Олексій Губеня
Олексій Губеня
Національний університет харчових технологій, National University of Food Technologies
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
НазваПосиланняРік
Modelling of food product cutting
V Guts, V Hadzhiyskiy, O Gubenia, S Stefanov
142010
Modeling of cutting of food products
V Guts, O Gubenia
122010
The research of the gas-filled dough rheological characteristics
Y Telychkun, V Telychkun, V Taran, M Desyk, O Gubenia
12*2010
Поточно-механизированная линия производства сухариков экструзией
ВИ Теличкун, ЮС Теличкун, АА Губеня, НГ Десик
Хранителна наука, техника и технология, 23-44, 2009
102009
Modelling of process in twin-screw dough-mixing machines
A Kudinova, I Litovchenko, O Gubenia, V Telychkun, I Dovgun, ...
92014
Modeling of cutting of multilayer materials
V Guts, O Gubenia, B Lukianenko
82013
Методика определения усилия резания пищевых продуктов
ВС Гуць, АА Губеня
Вестник МГУП 2, 102-107, 2009
72009
Технологічні комплекси харчових виробництв: Навчальний посібник
ВІ Теличкун, ОМ Гавва, ЮС Теличкун, ОО Губеня, МГ Десик, ...
Видавництво «Сталь», Київ, 2017
62017
Йорданка Стефанова, Станка Дамянова, Настя Василева, Юлия Теличкун, Владимир Теличкун, Алексей Губеня (2013), Проблеми при реализиране на информационната функция на опаковките
С Стефанов
University of Ruse “Angel Kanchev”. Proceedings 52 (10.2), 146-149, 2013
6*2013
Comparative study on the evolution of the food labeling quality in some countries from the Black Sea region
D Mnerie, L Gaceu, O Gubenia, M Shamtsyan, A Birca, GV Mnerie
Journal of Hygienic Engineering and Design 14, 60-65, 2016
52016
Удосконалення процесу різання хліба з урахуванням впливу його структурно-механічних властивостей
ОО Губеня
–2008, 2008
52008
Labelling of foodstuffs in Ukraine
V Telychkun, O Gubenia, Y Telychkun
THE SECOND NORTH AND EAST EUROPEAN CONGRESS ON FOOD, 46, 2013
42013
Rheodynamical simulation of mechanical systems
V Goots, O Gubenia
The Second North and East European Congresson Food: Book of Abstracts, 45, 2013
4*2013
Моделирование процесса замеса дрожжевого теста в тестомесильной машине непрерывного действия
А Кравченко, А Кудинова, И Литовченко, Ю Теличкун, А Губеня, ...
University of Ruse" Angel Kanchev". Proceedings 52, 129-134, 2013
42013
Моделювання процесу різання харчових продуктів
ВС Гуць, ОО Губеня
Товари і ринки, 107-114, 2007
42007
The possibilities of using of essential oils in dairy products. 2. Dill (Anethum Graveolens).
I Kostova, D Dimitrov, M Ivanova, R Vlaseva, S Damyanova, N Ivanova, ...
Ukrainian Food Journal 3 (4), 2014
32014
Comparison study between romanian and ukrainian labeling of food products. Social, nutritional and medical considerations
A Totorean, V Vinatu, O Gubenia, A Nicoara
Abstract book of the International Conference ‘Integrated systems for agri …, 2013
32013
Chemical composition of Salvia officinalis l. essential oil from Bulgaria.
S Damyanova, S Mollova, A Stoyanova, O Gubenia
Ukrainian Food Journal 5 (4), 2016
22016
Critical analysis of the reflection by the resources quality agro-livestock in the labeling of generated foodstuff
D Mnerie, M Shamtsyan, O Gubenia, A Birca
22015
Estimation of competition and process equipment technological level
V Guts, O Gubenia
The second north and east european congress on food, 48, 2013
22013
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20