Подписаться
ГВ Дейниченко, Grygorii Deinychenko
ГВ Дейниченко, Grygorii Deinychenko
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Нет подтвержденного адреса электронной почты - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Оборудование предприятий питания: справочник
ГВ Дейниченко, ВА Ефимова
Харків: Мир техники и технологии, 2002
652002
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Програмування для мобільних пристроїв» для студентів денної форми навчання спеціальності 126 «Інформаційні …
ВА Готович, ТВ Михайлович
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020
62*2020
Ультрафільтраційні процеси та технології раціональної переробки білково-вуглеводної молочної сировини
ГВ Дейниченко, ЗО Мазняк, ІВ Золотухіна
Х.: Факт 208, 2008
492008
Формування якості товарів
ВО Назаренко, ОП Юдічева, ВА Жук, ОП Юдичева
Центр учбової літератури, 2012
462012
Обладнання підприємств харчування: Довідник
ГВ Дейниченко, ВО Єфімова, ГМ Постнов
Ч, 0
37
Оборудование предприятий общественного питания: Справочник
ГВ Дейниченко, ВА Ефимова, ГМ Постнов
Харьков: Торнадо, 2003
332003
Національний консенсус щодо ведення пацієнток із ендометріозом
ВМ Запорожан, ТФ Татарчук, ВВ Камінський
REPRODUCTIVE ENDOCRINOLOGY, 7-12, 2015
302015
Конструкції струминних диспергаторів жирової фази молока
ГВ Дейниченко, КО Самойчук, ОО Ковальов
Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні …, 2016
262016
ПІДГОТОВКА СТУДЕНТІВ ПРИРОДНИЧО-МАТЕМАТИЧНИХ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ ПЕДАГОГІЧНИХ ВНЗ ДО ТЕХНІЧНОГО КОНСТРУЮВАННЯ
ГВ Дейниченко
ББК 74.580. 268 Н 34, 23, 2009
242009
Збірник нормативних документів державного регулювання у сфері ресторанного бізнесу
ОІ Черевко, ЛП Малюк, ГВ Дейниченко
Харків: ПКФ «Фавор ЛТД, 2003
222003
Розробка молочно-білкового концентрату зі сколотин та його використання у технологіях продуктів харчування
ТІ Юдіна
Харків: ХДАТОХ, 2001
222001
Оборудование предприятий общественного питания
ГВ Дейниченко
в, 0
20
Обгрунтування складу борошняної сировини в технології безглютенового бездріжджового хліба
ОМ Шаніна, ІВ Галясний, НЛ Лобачова, ОН Шанина, ИВ Галясный, ...
Aleje Jerozolimskie, Warszawa (Polska), 2015
192015
Технологія напівфабрикатів на основі сколотин для виробництва збитої десертної продукції
ІВ Золотухіна
Харків: ХДУХТ, 2006
182006
Антиокислительная активность препаратов из пряно-ароматических растений
АА Дубинина, ГВ Дейниченко, НВ Пархаева, ТВ Щербакова
Хранение и переработка сельхозсырья, 58-60, 2002
182002
Parameter optimization of milk pulsation homogenizer
G Deynichenko, K Samoichuk, T Yudina, L Levchenko, N Palianychka, ...
172018
Нові види копреципітатів та їх використання в харчових технологіях: монографія
ГВ Дейниченко, ТІ Юдіна, ВМ Ветров
Донецьк: Донеччина, 2010
172010
Наукове обґрунтування технологій структурованої кулінарної продукції з використанням концентратів сколотин: дис.… докт. техн. наук 05.18. 16
ТІ Юдіна
К.: КНТЕУ, 2016
162016
Аналіз конструкцій гомогенізаторів молочної промисловості
ГВ Дейниченко, КО Самойчук, АО Івженко, ЛВ Левченко
Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні …, 2016
142016
Товарознавство молочних товарів
АБ Рудавська, ГВ Дейниченко, ВМ Козлов, ГІ Дюкарева
Київ: ВД «Професіонал, 2004
142004
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20