Підписатись
Фёдор Фёдорович Гладкий (F.F. Gladky)
Фёдор Фёдорович Гладкий (F.F. Gladky)
НТУ "ХПИ", факультет технологии органических веществ, кафедра технологии жиров и продуктов брожения
Підтверджена електронна адреса в kpi.kharkov.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Khimiya zhirov [Chemistry of fats]
BN Tyutyunnikov, ZI Bukhshtab, FF Gladkii
Moscow, Kolos Publ, 1992
231992
Научно-практические основы технологии жиров и жирозаменителей
АП Чумак, ФФ Гладкий
Х.: НТУ ХПИ, 2006
152006
Хімія жирів
БН Тютюнников, ЗІ Бухштаб, ФФ Гладкий, ІМ Демидов, АП Мельник
Харків: НТУ «ХПІ 218, 2002
102002
The technology of modification of fats (acylglycerols) by changing the composition of the alkyl group
KO Havriushenko, OO Udovenko, FF Gladkiy
Sp. z oo" Nauka i studia", 2020
82020
Технологія модифікованих жирів
ФФ Гладкий
Харків: Підручник НТУ “ХПІ, 2012
82012
Визначення раціональних умов фракційної кристалізації соняшникової олії пальмітинового типу із розплаву
КВ Куниця, ОА Литвиненко, ФФ Гладкий
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 4 (6 (64)), 36-43, 2013
72013
Визначення раціональних умов фракційної кристалізації соняшникової олії пальмітинового типу із розплаву
КВ Куниця, ОА Литвиненко, ФФ Гладкий
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 4 (6 (64)), 36-43, 2013
72013
Визначення раціональних умов фракційної кристалізації соняшникової олії пальмітинового типу із розплаву
КВ Куниця, ОА Литвиненко, ФФ Гладкий
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 4 (6 (64)), 36-43, 2013
72013
Про здатність природних антиоксидантів впливати на окиснення харчових рослинних олій
МА Лабейко, ОА Литвиненко, НМ Любченко, ФФ Гладкий
Інтегровані технології та енергозбереження, 78-85, 2019
62019
Вплив технологічних параметрів на результати екстракції макухи соняшнику етиловим спиртом
ДВ Матюхов, ФФ Гладкий
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2013
62013
Склад основи нейтралізуючого розчину як фактор ефективності рафінації олій та жирів
ІП Петік, ЗП Федякіна, АП Белінська, ФФ Гладкий
Національний університет харчових технологій, 2012
62012
Вплив компонентного складу основи нейтралізуючого розчину на його характеристики
ЛМ Філенко, ФФ Гладкий, ЗП Федякіна, ІП Петік
Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у …, 2011
62011
Новий ефективний компонент косметичних продуктів
КО Гаврюшенко, ВА Федоров, ОА Литвиненко, ФФ Гладкий
КО Гаврюшенко, ВА Федоров, ОА Литвиненко, ФФ Гладкий, 16-18, 2018
52018
Technology of specialty fats based on palm stearin
E Kunitsa, O Udovenko, E Litvinenko, F Gladkiy, I Levchuk
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 27-33, 2016
52016
Структура ацилгліцеринів олії нових ліній насіння соняшнику насиченого типу
КВ Куниця, ОА Литвиненко, ФФ Гладкий
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 2 (6 (62)), 7-10, 2013
52013
Структура ацилгліцеринів олії нових ліній насіння соняшнику насиченого типу
КВ Куниця, ОА Литвиненко, ФФ Гладкий
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 2 (6 (62)), 7-10, 2013
52013
Химия жиров: учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений/ред
БН Тютюнников, ЗИ Бухштаб, ФФ Гладкий, АП Мельник, ВП Бутенев, ...
Кобчикова ИН Москва: Колос, 448, 1992
51992
Химия жиров Текст
БН Тютюнников, ЗИ Бухштаб, ФФ Гладкий
51992
Analysis of the ethyl stearate properties as a new alternative to cocoa butter
K Havriushenko, F Gladkiy
Technology audit and production reserves 6 (3), 56, 2020
42020
Technology of culinary (frying) fats
O Udovenko, F Gladkiy, I Shkredov, K Havriushenko, O Litvinenko, ...
EUREKA: Life Sciences,(3), 10-17, 2020
42020
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20