Адсорбційне очищення водно-спиртових розчинів глауконітом НА Ткачук, ЛМ Мельник, ВВ Манк | 4 | 2008 |
Регенерація природного морденіту і синтетичного цеоліту NAX для повторного використання в зневодненні водно-спиртових розчинів ЛМ Мельник, ВВ Манк, ГМ Біла, НА Ткачук | 4 | 2005 |
Оцінка впливу макроекономічних факторів на розвиток готельного господарства в Україні ДІ Басюк, ЛО Івченко, НА Ткачук, КО Верес | 3 | 2019 |
Адсорбція альдегідів із водно-спиртових розчинів шунгітом ОВ Турчун, ЛМ Мельник, НА Ткачук, ЗП Мельник Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 30-34, 2014 | 3 | 2014 |
Моделювання фазової рівноваги при ректифікації суміші етанол-вода і розрахунок кількості контактних пристроїв у ректифікаційній колоні залежно від значення флегмового числа НА Ткачук, ІФ Малежик, ЛМ Мельник, ЯВ Смітюх | 3 | 2002 |
Удосконалення технології виробництва соковмісних напоїв з використанням дикорослої сировини СВ Матко, НА Ткачук | 2 | 2020 |
Підвищення якості та безпеки питної води шляхом її очищення вітчизняними природними мінералами НА Ткачук, ЛМ Мельник, ВВ Манк, ЗП Мельник | 2 | 2008 |
Очищення питної води від іонів заліза природними адсорбентами НА Ткачук, ЛМ Мельник, ВВ Манк, СІ Усатюк, ЗП Мельник, ... | 2 | 2007 |
Динаміка і енергетична рекуперація в технологічних машинах ОІ Степанець, ДВ Пригодій, НА Ткачук Наукові праці Національного університету харчових технологій, 26-32, 2017 | 1 | 2017 |
Реологічний підхід до валкового нагнітання середовища ОЮ Шевченко, НА Ткачук, ІЯ Стадник, АВ Деркач Наукові праці Національного університету харчових технологій, 118-125, 2017 | 1 | 2017 |
Адсорбційні властивості шунгіту в процесі очищення водно-спиртових розчинів ЛМ Мельник, НА Ткачук, ОВ Турчун, ВЕ Діюк, ОВ Іщенко, ОА Бєда, ... Сверхтвердые материалы, 2017 | 1 | 2017 |
Застосування палигорськіту для очищення мийних вод у виноробстві НА Ткачук, ЛМ Мельник, ВХ Суходол, ОС Марценюк | 1 | 2009 |
Очищення мийної води палигорськітом НА Ткачук, ЛМ Мельник, ОС Марценюк, ВХ Суходол | 1 | 2008 |
Дослідження змін в овочевій сировині в процесі ферментування СВ Матко, ЛМ Мельник, НА Ткачук, ЛВ Зоткіна | | 2020 |
Соус овочевий з ферментованою сировиною (патент на корисну модель№ 136705) ОС Бессараб, СВ Матко, ЛМ Мельник, НА Ткачук | | 2019 |
Відновлення адсорбційних властивостей шунгіту ВЕ Діюк, ОВ Іщенко, ОБ Логінова, ЛМ Мельник, ЛД Кістерська, ... Сверхтвердые материалы, 2019 | | 2019 |
Порівняльний аналіз способів отримання пюре з кизилу для виробництва соусів АО Грушковська, СВ Матко, ЛМ Мельник, НА Ткачук Наукові праці Національного університету харчових технологій, 167-173, 2019 | | 2019 |
Методика розрахунку оптимальних параметрів валкового розкачування ІЯ Стадник, СІ Федак, БС Пащенко, НА Ткачук Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2018 | | 2018 |
Спосіб очищення промислових водно-спиртових розчинів (Патент на винахід№ 114358) ЛМ Мельник, СВ Матко, НА Ткачук, ОВ Турчун | | 2017 |
Очищення питної води від мікроорганізмів НА Ткачук, ЛМ Мельник | | 2015 |