Підписатись
Олексій Губеня
Олексій Губеня
Національний університет харчових технологій, National University of Food Technologies
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Trends and expected benefits of the breaking edge food technologies in 2021–2030
VM Ivanov, O Shevchenko, A Marynin, V Stabnikov, E Stabnikova, ...
592021
Chemical composition of Salvia officinalis L. essential oil from Bulgaria
S Damyanova, S Mollova, A Stoyanova, O Gubenia
Ukrainian food journal, 695-700, 2016
282016
Modeling of cutting of food products
O Gubenia, V Guts
22*2010
Modelling of food product cutting
V Guts, O Gubenia, S Stefanov, V Hadzhiyskiy
162010
The research of the gas-filled dough rheological characteristics
Y Telychkun, V Telychkun, V Taran, O Gubenia, M Desyk
15*2010
Технологічні комплекси харчових виробництв: Навчальний посібник
ВІ Теличкун, ОМ Гавва, ЮС Теличкун, ОО Губеня, МГ Десик, ...
142018
Modeling of cutting of multilayer materials
V Guts, O Gubenia, B Lukianenko
142013
Comparative study on the evolution of the food labeling quality in some countries from the Black Sea region
D Mnerie, L Gaceu, O Gubenia, M Shamtsyan, A Birca, GV Mnerie
Journal of Hygienic Engineering and Design, 60-65, 2016
132016
Modelling of process in twin-screw dough-mixing machines
A Kudinova, A Kravchenko, I Litovchenko, Y Telychkun, O Gubenia, ...
102014
Определение усилия резания продуктов с разными структурно-механическими свойствами
В Гуць, А Губеня
Научни трудове на УХТ 57, 411-416, 2010
102010
Йорданка Стефанова, Станка Дамянова, Настя Василева, Юлия Теличкун, Владимир Теличкун, Алексей Губеня (2013), Проблеми при реализиране на информационната функция на опаковките
С Стефанов
University of Ruse “Angel Kanchev”. Proceedings 52 (10.2), 146-149, 2013
9*2013
Поточно-механизированная линия производства сухариков экструзией
ВИ Теличкун, ЮС Теличкун, АА Губеня, НГ Десик
92009
Моделювання процесу різання харчових продуктів
ВС Гуць, ОО Губеня
Товари і ринки, 107-114, 2007
82007
Comparative analysis of equipment and research the superfine grinding process of titanium dioxide and quinacridone red suspensions in the bead mill
K Hrininh, R Hordeichuk, O Gubenia
72018
Удосконалення процесу різання хліба з врахуванням впливу його структурно-механічних властивостей
ОО Губеня
–2008, 2008
72008
CHARACTERIZATION OF ACTIVE PAPER PACKAGING MATERIALS WITH CORIANDER ESSENTIAL OIL (CORIANDRUM SATIVUM L.).
I Kostova, V Lasheva, D Georgieva, S Damyanova, H Fidan, A Stoyanova, ...
Journal of Chemical Technology & Metallurgy 55 (6), 2020
62020
Investigation the process of superfine grinding of components of pharmaceutical and cosmetic products on the bead mill
K Hrininh, R Hordeichuk, O Gubenia
62018
The possibilities of using of essential oils in dairy products. 2. Dill (Anethum graveolens).
I Kostova, D Dimitrov, M Ivanova, R Vlaseva, S Damyanova, N Ivanova, ...
Ukrainian Food Journal 3 (4), 2014
62014
Perfection of equipment for improvement of dough semi finished
A Kravchenko, Y Telychkun, V Telychkun
62014
Labelling of foodstuffs in Ukraine
V Telychkun, O Gubenia, Y Telychkun
THE SECOND NORTH AND EAST EUROPEAN CONGRESS ON FOOD, 46, 2013
62013
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20