Nutritional and biological value of leek onion ZO Slobodyanik G., Voitsekhіvskyi V., Balitska L., Ilchenko Ya., Koliadenko S. Colloquium-journal, 32-34, 2024 | | 2024 |
Variety features of biochemical composition of fruit and quality of apple compotes IY Voitsekhіvskyi V., Balitska L., Matus V. Colloquium-journal, 16-18, 2024 | | 2024 |
Competitiveness of popular eggplant varieties IY Voitsekhіvskyi V., Symonenko N., Balitska L. Colloquium-journal, 40-43, 2024 | | 2024 |
Вплив сортового складу та тривалості зберігання на кислотне число жиру насіння ріпаку озимого ТОВ Гунько С.М., Баліцька Л.М., Ільченко Я.В. XI Міжнародна нуково-практична конференція молодих вчених і спеціалістів, 36, 2023 | | 2023 |
ІДЕНТИФІКАЦІЯ СОРТІВ РІПАКУ BRASSICA NAPUS L. ЗА МОРФОЛОГІЧНИМИ ОЗНАКАМИ СВВ Я. В. Ільченко, С. Г. Димитров «100-річчя формування національних сортових рослинних ресурсів України», 2023 | | 2023 |
Визначення поліморфізму ріпаку озимого (Brassica napus L.) на основі SSR маркерів та морфологічних ознак ПЛМ Піскова О.В. , Костенко А.В. , Шляхтун І.С. , Діхтяр І.О. , Ільченко Я.В. Агробіологія, 32-41, 2023 | | 2023 |
Formation of protein potential in grain of medium corn hybrids KL Voitsekhіvskyi Volodymyr, Kirichenko Dmitro, Chuhui Vadym, Kovtun ... Miedzynarodowe czasopismo naukowe 1 (№15), 82-85, 2023 | | 2023 |
THE CONTENT OF VITAL NUTRIENTS IN ACTINIDIA FRUITS GK Kalayda Katerina. Tokar Anastasiya,Voitsekhіvskyi Volodymyr, Riapov Roman ... Miedzynarodowe czasopismo naukowe 1 (№12), 38-40, 2023 | | 2023 |
Formation of a complex of polyphenols in fruits common late varieties of apple grown in the conditions of Forest-steppe of Ukraine IY Voitsekhіvskyi Volodymyr, Baranovskyi Oleg, Kurman Sofia, Khomiv Natalia ... Miedzynarodowe czasopismo naukowe 1 (№9), 13-15, 2023 | | 2023 |
ANALYSIS OF THE QUALITY AND BIOCHEMICAL COMPOSITION OF FRESH AND FERMENTED CUCUMBERS IY Voitsekhіvskyi Volodymyr,Hladun Andryi, Tkachuk Svitlana, Berezhnyak ... Modern engineering and innovative technologies 1 (Issue No21), 64-68, 2022 | | 2022 |
PRODUCTIVITY OF BEAN-CEREAL GRASSES DEPENDING ON THE ELEMENS OF GROWING TECHNOLOGY PTI Burko L.N., Svystunova I.V., Ilchenko Ya. V. International periodic scientific journal.SWorld Journal. 2 (Issue №13 …, 2022 | | 2022 |
THE QUALITY OF APPLES AND WINE MATERIALS DEPENDS ON THE TECHNOLOGY OF CULTIVATION IY Voitsekhіvskyi V., Petrenko M., Litovchenko O., Kusnetsov A., Bilko M ... International periodic scientific journal.SWorld Journal. 1 (Issue №10), 26-31, 2021 | | 2021 |
Possibility of using stevia for preparation of quality and biologically valuable compotates of low calories. VT Voitsekhіvskyi V., Yushkevich M., Ilchenko Ya., Klymchuk I. International Scientific Periodical Journal "Modern Technology and …, 2021 | | 2021 |
FORMATION OF SILOS YIELD UNDER THE INFLUENCE OF VARIETIES AND FERTILIZERS ІЯ Войцехівський В., Денисюк В., Полторецький С., Мулярчук О., Таганцова М ... International periodic scientific journal 2 (Issue №8), 128-131, 2021 | | 2021 |
Especially of preparation natural alcohol-containing beverages. IY Voitsekhіvskyi V., Symonenko N. International periodic scientific journal.SWorld Journal. 1 (Issue №9), 133-136, 2021 | | 2021 |