Реологічні методи дослідження сировини і харчових продуктів та автоматизація розрахунків реологічних характеристик АБ Горальчук, ПП Пивоваров, ОО Гринченко, МІ Погожих, ВВ Полевич, ... Харків: ХДУХТ, 2006 | 59 | 2006 |
The study of surface-active agents’ impact on the strength of interfacial adsorption layers O Kotlyar, A Goralchuk, O Grinchenko | 14 | 2014 |
Реологiчнi методи дослiдження сировини i харчових продуктiв та автоматизацiя розрахункiв рео-логiчних характеристик АБ Горальчук, ПП Пивоваров, ОО Гринченко, МI Погожих, ВВ Полевич, ... Навчальний посiбник, 63, 2006 | 14 | 2006 |
Технология кулинарной продукции ЛЗ Шильман Издательский центр «Академия», 2016 | 13 | 2016 |
Реологічні властивості молочно-білкових концентратів ВА Гніцевич, ЛГ Дейниченко, АБ Горальчук | 6 | 2017 |
Жири у виробництві харчової продукції ЛЗ Шильман, ІВ Сімакова, НВ Камсуліна, НВ Федак, МВ Обозна, ... Видавництво" Університетська книга", 2016 | 5 | 2016 |
INFLUENCE OF FORMULATION INGREDIENTS OF DRY FAT SEMI-FINISHED PRODUCTS FOR WHIPPING ON MECHANICAL STRENGTH OF FOAM MASSES. O Kotlyar, A Goralchuk, O Grinchenko Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 3 (10), 2014 | 5 | 2014 |
Усовершенствование вафельных начинок с использованием концентрата ядра грецкого ореха МВ Обозная, ЛЗ Шильман, ЕЮ Кошель, ДО Бидюк, ФВ Перцевой, ... ФГБОУ ВПО Саратовский ГАУ, 2016 | 4 | 2016 |
Stabilize the structureair-nuts semi products surfactants ЛФ Товма, АБ Горальчук, ОО Гринченко Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 1 (10), 48-53, 2014 | 4 | 2014 |
Аналітичне обґрунтування та вибір бінарної комбінації полісахаридів для термостійких молоковмісних начинок ФВ Перцевой, ДО Бідюк, ОЮ Кошель Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2018 | 3 | 2018 |
Вивчення міцності змішаних гелів на основі агару ЛГ Овсяннікова, ФВ Перцевой, ДО Бідюк, ЛГ Овсянникова, ДО Бидюк ХДУХТ, 2016 | 3 | 2016 |
Дослідження піноутворюючої здатності білковмісної молочної сировини та поверхнево-активних речовин у технології сухого збивного напівфабрикату ОВ Котляр, АБ Горальчук, ОО Гринченко Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2013 | 3 | 2013 |
Дослідження впливу агару на реологічні характеристики паст закусочних ПВ Гурський, ДО Бідюк, ФВ Перцевой Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009 | 3 | 2009 |
Перспективы применения растительных белковых концентратов масличных культур в кондитерской отрасли МВ Обозная, ФВ Перцевой, ЛЗ Шильман, МВ Обозна, ФВ Перцевой ФГБОУ ВПО «Саратовский ГАУ», 2015 | 2 | 2015 |
Выбор технологической схемы переработки молока в зависимости от его состава ТН Рыжкова, ФВ Перцевой Сборник научных трудов SWorld 13 (3), 100-107, 2013 | 2 | 2013 |
Влияние рецептурных компонентов на микропористую структуру при производстве зефира ФВ Перцевой, ВА Захаренко, ПЛ Жуковский Известия высших учебных заведений. Пищевая технология, 34-36, 1992 | 2 | 1992 |
Использование симплекс-метода при купажировании растительных масел с оптимальным жирнокислотным составом ВМ Козырева, ЕЮ Вольф, ИВ Симакова, ЛЗ Шильман, ЕВ Берднова, ... Т38 Технологии и продукты здорового питания: Материалы X, 104, 2018 | 1 | 2018 |
Аналітичне обґрунтування та розробка моделей технології термостійкої молоковмісної начинки з використанням желатину ОЮ Кошель, ЛА Кондрашина, ДО Бідюк, ФВ Перцевой, ДО Трофімов Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні …, 2018 | 1 | 2018 |
Іч-спектроскопійний аналіз начинок для вафельних виробів ОЮ Кошель, МВ Обозна, ФВ Перцевой, ЕЮ Кошель, МВ Обозная, ... Львівський інститут економіки і туризму, 2016 | 1 | 2016 |
Дослідження впливу солей кальцію та калію різної природи на міцність гелів каппа-карагінану ПВ Гурський, ТІ Маренкова, ДО Бідюк, ФВ Перцевой ScienceRise 7 (2 (12)), 14-19, 2015 | 1 | 2015 |