Олексій Губеня
Олексій Губеня
Національний університет харчових технологій, National University of Food Technologies
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Modeling of cutting of food products
O Gubenia, V Guts
19*2010
Modelling of food product cutting
V Guts, O Gubenia, S Stefanov, V Hadzhiyskiy
132010
The research of the gas-filled dough rheological characteristics
Y Telychkun, V Telychkun, V Taran, O Gubenia, M Desyk
11*2010
Chemical composition of Salvia officinalis L. essential oil from Bulgaria
S Damyanova, S Mollova, A Stoyanova, O Gubenia
Ukrainian food journal, 695-700, 2016
102016
Modelling of process in twin-screw dough-mixing machines
A Kudinova, A Kravchenko, I Litovchenko, Y Telychkun, O Gubenia, ...
92014
Йорданка Стефанова, Станка Дамянова, Настя Василева, Юлия Теличкун, Владимир Теличкун, Алексей Губеня (2013), Проблеми при реализиране на информационната функция на опаковките
С Стефанов
University of Ruse “Angel Kanchev”. Proceedings 52 (10.2), 146-149, 2013
9*2013
Modeling of cutting of multilayer materials
V Guts, O Gubenia, B Lukianenko
92013
Определение усилия резания продуктов с разными структурно-механическими свойствами
В Гуць, А Губеня
Научни трудове на УХТ 57, 411-416, 2010
92010
Поточно-механизированная линия производства сухариков экструзией
ВИ Теличкун, ЮС Теличкун, АА Губеня, НГ Десик
92009
Comparative study on the evolution of the food labeling quality in some countries from the Black Sea region
D Mnerie, L Gaceu, O Gubenia, M Shamtsyan, A Birca, GV Mnerie
Journal of Hygienic Engineering and Design 14, 60-65, 2016
82016
Технологічні комплекси харчових виробництв: Навчальний посібник
ВІ Теличкун, ОМ Гавва, ЮС Теличкун, ОО Губеня, МГ Десик, ...
72018
Labelling of foodstuffs in Ukraine
V Telychkun, O Gubenia, Y Telychkun
THE SECOND NORTH AND EAST EUROPEAN CONGRESS ON FOOD, 46, 2013
62013
Rheodynamical simulation of mechanical systems
V Goots, O Gubenia
The Second North and East European Congresson Food: Book of Abstracts, 45, 2013
6*2013
Методика определения усилия резания пищевых продуктов
ВС Гуць, АА Губеня
Вестник Могилёвского государственного университета продовольствия 2, 102-107, 2009
62009
Удосконалення процесу різання хліба з урахуванням впливу його структурно-механічних властивостей
ОО Губеня
–2008, 2008
62008
Investigation the processof super fineg rindin gof component sof pharmaceutica land cosmetic p roductson the bead mill
K Hrininh, R Hordeichuk, O Gubenia
Proceedings of University of Ruse 57, 3, 2018
52018
The possibilities of using of essential oils in dairy products. 2. Dill (Anethum Graveolens).
I Kostova, D Dimitrov, M Ivanova, R Vlaseva, S Damyanova, N Ivanova, ...
Ukrainian Food Journal 3 (4), 2014
52014
Моделирование процесса замеса дрожжевого теста в тестомесильной машине непрерывного действия
А Кравченко, А Кудинова, Л Игорь, Ю Теличкун, А Губеня, В Теличкун
Proceedings 52, 129-134, 2013
42013
Моделювання процесу різання харчових продуктів
ВС Гуць, ОО Губеня
Товари і ринки, 107-114, 2007
42007
Modelling of mechanical systems be the reodynamical method
V Goots, O Gubenia, A Sheуina, K Omelchenko
Proceedings Of University Of Ruse 56 (10.1), 135-139, 2017
32017
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20