Підписатись
Наталія  Андріївна Мельник
Наталія Андріївна Мельник
Інші іменаНаталія Андріївна Ткачук
доцент кафедри процесів і апаратів харчових виробництв
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Адсорбційне очищення водно-спиртових розчинів глауконітом
НА Ткачук, ЛМ Мельник, ВВ Манк
42008
Регенерація природного морденіту і синтетичного цеоліту NAX для повторного використання в зневодненні водно-спиртових розчинів
ЛМ Мельник, ВВ Манк, ГМ Біла, НА Ткачук
42005
Оцінка впливу макроекономічних факторів на розвиток готельного господарства в Україні
ДІ Басюк, ЛО Івченко, НА Ткачук, КО Верес
32019
Адсорбція альдегідів із водно-спиртових розчинів шунгітом
ОВ Турчун, ЛМ Мельник, НА Ткачук, ЗП Мельник
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 30-34, 2014
32014
Моделювання фазової рівноваги при ректифікації суміші етанол-вода і розрахунок кількості контактних пристроїв у ректифікаційній колоні залежно від значення флегмового числа
НА Ткачук, ІФ Малежик, ЛМ Мельник, ЯВ Смітюх
32002
Удосконалення технології виробництва соковмісних напоїв з використанням дикорослої сировини
СВ Матко, НА Ткачук
22020
Підвищення якості та безпеки питної води шляхом її очищення вітчизняними природними мінералами
НА Ткачук, ЛМ Мельник, ВВ Манк, ЗП Мельник
22008
Очищення питної води від іонів заліза природними адсорбентами
НА Ткачук, ЛМ Мельник, ВВ Манк, СІ Усатюк, ЗП Мельник, ...
22007
Динаміка і енергетична рекуперація в технологічних машинах
ОІ Степанець, ДВ Пригодій, НА Ткачук
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 26-32, 2017
12017
Реологічний підхід до валкового нагнітання середовища
ОЮ Шевченко, НА Ткачук, ІЯ Стадник, АВ Деркач
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 118-125, 2017
12017
Адсорбційні властивості шунгіту в процесі очищення водно-спиртових розчинів
ЛМ Мельник, НА Ткачук, ОВ Турчун, ВЕ Діюк, ОВ Іщенко, ОА Бєда, ...
Сверхтвердые материалы, 2017
12017
Застосування палигорськіту для очищення мийних вод у виноробстві
НА Ткачук, ЛМ Мельник, ВХ Суходол, ОС Марценюк
12009
Очищення мийної води палигорськітом
НА Ткачук, ЛМ Мельник, ОС Марценюк, ВХ Суходол
12008
Дослідження змін в овочевій сировині в процесі ферментування
СВ Матко, ЛМ Мельник, НА Ткачук, ЛВ Зоткіна
2020
Соус овочевий з ферментованою сировиною (патент на корисну модель№ 136705)
ОС Бессараб, СВ Матко, ЛМ Мельник, НА Ткачук
2019
Відновлення адсорбційних властивостей шунгіту
ВЕ Діюк, ОВ Іщенко, ОБ Логінова, ЛМ Мельник, ЛД Кістерська, ...
Сверхтвердые материалы, 2019
2019
Порівняльний аналіз способів отримання пюре з кизилу для виробництва соусів
АО Грушковська, СВ Матко, ЛМ Мельник, НА Ткачук
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 167-173, 2019
2019
Методика розрахунку оптимальних параметрів валкового розкачування
ІЯ Стадник, СІ Федак, БС Пащенко, НА Ткачук
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 2018
2018
Спосіб очищення промислових водно-спиртових розчинів (Патент на винахід№ 114358)
ЛМ Мельник, СВ Матко, НА Ткачук, ОВ Турчун
2017
Очищення питної води від мікроорганізмів
НА Ткачук, ЛМ Мельник
2015
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20