Підписатись
ГВ Дейниченко, Grygorii Deinychenko
ГВ Дейниченко, Grygorii Deinychenko
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Немає підтвердженої електронної адреси - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Оборудование предприятий питания: справочник
ГВ Дейниченко, ВА Ефимова
Харків: Мир техники и технологии, 2002
672002
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни" Математичні моделі на ЕОМ"
ВС Меркулов, НМ Завгородня, ОВ Казанко
Український державний університет залізничного транспорту, 2017
61*2017
Ультрафільтраційні процеси та технології раціональної переробки білково-вуглеводної молочної сировини
ГВ Дейниченко, ЗО Мазняк, ІВ Золотухіна
Х.: Факт 208, 2008
482008
Формування якості товарів
ВО Назаренко, ОП Юдічева, ВА Жук, ОП Юдичева
Центр учбової літератури, 2012
442012
Обладнання підприємств харчування: Довідник
ГВ Дейниченко, ВО Єфімова, ГМ Постнов
Ч, 0
36
Оборудование предприятий общественного питания: Справочник
ГВ Дейниченко, ВА Ефимова, ГМ Постнов
Харьков: Торнадо, 2003
332003
Національний консенсус щодо ведення пацієнток із ендометріозом
ВМ Запорожан, ТФ Татарчук, ВВ Камінський
REPRODUCTIVE ENDOCRINOLOGY, 7-12, 2015
302015
Конструкції струминних диспергаторів жирової фази молока
ГВ Дейниченко, КО Самойчук, ОО Ковальов
Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні …, 2016
262016
ПІДГОТОВКА СТУДЕНТІВ ПРИРОДНИЧО-МАТЕМАТИЧНИХ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ ПЕДАГОГІЧНИХ ВНЗ ДО ТЕХНІЧНОГО КОНСТРУЮВАННЯ
ГВ Дейниченко
ББК 74.580. 268 Н 34, 23, 2009
232009
Збірник нормативних документів державного регулювання у сфері ресторанного бізнесу
ОІ Черевко, ЛП Малюк, ГВ Дейниченко
Харків: ПКФ «Фавор ЛТД, 2003
222003
Розробка молочно-білкового концентрату зі сколотин та його використання у технологіях продуктів харчування
ТІ Юдіна
Харків: ХДАТОХ, 2001
222001
Технологія напівфабрикатів на основі сколотин для виробництва збитої десертної продукції
ІВ Золотухіна
Харків: ХДУХТ, 2006
182006
Обгрунтування складу борошняної сировини в технології безглютенового бездріжджового хліба
ОМ Шаніна, ІВ Галясний, НЛ Лобачова, ОН Шанина, ИВ Галясный, ...
Aleje Jerozolimskie, Warszawa (Polska), 2015
172015
Нові види копреципітатів та їх використання в харчових технологіях: монографія
ГВ Дейниченко, ТІ Юдіна, ВМ Ветров
Донецьк: Донеччина, 2010
172010
Антиокислительная активность препаратов из пряно-ароматических растений
АА Дубинина, ГВ Дейниченко, НВ Пархаева, ТВ Щербакова
Хранение и переработка сельхозсырья, 58-60, 2002
172002
Товарознавство молочних товарів
АБ Рудавська, ГВ Дейниченко
Київ: ВД «Професіонал, 2004
162004
Parameter optimization of milk pulsation homogenizer
G Deynichenko, K Samoichuk, T Yudina, L Levchenko, N Palianychka, ...
142018
Наукове обґрунтування технологій структурованої кулінарної продукції з використанням концентратів сколотин: дис.… докт. техн. наук 05.18. 16
ТІ Юдіна
К.: КНТЕУ, 2016
142016
Протитечійно-струминна гомогенізація молока: монографія
ГВ Дейниченко, ГВ Дейниченко, КО Самойчук, КО Самойчук, ...
Видавничий будинок Мелітопольської міської друкарні, 2017
132017
Технологія та біологічна цінність молочно-білкових копреципітатів
В Гніцевич, Т Юдіна, Л Дейниченко
Товари і ринки, 148–157-148–157, 2016
132016
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20