Перспективи використання розмеленого зерна проса при виробництві пшеничного хліба ВВ Калаянова, СІ Щербатюк, НВ Гаєвська, ЛК Овсянникова, ... Збірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів, 18-21, 2014 | 5 | 2014 |
Використання бактеріофагів для виробництва молочних продуктів лікувально-профілактичного призначення ГВ Дідух, ВВ Калаянова, ЕЕ Поливяная Харчова наука і технологія, 14-16, 2010 | 3 | 2010 |
Зміни мікробіологічного стану при зберіганні зерна проса після вдосконалення його післязбиральної обробки ЛК Овсянникова, ГЙ Євдокимова, ВВ Калаянова, ЛВ Труфкаті, ... Наукові праці ОНАХТ 1 (46), 26-30, 2014 | 2 | 2014 |
Дослідження процесу сушіння зернових дрібнонасіннєвих культур ГМ Станкевич, ЛК Овсянникова, НО Валентюк, ВВ Юрковська «Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини …, 2017 | | 2017 |
Инновационные технологии в очистке зерна ВВ Юрковская, ЛК Овсянникова Техника и технология пищевых производств: Тези докл. ХІ Междунар. науково …, 2017 | | 2017 |
Спосіб виробництва екструдованого зернового продукту ЛК Овсянникова, ЛО Валевська, СС Орлова, ВВ Юрковська | | 2016 |
Використання проса при цукровому діабеті ВВ Калаянова, ЛК Овсянникова Зб. праць сьомої Всеукр. науково-практичної конференції молодих учених і …, 2014 | | 2014 |
Сучасні проблеми водних ресурсів в Україні ВВ Калаянова, МІ Коренман, ОМ Петріщева, ЛК Овсянникова Зб. праць сьомої Всеукр. науково-практичної конференції молодих учених і …, 2014 | | 2014 |
Очищення – одна з головних операцій післязбиральної обробки зерна проса ВІ Лебедєв, ВВ Калаянова, ЛК Овсянникова ІІІ Міжнар. науково-техніч. конф. молодих учених і студентів «Актуальні …, 2014 | | 2014 |
Інноваційна привабливість виконання наукових дипломних проектів ЛК Овсянникова, ЛО Валєвська, ВВ Калаянова Електронний зб. тез: 45 науково-метол. конф. викладачів академії «Роль …, 2014 | | 2014 |
Функціональні властивості зерна проса ЛК Овсянникова, ЛО Валєвська, ВВ Калаянова «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно …, 2014 | | 2014 |
Вплив способів обробки зерна проса на його мікробіологічні показники в процесі зберігання ЛК Овсянникова, ГЙ Євдокимова, ВВ Калаянова «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно …, 2014 | | 2014 |
Перспективи використання проса для збагачення зернових сумішей ВВ Калаянова, ЛК Овсянникова «Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно …, 2014 | | 2014 |
Усовершенствование процесса сушки зерна проса новых сортов ВВ Калаянова, НВ Гаевская, ЛК Овсянникова Техника и технология пищевых производств: тез. докл. ІХ Междунар. науч. конф …, 2014 | | 2014 |
Використання крупи з проса у лікувальному харчуванні ВВ Калаянова Зб. матеріалів VІ Всеукр. науково-практ. конф. молодих учених та студентів з …, 2013 | | 2013 |
Інвестиційна привабливість енергоефективної технології екологічно безпечного сушіння проса ЛК Овсянникова, ВВ Калаянова, ПЛ Драч, АВ Вересюк «Якість і безпека харчових продуктів»: Збірник тез Міжнародної науково-техн …, 2013 | | 2013 |
Хімічні та мікробіологічні показники свіжозібраного зерна проса ЛК Овсянникова, ГЙ Євдокимова, ВВ Калаянова, ПЛ Драч Наукові праці ОНАХТ 1 (44), 91-95, 2013 | | 2013 |
Перспективи використання бактеріофагів у харчовій промисловості ВВ Калаянова Збірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів 2, 74-75, 2012 | | 2012 |