Подписаться
Гурський Петро Васильович/ ПВ Гурский, PV Gurskiy, P Gurskii, P Gurskyi
Гурський Петро Васильович/ ПВ Гурский, PV Gurskiy, P Gurskii, P Gurskyi
Харьківський національний технічний университет сільського господарства ім. П.Василенка
Подтвержден адрес электронной почты в домене khntusg.com.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Реологічні методи дослідження сировини і харчових продуктів та автоматизація розрахунків реологічних характеристик
АБ Горальчук, ПП Пивоваров, ОО Гринченко, МІ Погожих, ВВ Полевич, ...
Харків: ХДУХТ, 2006
592006
The study of surface-active agents’ impact on the strength of interfacial adsorption layers
O Kotlyar, A Goralchuk, O Grinchenko
142014
Реологiчнi методи дослiдження сировини i харчових продуктiв та автоматизацiя розрахункiв рео-логiчних характеристик
АБ Горальчук, ПП Пивоваров, ОО Гринченко, МI Погожих, ВВ Полевич, ...
Навчальний посiбник, 63, 2006
142006
Технология кулинарной продукции
ЛЗ Шильман
Издательский центр «Академия», 2016
132016
Реологічні властивості молочно-білкових концентратів
ВА Гніцевич, ЛГ Дейниченко, АБ Горальчук
62017
Жири у виробництві харчової продукції
ЛЗ Шильман, ІВ Сімакова, НВ Камсуліна, НВ Федак, МВ Обозна, ...
Видавництво" Університетська книга", 2016
52016
INFLUENCE OF FORMULATION INGREDIENTS OF DRY FAT SEMI-FINISHED PRODUCTS FOR WHIPPING ON MECHANICAL STRENGTH OF FOAM MASSES.
O Kotlyar, A Goralchuk, O Grinchenko
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 3 (10), 2014
52014
Усовершенствование вафельных начинок с использованием концентрата ядра грецкого ореха
МВ Обозная, ЛЗ Шильман, ЕЮ Кошель, ДО Бидюк, ФВ Перцевой, ...
ФГБОУ ВПО Саратовский ГАУ, 2016
42016
Stabilize the structureair-nuts semi products surfactants
ЛФ Товма, АБ Горальчук, ОО Гринченко
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 1 (10), 48-53, 2014
42014
Аналітичне обґрунтування та вибір бінарної комбінації полісахаридів для термостійких молоковмісних начинок
ФВ Перцевой, ДО Бідюк, ОЮ Кошель
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2018
32018
Вивчення міцності змішаних гелів на основі агару
ЛГ Овсяннікова, ФВ Перцевой, ДО Бідюк, ЛГ Овсянникова, ДО Бидюк
ХДУХТ, 2016
32016
Дослідження піноутворюючої здатності білковмісної молочної сировини та поверхнево-активних речовин у технології сухого збивного напівфабрикату
ОВ Котляр, АБ Горальчук, ОО Гринченко
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2013
32013
Дослідження впливу агару на реологічні характеристики паст закусочних
ПВ Гурський, ДО Бідюк, ФВ Перцевой
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009
32009
Перспективы применения растительных белковых концентратов масличных культур в кондитерской отрасли
МВ Обозная, ФВ Перцевой, ЛЗ Шильман, МВ Обозна, ФВ Перцевой
ФГБОУ ВПО «Саратовский ГАУ», 2015
22015
Выбор технологической схемы переработки молока в зависимости от его состава
ТН Рыжкова, ФВ Перцевой
Сборник научных трудов SWorld 13 (3), 100-107, 2013
22013
Влияние рецептурных компонентов на микропористую структуру при производстве зефира
ФВ Перцевой, ВА Захаренко, ПЛ Жуковский
Известия высших учебных заведений. Пищевая технология, 34-36, 1992
21992
Использование симплекс-метода при купажировании растительных масел с оптимальным жирнокислотным составом
ВМ Козырева, ЕЮ Вольф, ИВ Симакова, ЛЗ Шильман, ЕВ Берднова, ...
Т38 Технологии и продукты здорового питания: Материалы X, 104, 2018
12018
Аналітичне обґрунтування та розробка моделей технології термостійкої молоковмісної начинки з використанням желатину
ОЮ Кошель, ЛА Кондрашина, ДО Бідюк, ФВ Перцевой, ДО Трофімов
Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні …, 2018
12018
Іч-спектроскопійний аналіз начинок для вафельних виробів
ОЮ Кошель, МВ Обозна, ФВ Перцевой, ЕЮ Кошель, МВ Обозная, ...
Львівський інститут економіки і туризму, 2016
12016
Дослідження впливу солей кальцію та калію різної природи на міцність гелів каппа-карагінану
ПВ Гурський, ТІ Маренкова, ДО Бідюк, ФВ Перцевой
ScienceRise 7 (2 (12)), 14-19, 2015
12015
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20