Подписаться
Фёдор Фёдорович Гладкий (F.F. Gladky)
Фёдор Фёдорович Гладкий (F.F. Gladky)
НТУ "ХПИ", факультет технологии органических веществ, кафедра технологии жиров и продуктов брожения
Подтвержден адрес электронной почты в домене kpi.kharkov.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Khimiya zhirov [Chemistry of fats]
BN Tyutyunnikov, ZI Bukhshtab, FF Gladkii
Moscow, Kolos Publ, 1992
231992
Научно-практические основы технологии жиров и жирозаменителей
АП Чумак, ФФ Гладкий
Х.: НТУ ХПИ, 2006
132006
Виробництво харчових форм білків із насіння олійних культур
ОА Литвиненко, ФФ Гладкий, ЗП Федякіна
Аграрна наука, 2016
82016
Технологія модифікованих жирів
ФФ Гладкий
Харків: Підручник НТУ “ХПІ, 2012
82012
Визначення раціональних умов фракційної кристалізації соняшникової олії пальмітинового типу із розплаву
КВ Куниця, ОА Литвиненко, ФФ Гладкий
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 4 (6 (64)), 36-43, 2013
72013
Хімія жирів
БН Тютюнников, ЗІ Бухштаб, ФФ Гладкий, ІМ Демидов
Харків: НТУ «ХПІ, 2002
72002
Химия жиров/Москва
БН Тютюнников, ЗИ Бухштаб, ФФ Гладкий
Пищевая промышленность, 1974
71974
Склад основи нейтралізуючого розчину як фактор ефективності рафінації олій та жирів
ІП Петік, ЗП Федякіна, АП Белінська, ФФ Гладкий
Національний університет харчових технологій, 2012
62012
Вплив компонентного складу основи нейтралізуючого розчину на його характеристики
ЛМ Філенко, ФФ Гладкий, ЗП Федякіна, ІП Петік
Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у …, 2011
62011
Про здатність природних антиоксидантів впливати на окиснення харчових рослинних олій
МА Лабейко, ОА Литвиненко, НМ Любченко, ФФ Гладкий
Інтегровані технології та енергозбереження, 78-85, 2019
52019
Technology of specialty fats based on palm stearin
E Kunitsa, O Udovenko, E Litvinenko, F Gladkiy, I Levchuk
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 27-33, 2016
52016
Технологія модифікованих жирів: підручник
ФФ Гладкий, ВК Тимченко, ІМ Демидов
Харків: НТУ «ХПІ, 2014
52014
Структура ацилгліцеринів олії нових ліній насіння соняшнику насиченого типу
КВ Куниця, ОА Литвиненко, ФФ Гладкий
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 2 (6 (62)), 7-10, 2013
52013
Вплив технологічних параметрів на результати екстракції макухи соняшнику етиловим спиртом
ДВ Матюхов, ФФ Гладкий
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2013
52013
Химия жиров Текст
БН Тютюнников, ЗИ Бухштаб, ФФ Гладкий
51992
Analysis of the ethyl stearate properties as a new alternative to cocoa butter
K Havriushenko, F Gladkiy
Technology audit and production reserves 6 (3), 56, 2020
42020
Эффективная технология ферментной гидратации растительных масел
СВ Волошенко, ФФ Гладкий
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 4 (6 (58)), 4-6, 2012
42012
Дослідження впливу підготовки ядра соняшнику до екстракції на якість харчового шроту
ОА Литвиненко, АА Котлевська, МД Конєв, ФФ Гладкий
НТУ" ХПІ", 2009
42009
Химия жиров: учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений/ред
БН Тютюнников, ЗИ Бухштаб, ФФ Гладкий, АП Мельник, ВП Бутенев, ...
Кобчикова ИН Москва: Колос, 448, 1992
41992
Вдосконалення технології переробки ядра насіння соняшнику
ОА Литвиненко, ФФ Гладкий
Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров’я, 20-22, 0
4
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20