Підписатись
Галясний Іван Володимирович
Галясний Іван Володимирович
Підтверджена електронна адреса в library.uipa.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Development of gluten-free non-yeasted dough structure as factor of bread quality formation.
O Shanina, I Galyasnyj, T Gavrysh, K Dugina, Y Sukhenko, V Sukhenko, ...
Potravinarstvo 13 (1), 2019
272019
Development of safe technology of obtaining fatty acid monoglycerides using a new catalyst
O Bliznjuk, N Masalitina, I Mezentseva, T Novozhylova, M Korchak, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 2 (6), 116, 2022
232022
Обгрунтування складу борошняної сировини в технології безглютенового бездріжджового хліба
ОМ Шаніна, ІВ Галясний, НЛ Лобачова, ОН Шанина, ИВ Галясный, ...
Aleje Jerozolimskie, Warszawa (Polska), 2015
172015
Methods for determining the botanical origin of honey.
L Adamchuk, V Sukhenko, O Akulonok, T Bilotserkivets, V Vyshniak, ...
Slovak Journal of Food Sciences 14, 2020
122020
Improving the quality of milk dispersion in a counter-jet homogenizer
K Samoichuk, D Zhuravel, N Palianychka, V Oleksiienko, S Petrychenko
122020
DEVELOPMENT OF A TECHNOLOGY FOR THE PRODUCTION OF GERMINATED FLAXSEED USING PLASMA-CHEMICALLY ACTIVATED AQUEOUS SOLUTIONS.
O Kovaliova, N Vasylieva, S Stankevych, I Zabrodina, O Mandych, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 124 (11), 2023
82023
Determining the effect of plasmochemically activated aqueous solutions on the bioactivation process of sea buckthorn seeds
O Kovalova, N Vasylieva, S Stankevych, I Zabrodina, I Haliasnyi, T Gontar, ...
Український державний університет залізничного транспорту, 2023
82023
Research of surface properties of water-flour suspensions in the presence of hydrocolloids and protein supplements
I Haliasnyi, T Gavrish, O Shanina
Технологический аудит и резервы производства 1 (3 (39)), 58-63, 2018
42018
Obgruntuvannya skladu boroshnyanoyi syrovynyv tehnologiyi bezglyutenovogo bezdrizhdzhovogo hliba
OM Shanina, IV Galyasnyj, NL Lobachova
Wschodnioeuropejskie Czasopismo Naukowe 4 (2), 56-60, 2015
42015
Дослідження впливу полісахаридної та білкової добавки на гідратаційні властивості безглютенового бездріжджового тіста
ТВ Гавриш, ОМ Шаніна, ІВ Галясний
ХНТУСГ, 2018
32018
Дослідження піноподібної структури безглютенового бездріжджового тіста з використанням гідроколоїдів та концентратів тваринних білків
ІВ Галясний, ТВ Гавриш, ОМ Шаніна
Продовольчі ресурси, 67-75, 2018
22018
Дослідження впливу натрій карбоксиметилцелюлози на гідратаційні властивості безглютенового тіста
ІВ Галясний, ТВ Гавриш, ОМ Шаніна
Міжнародний науковий журнал Інтернаука, 66-71, 2017
22017
Development of a flavored oil composition based on hemp oil with increased resistance to oxidation
E Kunitsia, V Kalyna, I Haliasnyi, K Siedykh, O Kotliar, A Dikhtyar, ...
12023
Розробка технології бездріжджових безглютенових хлібців на основі суміші рисового та кукурудзяного борошна: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18. 01 …
ІВ Галясний
Харків, 2019
12019
Білково-протеїназний комплекс безглютенового тіста в присутності молочних білків
І Галясний, Т Гавриш, О Шаніна
Продовольча індустрія АПК, 10-14, 2018
12018
Реологічні властивості безглютенового бездріжджового тіста
ОМ Шаніна, ТВ Гавриш, ІВ Галясний, КВ Дугіна
Молодий вчений, 225, 2017
12017
Research of polysaccharide and protein supplements influence on viscous properties of gluten-free dough
O Shanina, T Gavrish, I Haliasnyi, S Minchenko
Технологический аудит и резервы производства 2 (3 (34)), 30-35, 2017
12017
DETERMINATION OF FAT-SOLUBLE DYES INFLUENCE ON THE OXIDATION INDUCTION PERIOD OF THEIR OIL SOLUTIONS.
P Petik, S Stankevych, I Zabrodina, O Zhulinska, I Mezentseva, I Haliasnyi, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 123 (6), 2023
2023
ВПЛИВ ЖИРОВОГО КОМПОНЕНТА В БЕЗДРІЖДЖОВОМУ БЕЗГЛЮТЕНОВОМУ ТІСТІ НА ЯКІСТЬ ВИПЕЧЕНИХ ВИРОБІВ
РВ Сук, ІВ Галясний, ТВ Гавриш
PROBLEMS OF PRACTICAL APPLICATION OF INNOVATIONS, METHODOLOGY AND EXPERIENCE …, 2021
2021
ВПЛИВ ВИДУ І КІЛЬКОСТІ РІДИНИ, ДОДАНОЇ ДО БЕЗДРІЖДЖОВОГО БЕЗГЛЮТЕНОВОГО ТІСТА, НА ЯКІСТЬ ВИПЕЧЕНИХ ВИРОБІВ
ГІ Гирка, ІВ Галясний, ОМ Шаніна
EDITORIAL BOARD, 213, 2021
2021
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20