Людмила Николаевна Пилипенко
Людмила Николаевна Пилипенко
Подтвержден адрес электронной почты в домене onaft.edu.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Biosensors for the Determinator of Mycotoxins: development, efficiency at the analysis of model samples and in case of practical applications
LN Pylypenko, NF Starodub, IV Pylypenko, MM Melnichenko, AV Nabok
Lecture Notes of the ICB 86, 81-101, 2010
19*2010
Биологические методы в оценке безопасности растительных пищевых продуктов и ингредиентов
ЛН Пилипенко, ИВ Пилипенко
Оптимум, 2014
132014
Сучасні форми викладання дисципліни "Біологічна хімія"
ЛМ Пилипенко, ЛВ Капрельянц, ТО Величко, ОМ Кананихіна
Матеріали 37 науково-методичної конференції "Шляхи розвитку науково …, 2006
13*2006
Сучасні форми викладання дисципліни "Біологічна хімія"
ЛМ Пилипенко, ЛВ Капрельянц, ОМ Кананихіна, ТО Величко
37 науково-методична конференція "Шляхи розвитку науково-методичного …, 2006
13*2006
Сучасні форми викладання дисципліни "Біологічна хімія"
ЛМ Пилипенко, ЛВ Капрельянц, ОМ Кананихіна, ТО Величко
Матеріали 37 науково-методичної конференції ОНАХТ "Шляхи розвитку науково …, 2006
13*2006
Mycotoxins and other low weight toxins as instrument of bioterrorists: express instrumental control and some ways to decontaminate polluted environmental objects
LN Pylypenko, NF Starodub, IV Pilipenko, AV Egorova
Timisoara Medical Journal 58 (1-2), 2008
92008
Микотоксин патулин: продуценты, биологическое действие, индикация в пищевых продуктах
НФ Стародуб, АВ Егорова, ИВ Пилипенко
Современные проблемы токсикологии 3, 50-57, 2008
92008
Склад мікробних контамiнантiв овочевої сировини
IВ Пилипенко, ЯБ Паулiна, ЛM Пилипенко, ГВ Ямборко
Мікробіологія і біотехнологія, 83-94, 2015
82015
Консервирование пищевых продуктов. Микробиология, энергетика, контроль
ЛН Пилипенко, ЯГ Верхивкер, ИВ Пилипенко
ВМВ, 2015
82015
Державні нормативні документи на сировину, напівфабрикати, матеріали та консервовану продукцію. Показники безпечності та якості (Методичні вказівки, видання офіційне)
ЛМ Пилипенко, ЮД Пилипенко, ІВ Пилипенко, ІК Мазуренко
Мінагрополітики, Київ, 2009
82009
Хемотаксономічні особливості та плазмідні профілі аеробних та факультативно-анаеробних спороутворювальних бактерій з овочевої продукції
ГВ Ямборко, АМ Остапчук, ЖЮ Сергєєва, ЛМ Пилипенко, ІВ Пилипенко
Мікробіологія і біотехнологія, 56-72, 2017
72017
Использование принципов ХАССП в совершенствовании контроля качества и безопасности продуктов
ЛН Пилипенко, АВ Егорова, ЛБ Олейник
Наукові праці ОНАХТ 1 (28), 52-56, 2006
7*2006
Научные основы технологии консервированных пищевых продуктов из листовых овощей
ЛН Пилипенко
дис.… д-р техн. наук 5, 13, 1994
71994
Анализ микотоксинов: подготовка проб
НФ Стародуб, ЛН Пилипенко, АВ Егорова, ИВ Пилипенко, ОС Гойстер, ...
Biotechnologia Acta 1 (1), 2008
62008
Accounting for derivatives and their representation in financial reporting: problems of methodology and procedure
L Pylypenko
Економічний часопис-ХХІ, 116-120, 2016
52016
Вивчення складу та властивостей натуральних барвників для виробництва фізіологічно функціональних харчових продуктів
ЛМ Пилипенко, ВВ Кожухар, ЛБ Олійник, ІС Тюрікова
Наукові праці ОДАХТ, 81-83, 1998
51998
Теоретическое и экспериментальное обоснование технологии пищевых красителей многофункционального назначения
ЛН Пилипенко, ВВ Кожухарь, ЛБ Олейник
56-я научно-практическая конференция ОГАПТ, 71-74, 1996
5*1996
Nanostructured Silicon and its Application as the Transducer in Immune Biosensors
LN Pylypenko, NF Starodub, LM Shulyak, IV Pylipenko, OM Shmyryeva, ...
Proc. NATO Sci. for Peace "Biodefence: Materials for Health Protection", 216-223, 2010
4*2010
Математическое моделирование состава комбинированных продуктов на основе листовых овощей
ЛН Пилипенко, ГН Станкевич, ЛИ Пеструева, ПБ Палий
Известия высших учебных заведений. Пищевая технология, 1993
41993
Biosensors at the determination of mycotoxins
LN Pylypenko, IV Pylypenko, NF Starodub, OM Brezvin
Тези 4-ої Міжнародної науково-технічної конференції "Сенсорна електроніка та …, 2010
32010
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20