Їжа і харчування як елемент традиційно-побутової культури українців МВ Жовнірова, РВ Дьяченко Українська культура ХХІ століття: стан, проблеми, тенденції: матеріали …, 2011 | 11 | 2011 |
Дослідження впливу сучасних дизайнерських рішень ресторанних закладів на популярність у відвідувачів ВВ Архіпов, РВ Дьяченко Вісник Київського національного університету технологій та дизайну, 2011 | 3 | 2011 |
Культура використання національних стилів в інтер’єрі ресторанних закладів РВ Дьяченко Українська культура: минуле, сучасне, шляхи розвитку, 198-204, 2012 | 2 | 2012 |
Сучасні ресторанні заклади України як осередки дозвілля RV Dіachenko Мистецтвознавчі записки, 9-14, 2019 | 1 | 2019 |
АНАЛІЗ СВІТОВОГО ДОСВІДУ УПРАВЛІННЯ ЗАКЛАДАМИ РЕСТОРАННОЇ ГАЛУЗІ ОЮ ЗАВАДИНСЬКА, РВ ДЬЯЧЕНКО Стратегія розвитку України, 67-70, 2018 | 1 | 2018 |
Hotels and restaurants of Lviv in the context of hospitality: past and present RV Dіachenko Вісник Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв, 41-45, 2017 | 1 | 2017 |
Художньо-естетичні особливості інтер’єрів закладів харчування як осередків дозвілля і розваг R Dyachenko Вісник Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв, 132-136, 2015 | 1 | 2015 |
Дизайн інтер’єру ресторанних закладів як простір візуальної комунікації РВ Дьяченко Вісник КНУКіМ: зб. наук. праць. Серія «Мистецтвознавство».–Київ, 81-90, 2011 | 1 | 2011 |
Вплив внутрішнього середовища ресторанного закладу на взаємодію комфорт-інтер'єр РВ Дьяченко | 1 | |
Painted eggs in the Muslim and Christian traditions OV Shkolna, OD Sosik, MO Hurenko, RV Diachenko, VI Zaitseva Journal of European Studies 53 (4), 356-370, 2023 | | 2023 |
До питання соціокультурного потенціалу готельної анімації О Олійник, Р Дьяченко Питання культурології, 112-120, 2023 | | 2023 |
Цитування РВ Дьяченко, ОГ Тонких Наш передплатний індекс: 86544 БІБЛІОТЕКОЗНАВСТВО. ДОКУМЕНТОЗНАВСТВО …, 2023 | | 2023 |
Соціальні медіа як ефективний інструмент реклами туристичних і готельних послуг РВ Дьяченко, ОГ Тонких | | 2023 |
Modern Approaches to Teaching and Assessment of Higher Education Seekers: A Conceptual Vision A Pylypiv, V., Diachenko, R., Nikolaiko, H., Kuzmenko, T., Vlasenko, S ... Journal of Higher Education Theory and Practice 22 (18), 190-200, 2022 | | 2022 |
СОЦІОКУЛЬТУРНІ ФУНКЦІЇ РЕСТОРАННИХ ЗАКЛАДІВ: ОСНОВНІ ПРИЧИНИ АКТУАЛІЗАЦІЇ РВ Дьяченко The 9 th International scientific and practical conference “Modern research …, 2022 | | 2022 |
СОЦІОКУЛЬТУРНА ДИВЕРСИФІКАЦІЯ РОЗУМІННЯ ГОСТИННОСТІ ЯК ОСНОВА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ТА ТУРИСТИЧНОГО СЕРВІСУ: ОГЛЯД СУЧАСНИХ ЗАРУБІЖНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ Р Дьяченко УКРАЇНСЬКА КУЛЬТУРА: МИНУЛЕ, СУЧАСНЕ, ШЛЯХИ РОЗВИТКУ (НАПРЯМ: культурологія …, 2022 | | 2022 |
РЕСТОРАННИЙ СЕРВІС: ВІД ЗАДОВОЛЕННЯ УТИЛІТАРНО-ПРАГМАТИЧНИХ–ДО КУЛЬТУРНО-ДОЗВІЛЛЄВИХ ПОТРЕБ RV Dіachenko Вісник Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв, 37-41, 2021 | | 2021 |
Інноваційний розвиток індустрії гостинності: готельний сервіс RV Dіachenko, YS Tverdokhleb | | 2019 |
Інноваційний розвиток індустрії гостинності: готельний сервіс Р Дьяченко Вісник Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв, 2019 | | 2019 |
ВПРОВАДЖЕННЯ ЗАКОРДОННИХ ГОТЕЛЬНИХ ЛАНЦЮГІВ В УКРАЇНІ ДВ Савченко, РВ Дьяченко Друкується за рішенням Вченої ради Київського університету культури …, 2018 | | 2018 |