Формування споживних властивостей заморожених заливних продуктів із прісноводної риби РС Дончевська Дончевська Раїса Степанівна, 2011 | 9 | 2011 |
Реологічні властивості стабілізаційних систем для заливних рибних продуктів О Сидоренко, Р Москалюк, Н Дроба Товари і ринки, 135-142, 2009 | 7 | 2009 |
Сенсорний аналіз кексів провідних вітчизняних виробників РС Дончевська, АВ Пустовгар International scientific journal, 53-58, 2015 | 5 | 2015 |
Status and Prospects for the Shrimp Market O Sydorenko, D Raisa, O Petrova 13th Scientific Conference with International Participation „COMMODITY …, 2018 | 4 | 2018 |
Розвиток рибного господарства України Р Дончевська Товари і ринки, 28–40-28–40, 2015 | 4 | 2015 |
Ринок соусної продукції: детермінанти розвитку в Україні T BOZHKO, R DONCHEVSKA, N SHAPOVALOVA INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL" COMMODITIES AND MARKETS" 32 (4 …, 2019 | 3 | 2019 |
Теоретико-практичні засади розробки рибних кулінарних виробів підвищеної біологічної цінності ОВ Сидоренко, РС Москалюк, ОВ Романенко Вісник ДонНУЕТ, 166-170, 2009 | 3 | 2009 |
Споживні властивості акули катран О Сидоренко, Н Боліла, Р Дончевська Товари і ринки, 57-65, 2018 | 2 | 2018 |
Шляхи підвищення конкурентоспроможності рибної продукції РС Дончевська, ОВ Сидоренко, ОВ Романенко Харчова наука і технологія, 116-119, 2013 | 1 | 2013 |
Інноваційні заморожені заливні рибні продукти Р Дончевська, А Туніцька Товари і ринки, 79-88, 2012 | 1 | 2012 |
Раціоналізація мінерального складу заморожених заливних продуктів ОВ Сидоренко, РС Дончевська Харчова наука і технологія, 58-61, 2010 | 1 | 2010 |
Зміна структурно-механічних властивостей замороженої заливної риби при зберіганні В Гуць, О Сидоренко, Р Дончевська Товари і ринки, 104-112, 2010 | 1 | 2010 |
Споживна цінність заливних продуктів із прісноводної риби R DONCHEVSKA, O SYDORENKO INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL" COMMODITIES AND MARKETS" 36 (4 …, 2020 | | 2020 |
АНАЛІЗ КОНКУРЕНТНОГО СЕРЕДОВИЩА ТОВАРІВ «СПОРЯДЖЕННЯ ДЛЯ СПОРТУ» РС Дончевська, ОГ Колесников Підприємництво, торгівля, маркетинг: стратегії, технології та інновації …, 2020 | | 2020 |
Defining a criteria for the identification of a technique for producing tomato juice O Babii, T Bozhko, S Vezhlivtseva, R Donchevska, O Moroz, N Vdovenko, ... Technology Center, PE, Ukrainian State University of Railway Transport, 2019 | | 2019 |
Реологічні властивості крем-лікерів та їх зміни в процесі транспортування ТВ Божко, РС Дончевська, РП Романенко Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2019 | | 2019 |
Якість та конкурентоспроможність хліба із суміші житнього і пшеничного борошна на ринку України ТВ Божко, РС Дончевська, ОВ Бабій Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2019 | | 2019 |
Якість префіксів для сільськогосподарської птиці Р Дончевська, Ю Троханенко «Тенденції та перспективи розвитку науки і освіти в умовах глобалізації», 2018 | | 2018 |
Структура споживання макаронних виробів в Україні Р Дончевська, О Бабій Міжнародна науково-практична Інтернет-конференція «Підприємництво, торгівля …, 2018 | | 2018 |
Комплексна оцінка якості майонезів столових вітчизняного та закордонного виробництва Р Дончевська, К Люта Стратегічні пріоритети розвитку внутрішньої торгівлі на інноваційних засадах …, 2017 | | 2017 |