Підписатись
Раїса Дончевська
Раїса Дончевська
Київський національний торговельно-економічний університет
Підтверджена електронна адреса в knteu.kiev.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Формування споживних властивостей заморожених заливних продуктів із прісноводної риби
РС Дончевська
Дончевська Раїса Степанівна, 2011
92011
Реологічні властивості стабілізаційних систем для заливних рибних продуктів
О Сидоренко, Р Москалюк, Н Дроба
Товари і ринки, 135-142, 2009
72009
Сенсорний аналіз кексів провідних вітчизняних виробників
РС Дончевська, АВ Пустовгар
International scientific journal, 53-58, 2015
52015
Status and Prospects for the Shrimp Market
O Sydorenko, D Raisa, O Petrova
13th Scientific Conference with International Participation „COMMODITY …, 2018
42018
Розвиток рибного господарства України
Р Дончевська
Товари і ринки, 28–40-28–40, 2015
42015
Ринок соусної продукції: детермінанти розвитку в Україні
T BOZHKO, R DONCHEVSKA, N SHAPOVALOVA
INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL" COMMODITIES AND MARKETS" 32 (4 …, 2019
32019
Теоретико-практичні засади розробки рибних кулінарних виробів підвищеної біологічної цінності
ОВ Сидоренко, РС Москалюк, ОВ Романенко
Вісник ДонНУЕТ, 166-170, 2009
32009
Споживні властивості акули катран
О Сидоренко, Н Боліла, Р Дончевська
Товари і ринки, 57-65, 2018
22018
Шляхи підвищення конкурентоспроможності рибної продукції
РС Дончевська, ОВ Сидоренко, ОВ Романенко
Харчова наука і технологія, 116-119, 2013
12013
Інноваційні заморожені заливні рибні продукти
Р Дончевська, А Туніцька
Товари і ринки, 79-88, 2012
12012
Раціоналізація мінерального складу заморожених заливних продуктів
ОВ Сидоренко, РС Дончевська
Харчова наука і технологія, 58-61, 2010
12010
Зміна структурно-механічних властивостей замороженої заливної риби при зберіганні
В Гуць, О Сидоренко, Р Дончевська
Товари і ринки, 104-112, 2010
12010
Споживна цінність заливних продуктів із прісноводної риби
R DONCHEVSKA, O SYDORENKO
INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL" COMMODITIES AND MARKETS" 36 (4 …, 2020
2020
АНАЛІЗ КОНКУРЕНТНОГО СЕРЕДОВИЩА ТОВАРІВ «СПОРЯДЖЕННЯ ДЛЯ СПОРТУ»
РС Дончевська, ОГ Колесников
Підприємництво, торгівля, маркетинг: стратегії, технології та інновації …, 2020
2020
Defining a criteria for the identification of a technique for producing tomato juice
O Babii, T Bozhko, S Vezhlivtseva, R Donchevska, O Moroz, N Vdovenko, ...
Technology Center, PE, Ukrainian State University of Railway Transport, 2019
2019
Реологічні властивості крем-лікерів та їх зміни в процесі транспортування
ТВ Божко, РС Дончевська, РП Романенко
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2019
2019
Якість та конкурентоспроможність хліба із суміші житнього і пшеничного борошна на ринку України
ТВ Божко, РС Дончевська, ОВ Бабій
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2019
2019
Якість префіксів для сільськогосподарської птиці
Р Дончевська, Ю Троханенко
«Тенденції та перспективи розвитку науки і освіти в умовах глобалізації», 2018
2018
Структура споживання макаронних виробів в Україні
Р Дончевська, О Бабій
Міжнародна науково-практична Інтернет-конференція «Підприємництво, торгівля …, 2018
2018
Комплексна оцінка якості майонезів столових вітчизняного та закордонного виробництва
Р Дончевська, К Люта
Стратегічні пріоритети розвитку внутрішньої торгівлі на інноваційних засадах …, 2017
2017
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20