Development of gluten-free non-yeasted dough structure as factor of bread quality formation. O Shanina, I Galyasnyj, T Gavrysh, K Dugina, Y Sukhenko, V Sukhenko, ... Potravinarstvo 13 (1), 2019 | 27 | 2019 |
Development of safe technology of obtaining fatty acid monoglycerides using a new catalyst O Bliznjuk, N Masalitina, I Mezentseva, T Novozhylova, M Korchak, ... Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 2 (6), 116, 2022 | 23 | 2022 |
Обгрунтування складу борошняної сировини в технології безглютенового бездріжджового хліба ОМ Шаніна, ІВ Галясний, НЛ Лобачова, ОН Шанина, ИВ Галясный, ... Aleje Jerozolimskie, Warszawa (Polska), 2015 | 17 | 2015 |
Methods for determining the botanical origin of honey. L Adamchuk, V Sukhenko, O Akulonok, T Bilotserkivets, V Vyshniak, ... Slovak Journal of Food Sciences 14, 2020 | 12 | 2020 |
Improving the quality of milk dispersion in a counter-jet homogenizer K Samoichuk, D Zhuravel, N Palianychka, V Oleksiienko, S Petrychenko | 12 | 2020 |
DEVELOPMENT OF A TECHNOLOGY FOR THE PRODUCTION OF GERMINATED FLAXSEED USING PLASMA-CHEMICALLY ACTIVATED AQUEOUS SOLUTIONS. O Kovaliova, N Vasylieva, S Stankevych, I Zabrodina, O Mandych, ... Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 124 (11), 2023 | 8 | 2023 |
Determining the effect of plasmochemically activated aqueous solutions on the bioactivation process of sea buckthorn seeds O Kovalova, N Vasylieva, S Stankevych, I Zabrodina, I Haliasnyi, T Gontar, ... Український державний університет залізничного транспорту, 2023 | 8 | 2023 |
Research of surface properties of water-flour suspensions in the presence of hydrocolloids and protein supplements I Haliasnyi, T Gavrish, O Shanina Технологический аудит и резервы производства 1 (3 (39)), 58-63, 2018 | 4 | 2018 |
Obgruntuvannya skladu boroshnyanoyi syrovynyv tehnologiyi bezglyutenovogo bezdrizhdzhovogo hliba OM Shanina, IV Galyasnyj, NL Lobachova Wschodnioeuropejskie Czasopismo Naukowe 4 (2), 56-60, 2015 | 4 | 2015 |
Дослідження впливу полісахаридної та білкової добавки на гідратаційні властивості безглютенового бездріжджового тіста ТВ Гавриш, ОМ Шаніна, ІВ Галясний ХНТУСГ, 2018 | 3 | 2018 |
Дослідження піноподібної структури безглютенового бездріжджового тіста з використанням гідроколоїдів та концентратів тваринних білків ІВ Галясний, ТВ Гавриш, ОМ Шаніна Продовольчі ресурси, 67-75, 2018 | 2 | 2018 |
Дослідження впливу натрій карбоксиметилцелюлози на гідратаційні властивості безглютенового тіста ІВ Галясний, ТВ Гавриш, ОМ Шаніна Міжнародний науковий журнал Інтернаука, 66-71, 2017 | 2 | 2017 |
Development of a flavored oil composition based on hemp oil with increased resistance to oxidation E Kunitsia, V Kalyna, I Haliasnyi, K Siedykh, O Kotliar, A Dikhtyar, ... | 1 | 2023 |
Розробка технології бездріжджових безглютенових хлібців на основі суміші рисового та кукурудзяного борошна: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18. 01 … ІВ Галясний Харків, 2019 | 1 | 2019 |
Білково-протеїназний комплекс безглютенового тіста в присутності молочних білків І Галясний, Т Гавриш, О Шаніна Продовольча індустрія АПК, 10-14, 2018 | 1 | 2018 |
Реологічні властивості безглютенового бездріжджового тіста ОМ Шаніна, ТВ Гавриш, ІВ Галясний, КВ Дугіна Молодий вчений, 225, 2017 | 1 | 2017 |
Research of polysaccharide and protein supplements influence on viscous properties of gluten-free dough O Shanina, T Gavrish, I Haliasnyi, S Minchenko Технологический аудит и резервы производства 2 (3 (34)), 30-35, 2017 | 1 | 2017 |
DETERMINATION OF FAT-SOLUBLE DYES INFLUENCE ON THE OXIDATION INDUCTION PERIOD OF THEIR OIL SOLUTIONS. P Petik, S Stankevych, I Zabrodina, O Zhulinska, I Mezentseva, I Haliasnyi, ... Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 123 (6), 2023 | | 2023 |
ВПЛИВ ЖИРОВОГО КОМПОНЕНТА В БЕЗДРІЖДЖОВОМУ БЕЗГЛЮТЕНОВОМУ ТІСТІ НА ЯКІСТЬ ВИПЕЧЕНИХ ВИРОБІВ РВ Сук, ІВ Галясний, ТВ Гавриш PROBLEMS OF PRACTICAL APPLICATION OF INNOVATIONS, METHODOLOGY AND EXPERIENCE …, 2021 | | 2021 |
ВПЛИВ ВИДУ І КІЛЬКОСТІ РІДИНИ, ДОДАНОЇ ДО БЕЗДРІЖДЖОВОГО БЕЗГЛЮТЕНОВОГО ТІСТА, НА ЯКІСТЬ ВИПЕЧЕНИХ ВИРОБІВ ГІ Гирка, ІВ Галясний, ОМ Шаніна EDITORIAL BOARD, 213, 2021 | | 2021 |