Підписатись
Виктория  Владимировна Юрковская
Виктория Владимировна Юрковская
Одесская национальная академия пищевых технологий, факультет технологии зерна, хлебопродуктов
Підтверджена електронна адреса в onaft.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Перспективи використання розмеленого зерна проса при виробництві пшеничного хліба
ВВ Калаянова, СІ Щербатюк, НВ Гаєвська, ЛК Овсянникова, ...
Збірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів, 18-21, 2014
52014
Використання бактеріофагів для виробництва молочних продуктів лікувально-профілактичного призначення
ГВ Дідух, ВВ Калаянова, ЕЕ Поливяная
Харчова наука і технологія, 14-16, 2010
32010
Зміни мікробіологічного стану при зберіганні зерна проса після вдосконалення його післязбиральної обробки
ЛК Овсянникова, ГЙ Євдокимова, ВВ Калаянова, ЛВ Труфкаті, ...
Наукові праці ОНАХТ 1 (46), 26-30, 2014
22014
Дослідження процесу сушіння зернових дрібнонасіннєвих культур
ГМ Станкевич, ЛК Овсянникова, НО Валентюк, ВВ Юрковська
«Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини …, 2017
2017
Инновационные технологии в очистке зерна
ВВ Юрковская, ЛК Овсянникова
Техника и технология пищевых производств: Тези докл. ХІ Междунар. науково …, 2017
2017
Спосіб виробництва екструдованого зернового продукту
ЛК Овсянникова, ЛО Валевська, СС Орлова, ВВ Юрковська
2016
Використання проса при цукровому діабеті
ВВ Калаянова, ЛК Овсянникова
Зб. праць сьомої Всеукр. науково-практичної конференції молодих учених і …, 2014
2014
Сучасні проблеми водних ресурсів в Україні
ВВ Калаянова, МІ Коренман, ОМ Петріщева, ЛК Овсянникова
Зб. праць сьомої Всеукр. науково-практичної конференції молодих учених і …, 2014
2014
Очищення – одна з головних операцій післязбиральної обробки зерна проса
ВІ Лебедєв, ВВ Калаянова, ЛК Овсянникова
ІІІ Міжнар. науково-техніч. конф. молодих учених і студентів «Актуальні …, 2014
2014
Інноваційна привабливість виконання наукових дипломних проектів
ЛК Овсянникова, ЛО Валєвська, ВВ Калаянова
Електронний зб. тез: 45 науково-метол. конф. викладачів академії «Роль …, 2014
2014
Функціональні властивості зерна проса
ЛК Овсянникова, ЛО Валєвська, ВВ Калаянова
«Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно …, 2014
2014
Вплив способів обробки зерна проса на його мікробіологічні показники в процесі зберігання
ЛК Овсянникова, ГЙ Євдокимова, ВВ Калаянова
«Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно …, 2014
2014
Перспективи використання проса для збагачення зернових сумішей
ВВ Калаянова, ЛК Овсянникова
«Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно …, 2014
2014
Усовершенствование процесса сушки зерна проса новых сортов
ВВ Калаянова, НВ Гаевская, ЛК Овсянникова
Техника и технология пищевых производств: тез. докл. ІХ Междунар. науч. конф …, 2014
2014
Використання крупи з проса у лікувальному харчуванні
ВВ Калаянова
Зб. матеріалів VІ Всеукр. науково-практ. конф. молодих учених та студентів з …, 2013
2013
Інвестиційна привабливість енергоефективної технології екологічно безпечного сушіння проса
ЛК Овсянникова, ВВ Калаянова, ПЛ Драч, АВ Вересюк
«Якість і безпека харчових продуктів»: Збірник тез Міжнародної науково-техн …, 2013
2013
Хімічні та мікробіологічні показники свіжозібраного зерна проса
ЛК Овсянникова, ГЙ Євдокимова, ВВ Калаянова, ПЛ Драч
Наукові праці ОНАХТ 1 (44), 91-95, 2013
2013
Перспективи використання бактеріофагів у харчовій промисловості
ВВ Калаянова
Збірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів 2, 74-75, 2012
2012
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–18