Оборудование предприятий питания: справочник ГВ Дейниченко, ВА Ефимова Харків: Мир техники и технологии, 2002 | 65 | 2002 |
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Програмування для мобільних пристроїв» для студентів денної форми навчання спеціальності 126 «Інформаційні … ВА Готович, ТВ Михайлович Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2020 | 62* | 2020 |
Ультрафільтраційні процеси та технології раціональної переробки білково-вуглеводної молочної сировини ГВ Дейниченко, ЗО Мазняк, ІВ Золотухіна Х.: Факт 208, 2008 | 49 | 2008 |
Формування якості товарів ВО Назаренко, ОП Юдічева, ВА Жук, ОП Юдичева Центр учбової літератури, 2012 | 46 | 2012 |
Обладнання підприємств харчування: Довідник ГВ Дейниченко, ВО Єфімова, ГМ Постнов Ч, 0 | 37 | |
Оборудование предприятий общественного питания: Справочник ГВ Дейниченко, ВА Ефимова, ГМ Постнов Харьков: Торнадо, 2003 | 33 | 2003 |
Національний консенсус щодо ведення пацієнток із ендометріозом ВМ Запорожан, ТФ Татарчук, ВВ Камінський REPRODUCTIVE ENDOCRINOLOGY, 7-12, 2015 | 30 | 2015 |
Конструкції струминних диспергаторів жирової фази молока ГВ Дейниченко, КО Самойчук, ОО Ковальов Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні …, 2016 | 26 | 2016 |
ПІДГОТОВКА СТУДЕНТІВ ПРИРОДНИЧО-МАТЕМАТИЧНИХ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ ПЕДАГОГІЧНИХ ВНЗ ДО ТЕХНІЧНОГО КОНСТРУЮВАННЯ ГВ Дейниченко ББК 74.580. 268 Н 34, 23, 2009 | 24 | 2009 |
Збірник нормативних документів державного регулювання у сфері ресторанного бізнесу ОІ Черевко, ЛП Малюк, ГВ Дейниченко Харків: ПКФ «Фавор ЛТД, 2003 | 22 | 2003 |
Розробка молочно-білкового концентрату зі сколотин та його використання у технологіях продуктів харчування ТІ Юдіна Харків: ХДАТОХ, 2001 | 22 | 2001 |
Оборудование предприятий общественного питания ГВ Дейниченко в, 0 | 20 | |
Обгрунтування складу борошняної сировини в технології безглютенового бездріжджового хліба ОМ Шаніна, ІВ Галясний, НЛ Лобачова, ОН Шанина, ИВ Галясный, ... Aleje Jerozolimskie, Warszawa (Polska), 2015 | 19 | 2015 |
Технологія напівфабрикатів на основі сколотин для виробництва збитої десертної продукції ІВ Золотухіна Харків: ХДУХТ, 2006 | 18 | 2006 |
Антиокислительная активность препаратов из пряно-ароматических растений АА Дубинина, ГВ Дейниченко, НВ Пархаева, ТВ Щербакова Хранение и переработка сельхозсырья, 58-60, 2002 | 18 | 2002 |
Parameter optimization of milk pulsation homogenizer G Deynichenko, K Samoichuk, T Yudina, L Levchenko, N Palianychka, ... | 17 | 2018 |
Нові види копреципітатів та їх використання в харчових технологіях: монографія ГВ Дейниченко, ТІ Юдіна, ВМ Ветров Донецьк: Донеччина, 2010 | 17 | 2010 |
Наукове обґрунтування технологій структурованої кулінарної продукції з використанням концентратів сколотин: дис.… докт. техн. наук 05.18. 16 ТІ Юдіна К.: КНТЕУ, 2016 | 16 | 2016 |
Аналіз конструкцій гомогенізаторів молочної промисловості ГВ Дейниченко, КО Самойчук, АО Івженко, ЛВ Левченко Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні …, 2016 | 14 | 2016 |
Товарознавство молочних товарів АБ Рудавська, ГВ Дейниченко, ВМ Козлов, ГІ Дюкарева Київ: ВД «Професіонал, 2004 | 14 | 2004 |