Підписатись
Попова Наталія Вікторівна / Popova Nataliia
Попова Наталія Вікторівна / Popova Nataliia
Национальный университет пищевых технологий
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Моделювання організаційно-педагогічної діяльності в системі управління професійно-технічними навчальними закладами
ВВ Олійник, ВС Пікельна, ВВ Сгадова
282002
Development of mathematical models of external mass exchange under conditions of vibroextraction from vegetable raw materials
V Zavialov, V Bodrov, T Misyura, N Popova, Y Zaporozhets, V Dekanskiy
Publishing House of Lviv Polytechnic National University, 2015
152015
Харчова цінність м’ясних напів-фабрикатів із використанням дієтичної добавки з ріпака
О Ракша-Слюсарева, В Круль, Н Попова
Товари і ринки, 110-117, 2013
112013
Контроль якості та безпечності продукції галузі: Курс лекцій для студ. напряму 6.051701" Харчові технології та інженерія" ден. та заоч. форм навч
НВ Попова, ЛЮ Арсеньєва, ТГ Мисюра
К.: НУХТ, 2012
102012
A modification of the cutting-plane method with accelerated convergence
VN Tarasov, NK Popova
Nondifferentiable Optimization: Motivations and Applications: Proceedings of …, 1985
101985
Regularities of solid-phase continuous vibration extraction and prospects for its industrial use
V Zavialov, T Mysiura, N Popova, V Sukmanov, V Chornyi
Design, Simulation, Manufacturing: The Innovation Exchange, 920-930, 2019
82019
Оценка качества капсул с фламином и орнидазолом
ЛА Бобрицкая, НВ Попова, ЕА Рубан, ЛО Бобрицька, ОА Рубан
Научно-практический журнал" Фармация", 2013
82013
Рослини родини ясноткові як джерела 20. кавової та розмаринової кислот та їх похідних/Попова НВ, Литвиненко ВІ, Певнева ОІ
НВ Попова
Фармацевтичний часопис, 19-23, 2008
82008
Математична модель зовнішнього масообміну періодичного віброекстрагування з рослинної сировини
ВЛ Зав'ялов, ОП Лобок, НВ Попова, ВС Бодров
82008
Особливості моделювання складних технологічних систем у харчових технологіях
ОС Марценюк, ТГ Мисюра, НВ Попова
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 122-131, 2018
72018
Вторинні продукти переробки хеномелесу—джерело біологічно активних речовин
ГП Хомич, ЮВ Левченко, ОМ Горобець, НВ Попова
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 231-240, 2016
72016
Елементний склад цмину та фламіну
НВ Попова, ЛО Бобрицька, МА Аракелян, ЛА Бобрицкая
72013
Investigation of hydrodynamics during continuous vibroextraction in a liquid–solid body system
V Zavialov, T Misyura, N Popova, Y Zaporozhets, V Dekanskiy
Design, Simulation, Manufacturing: The Innovation Exchange, 524-535, 2018
52018
Удосконалення рецептури збагачених глазурованих сирків з начинкою
НВ Попова, ВВ Ткаченко
52016
Математичне моделювання структури потоків в екстракторах безперервної дії колонного типу з вібруючою системою розділення фаз
ВЛ Зав’ялов, ОП Лобок, ТГ Мисюра, ВС Бодров, НВ Попова, ...
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 26-29, 2013
52013
Дослідження кінетики процеса екстрагування з листової чайної сировини в апаратах періодичної дії із різними вібраційними системами перемішування
ВЛ Зав'ялов, НВ Попова, ТГ Мисюра
52007
Solvent selection for extraction of target components from amber
V Chornyi, T Mysiura, N Popova, V Zavialov
Journal of Chemistry and Technologies 29 (1), 92-99, 2020
42020
Інтенсифікація процесу екстрагування при виробництві гірких настоянок
АВ Рибачок, ВМ Чорний, ТГ Мисюра, НВ Попова
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 75-78, 2015
42015
Оцінювання достовірності результатів випробувань виробів зі шкіри та текстильних матеріалів
НВ Попова, НМ Матвієнко-Купріянова
Легка промисловість, 2008
42008
Дослідження дифузійних властивостей листової чайної сировини
ВЛ Зав'ялов, НВ Попова
42006
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20