ВС Гуць, ОО Губеня, ОА Коваль
Упаковка, 36-38, 2015
22015
Estimation of competition and process equipment technological level
V Guts, O Gubenia
The second north and east european congress on food, 48, 2013
22013
Удосконалення процесу різання хліба з урахуванням впливу його структурно-механічних властивостей
ОО Губеня
–2008, 2008
22008
Моделювання процесу різання харчових продуктів
ВС Гуць
Товари і ринки, 107-114, 2007
22007
Раціональні режими різання харчових продуктів
В Гуць, О Губеня
Міністерство аграрної політики та продовольства Україии Міністерство освіти …, 2013
12013
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20