Підписатись
Маріанна Володимирівна Ігнатовська
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Stimuli-responsive properties of special micellar nanocarriers and their application for delivery of vitamin E and its analogues
DK N. Permyakova, T. Zheltonozhskaya, M. Ignatovskaya, V. Maksin, O. Iakubchak
Colloid and Polymer Science 296 (2), 295-307, 2017
8*2017
Ветеринарно-санітарна експертиза консервів м'ясних з яловичини, вироблених в Україні
B Zaptalov, M Karpulenko, V Mukovoz, O Yakubchak, V Homutenko, ...
Theoretical and Applied Veterinary Medicine 4 (3), 74-78, 2016
62016
Спосіб інкапсуляції та доставки аналогів вітаміну Е міцелами блок-кополімерів
НМ Пермякова, ТБ Желтоножська, ОМ Якубчак, МВ Ігнатовська, ...
32015
Визначення токсичності консервів м’ясних з свинини модифікованим методом за допомогою інфузорії tetrahymena pyriformis
МВ Ігнатовська, ІО Тюфанова
Вирішення сучасних проблем у ветеринарній медицині: матеріали, 10, 2020
12020
Міцели подвійних гідрофільних блок-кополімерів для доставки погано розчинних вітамінів у живих організмах
НМ Пермякова, ТБ Желтоножська, МВ Ігнатовська, ВІ Максін, ...
Полімерний журнал, 81-90, 2016
12016
Жирнокислотний склад м’язової тканини кролів під впливом вітаміну Е
М Ігнатовська
Тваринництво України, 40-43, 2014
12014
Вплив водорозчинної форма вітаміну Е на процеси метаболізму теплокровних тварин
МВ Ігнатовська
Науковий вісник Луганського національного аграрного університету …, 2013
12013
Зміна приросту живої маси кролів під час застосування вітаміну Е у водорозчинній формі
МВ Ігнатовська
2022
Дослідження загального мікробного числа та кількості мікроміцетів у пташнику за застосування пробіотичного препарату
МД Кучерук, РІ Білик, МВ Ігнатовська, ОА Тарасов
Ветеринарна біотехнологія, 88-97, 2019
2019
Експериментальне застосування пробіотичного препарату для органічного вирощування курей
М Кучерук, Р Білик, М Ігнатовська
Theoretical and Applied Veterinary Medicine 6 (3), 12-17, 2018
2018
Жирнокислотний склад м’язової тканини кролів під час застосування вітаміну Е у водорозчинній формі
МВ Ігнатовська
ВЦ НУБіП України, 2018
2018
Microstructure of canned beef meat
МСК О. М. Якубчак, В. Т. Хомич, С. І. Усенко, В. І. Хомутенко, М. В. Ігнатовська
Біоресурси і природокористування 9 (3-4), 62-67, 2017
2017
Спосіб оцінки токсичності м'ясних консервів
МВ Ігнатовська, ОМ Якубчак, ВІ Хомутенко, МС Карпуленко
2016
Вплив вітаміну E у водорозчинній формі на приріст живої маси кролів
МВ Ігнатовська, ОМ Якубчак, ВІ Максін, ТБ Желтоножська, ...
Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування …, 2015
2015
Ветеринарно-санітарна експертиза продуктів забою кролів за використання водорозчинної форми вітаміну Е
МВ Ігнатовська
2015
Якість кролятини при застосуванні в раціоні вітаміну е у водорозчинній формі
МВ Ігнатовська, ОМ Якубчак, РІ Білик, ЛВ Олійник
Ветеринарна медицина України, 26-28, 2015
2015
Водорозчинна форма вітаміну Е в процесах метаболізму теплокровних тварин
ВІ Максін, ОМ Якубчак, МВ Ігнатовська, ТБ Желтоножська
Наукові доповіді Національного університету біоресурсів і …, 2014
2014
Гистологические изменения в печени, почках и миокарде кроликов при использовании водорастворимой формы витамина е
МВ ІГНАТОВСЬКА, ОМ ЯКУБЧАК, ЯК СЕРДЮКОВ
Науковий вісник ветеринарної медицини, 22-24, 2014
2014
Вплив вітаміну Е у водорозчинній формі на вміст жирних кислот у м’язовій тканині кролів
МВ Ігнатовська, ОМ Якубчак, РІ Білик
Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини, 144-147, 2014
2014
Вплив вітаміну Е у водорозчинній формі на амінокислотний склад м’язової тканини кролів
МВ Ігнатовська, ОМ Якубчак, РІ Білик
Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування …, 2014
2014
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20