Отримати власний профіль
Посилання
Усі | З 2019 | |
---|---|---|
Цитування | 12053 | 8602 |
h-індекс | 61 | 52 |
i10-індекс | 168 | 153 |
Доступні для всіх
Переглянути всі2 статті
0 статей
доступні
недоступні
За умовами фінансування
Співавтори
- Sara SohrabvandiAssistant Professor of Food Science and TechnologyПідтверджена електронна адреса в ut.ac.ir
- Reza mohammadiDepartment of Food Science and Technology, School of Nutrition Sciences and Food TechnologyПідтверджена електронна адреса в kums.ac.ir
- Kianoush Khosravi-DaraniNational Nutrition and Food Technology Research Institute, Shahid Beheshti University of MedicalПідтверджена електронна адреса в sbmu.ac.ir
- Hedayat HosseiniProfessor of Food Science, Shahid Beheshti University of Medical SciencesПідтверджена електронна адреса в sbmu.ac.ir
- Abdorreza MohammadiProfessor, Department of Food Science and Technology, Shahid Beheshti UniversityПідтверджена електронна адреса в sbmu.ac.ir
- Seyed Hadi RazaviProfessor of Food Bioprocess Engineering, University of TehranПідтверджена електронна адреса в ut.ac.ir
- seyede marzieh hosseiniAssociate professor of food science and technology, Shahid Beheshti University of Medical SciencesПідтверджена електронна адреса в sbmu.ac.ir
- Mohammadreza EhsaniProfessor of Dairy Science and Technology, Science and Research Branch of Azad University, TehranПідтверджена електронна адреса в ut.ac.ir
- Dr. Saeideh EsmaeiliAssistant Professor, Shahid Beheshti University of Medical Sciences, IranПідтверджена електронна адреса в sbmu.ac.ir
- Adriano Gomes da CruzProfessor do IFRJПідтверджена електронна адреса в ifrj.edu.br
- Ramin KhaksarClear Labs Inc., Rutgers UniversityПідтверджена електронна адреса в clearlabs.com
- Tirang Reza NeyestaniProfessor (Research), National Nutrition and Food Technology Research InstituteПідтверджена електронна адреса в nnftri.ac.ir
- Siavash IravaniIndependent Researcher, Email: siavashira@gmail.com; World's Top 2% Scientist by Stanford UniversityПідтверджена електронна адреса в irimc.org
- Hamid EzzatpanahProfessor of Dairy Science and Technology, Science and Research Branch, Islamic Azad UniversityПідтверджена електронна адреса в srbiau.ac.ir
- Mohammadamin MohammadifarNational Food Institute, Technical University of Denmark
Підписатись
Amir M. Mortazavian
Associate Professor of Food Science and Technology
Підтверджена електронна адреса в ut.ac.ir