Підписатись
Роксолана Вікторівна Дьяченко
Роксолана Вікторівна Дьяченко
Київський національний університет культури і мистецтв
Підтверджена електронна адреса в knukim.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Їжа і харчування як елемент традиційно-побутової культури українців
МВ Жовнірова, РВ Дьяченко
Українська культура ХХІ століття: стан, проблеми, тенденції: матеріали …, 2011
112011
Дослідження впливу сучасних дизайнерських рішень ресторанних закладів на популярність у відвідувачів
ВВ Архіпов, РВ Дьяченко
Вісник Київського національного університету технологій та дизайну, 2011
32011
Культура використання національних стилів в інтер’єрі ресторанних закладів
РВ Дьяченко
Українська культура: минуле, сучасне, шляхи розвитку, 198-204, 2012
22012
Сучасні ресторанні заклади України як осередки дозвілля
RV Dіachenko
Мистецтвознавчі записки, 9-14, 2019
12019
АНАЛІЗ СВІТОВОГО ДОСВІДУ УПРАВЛІННЯ ЗАКЛАДАМИ РЕСТОРАННОЇ ГАЛУЗІ
ОЮ ЗАВАДИНСЬКА, РВ ДЬЯЧЕНКО
Стратегія розвитку України, 67-70, 2018
12018
Hotels and restaurants of Lviv in the context of hospitality: past and present
RV Dіachenko
Вісник Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв, 41-45, 2017
12017
Художньо-естетичні особливості інтер’єрів закладів харчування як осередків дозвілля і розваг
R Dyachenko
Вісник Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв, 132-136, 2015
12015
Дизайн інтер’єру ресторанних закладів як простір візуальної комунікації
РВ Дьяченко
Вісник КНУКіМ: зб. наук. праць. Серія «Мистецтвознавство».–Київ, 81-90, 2011
12011
Вплив внутрішнього середовища ресторанного закладу на взаємодію комфорт-інтер'єр
РВ Дьяченко
1
Painted eggs in the Muslim and Christian traditions
OV Shkolna, OD Sosik, MO Hurenko, RV Diachenko, VI Zaitseva
Journal of European Studies 53 (4), 356-370, 2023
2023
До питання соціокультурного потенціалу готельної анімації
О Олійник, Р Дьяченко
Питання культурології, 112-120, 2023
2023
Цитування
РВ Дьяченко, ОГ Тонких
Наш передплатний індекс: 86544 БІБЛІОТЕКОЗНАВСТВО. ДОКУМЕНТОЗНАВСТВО …, 2023
2023
Соціальні медіа як ефективний інструмент реклами туристичних і готельних послуг
РВ Дьяченко, ОГ Тонких
2023
Modern Approaches to Teaching and Assessment of Higher Education Seekers: A Conceptual Vision
A Pylypiv, V., Diachenko, R., Nikolaiko, H., Kuzmenko, T., Vlasenko, S ...
Journal of Higher Education Theory and Practice 22 (18), 190-200, 2022
2022
СОЦІОКУЛЬТУРНІ ФУНКЦІЇ РЕСТОРАННИХ ЗАКЛАДІВ: ОСНОВНІ ПРИЧИНИ АКТУАЛІЗАЦІЇ
РВ Дьяченко
The 9 th International scientific and practical conference “Modern research …, 2022
2022
СОЦІОКУЛЬТУРНА ДИВЕРСИФІКАЦІЯ РОЗУМІННЯ ГОСТИННОСТІ ЯК ОСНОВА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ТА ТУРИСТИЧНОГО СЕРВІСУ: ОГЛЯД СУЧАСНИХ ЗАРУБІЖНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ
Р Дьяченко
УКРАЇНСЬКА КУЛЬТУРА: МИНУЛЕ, СУЧАСНЕ, ШЛЯХИ РОЗВИТКУ (НАПРЯМ: культурологія …, 2022
2022
РЕСТОРАННИЙ СЕРВІС: ВІД ЗАДОВОЛЕННЯ УТИЛІТАРНО-ПРАГМАТИЧНИХ–ДО КУЛЬТУРНО-ДОЗВІЛЛЄВИХ ПОТРЕБ
RV Dіachenko
Вісник Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв, 37-41, 2021
2021
Інноваційний розвиток індустрії гостинності: готельний сервіс
RV Dіachenko, YS Tverdokhleb
2019
Інноваційний розвиток індустрії гостинності: готельний сервіс
Р Дьяченко
Вісник Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв, 2019
2019
ВПРОВАДЖЕННЯ ЗАКОРДОННИХ ГОТЕЛЬНИХ ЛАНЦЮГІВ В УКРАЇНІ
ДВ Савченко, РВ Дьяченко
Друкується за рішенням Вченої ради Київського університету культури …, 2018
2018
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20