Моделювання організаційно-педагогічної діяльності в системі управління професійно-технічними навчальними закладами ВВ Олійник, ВС Пікельна, ВВ Сгадова | 28 | 2002 |
Development of mathematical models of external mass exchange under conditions of vibroextraction from vegetable raw materials V Zavialov, V Bodrov, T Misyura, N Popova, Y Zaporozhets, V Dekanskiy Publishing House of Lviv Polytechnic National University, 2015 | 15 | 2015 |
Харчова цінність м’ясних напів-фабрикатів із використанням дієтичної добавки з ріпака О Ракша-Слюсарева, В Круль, Н Попова Товари і ринки, 110-117, 2013 | 11 | 2013 |
Контроль якості та безпечності продукції галузі: Курс лекцій для студ. напряму 6.051701" Харчові технології та інженерія" ден. та заоч. форм навч НВ Попова, ЛЮ Арсеньєва, ТГ Мисюра К.: НУХТ, 2012 | 10 | 2012 |
A modification of the cutting-plane method with accelerated convergence VN Tarasov, NK Popova Nondifferentiable Optimization: Motivations and Applications: Proceedings of …, 1985 | 10 | 1985 |
Regularities of solid-phase continuous vibration extraction and prospects for its industrial use V Zavialov, T Mysiura, N Popova, V Sukmanov, V Chornyi Design, Simulation, Manufacturing: The Innovation Exchange, 920-930, 2019 | 8 | 2019 |
Оценка качества капсул с фламином и орнидазолом ЛА Бобрицкая, НВ Попова, ЕА Рубан, ЛО Бобрицька, ОА Рубан Научно-практический журнал" Фармация", 2013 | 8 | 2013 |
Рослини родини ясноткові як джерела 20. кавової та розмаринової кислот та їх похідних/Попова НВ, Литвиненко ВІ, Певнева ОІ НВ Попова Фармацевтичний часопис, 19-23, 2008 | 8 | 2008 |
Математична модель зовнішнього масообміну періодичного віброекстрагування з рослинної сировини ВЛ Зав'ялов, ОП Лобок, НВ Попова, ВС Бодров | 8 | 2008 |
Особливості моделювання складних технологічних систем у харчових технологіях ОС Марценюк, ТГ Мисюра, НВ Попова Наукові праці Національного університету харчових технологій, 122-131, 2018 | 7 | 2018 |
Вторинні продукти переробки хеномелесу—джерело біологічно активних речовин ГП Хомич, ЮВ Левченко, ОМ Горобець, НВ Попова Наукові праці Національного університету харчових технологій, 231-240, 2016 | 7 | 2016 |
Елементний склад цмину та фламіну НВ Попова, ЛО Бобрицька, МА Аракелян, ЛА Бобрицкая | 7 | 2013 |
Математичне моделювання структури потоків в екстракторах безперервної дії колонного типу з вібруючою системою розділення фаз ВЛ Зав’ялов, ОП Лобок, ТГ Мисюра, ВС Бодров, НВ Попова, ... Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 26-29, 2013 | 6 | 2013 |
Investigation of hydrodynamics during continuous vibroextraction in a liquid–solid body system V Zavialov, T Misyura, N Popova, Y Zaporozhets, V Dekanskiy Design, Simulation, Manufacturing: The Innovation Exchange, 524-535, 2018 | 5 | 2018 |
Удосконалення рецептури збагачених глазурованих сирків з начинкою НВ Попова, ВВ Ткаченко | 5 | 2016 |
Дослідження кінетики процеса екстрагування з листової чайної сировини в апаратах періодичної дії із різними вібраційними системами перемішування ВЛ Зав'ялов, НВ Попова, ТГ Мисюра | 5 | 2007 |
Solvent selection for extraction of target components from amber V Chornyi, T Mysiura, N Popova, V Zavialov Journal of Chemistry and Technologies 29 (1), 92-99, 2020 | 4 | 2020 |
Інтенсифікація процесу екстрагування при виробництві гірких настоянок АВ Рибачок, ВМ Чорний, ТГ Мисюра, НВ Попова Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 75-78, 2015 | 4 | 2015 |
Оцінювання достовірності результатів випробувань виробів зі шкіри та текстильних матеріалів НВ Попова, НМ Матвієнко-Купріянова Легка промисловість, 2008 | 4 | 2008 |
Дослідження дифузійних властивостей листової чайної сировини ВЛ Зав'ялов, НВ Попова | 4 | 2006 |