ГВ Дейниченко, Grygorii Deinychenko
ГВ Дейниченко, Grygorii Deinychenko
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Немає підтвердженої електронної адреси - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Ультрафільтраційні процеси та технології раціональної переробки білково-вуглеводної молочної сировини
ГВ Дейниченко, ЗО Мазняк, ІВ Золотухіна
Х.: Факт, 2008
442008
Оборудование предприятий питания
ГВ Дейниченко, ВА Ефимова, ГМ Постнов
Справочник:–Ч 1, 2005
41*2005
Формування якості товарів
ВО Назаренко, ОП Юдічева, ВА Жук, ОП Юдичева
Центр учбової літератури, 2012
172012
Обладнання підприємств харчування: довідник. В 3 ч.
ГВ Дейниченко
Х.: Світ техніки і технологій, 2003
172003
Оборудование предприятий общественного питания
ГВ Дейниченко
в, 0
17
ПІДГОТОВКА СТУДЕНТІВ ПРИРОДНИЧО-МАТЕМАТИЧНИХ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ ПЕДАГОГІЧНИХ ВНЗ ДО ТЕХНІЧНОГО КОНСТРУЮВАННЯ
ГВ Дейниченко
ББК 74.580. 268 Н 34, 23, 2009
162009
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Моделювання та аналіз електромагнітних процесів в складних електромеханічних (електротехнічних) системах та …
СО Лапкіна, СА Лапкина, ДС Яримбаш, ДС Ярымбаш, СТ Яримбаш, ...
Запорізький національний технічний університет, 2018
15*2018
Оборудование предприятий общественного питания: Справочник
ГВ Дейниченко, ВА Ефимова, ГМ Постнов
Ч, 2002
152002
Розробка молочно-білкового концентрату зі сколотин та його використання в технологіях продуктів харчування
ТІ Юдіна
Юдіна Тетяна іллівна–Харків, 2001
152001
Технологія напівфабрикатів на основі сколотин для виробництва збитої десертної продукції
ІВ Золотухіна
дис.… кандидата техн. наук 5, 16, 2006
142006
Нові види копреципітатів та їх використання в харчових технологіях: монографія
ГВ Дейниченко, ТІ Юдіна, ВМ Ветров
монографія/ГВ Дейниченко, ТІ Юдіна, ВМ Ветров, 2010
132010
Національний консенсус щодо ведення пацієнток із ендометріозом
ВМ Запорожан, ТФ Татарчук, ВВ Камінський, АВ Бойчук, ОВ Булавенко, ...
Репродуктивна ендокринологія 4 (24), 7-12, 2015
122015
Научное обоснование и разработка технологий продуктов питания повышенной пищевой ценности на основе нежирного молочного сырья
ГВ Дейниченко
121997
Збірник нормативних документів державного регулювання у сфері ресторанного бізнесу
ОІ Черевко, ЛП Малюк, ГВ Дейниченко
Харків: ПКФ―Фавор ЛТД, 2003
102003
Біофізичний моніторинг плода
ЛБ Маркін, БМ Венцковський, КВ Воронін, ОЗ Гнатейко, ОО Коритко, ...
Львів: Світ 68, 1993
101993
Наукове обґрунтування технологій структурованої кулінарної продукції з використанням концентратів сколотин: дис.… докт. техн. наук 05.18. 16
ТІ Юдіна
К.: КНТЕУ, 2016
92016
Удосконалення процесів переробки м’ясної сировини на підприємствах харчування
ГВ Дейниченко, ОО Простаков, ВВ Дуб
монографія/ГВ Дейніченко, ОО Простаков, ВВ Дуб, 2003
92003
Проблеми впровадження технологій з виробництва пектину
ГВ Дейниченко, ЗО Маз-няк, ВВ Гузенко
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2008
82008
Пути развития основных способов сушки и методы их интенсификации
ЮВ Карнаушенко
Керченский государственный морской технологический университет, 2010
72010
Кинетика сушки: анализ и управление процессом
ВО Потапов
монография/ВО Потапов.–Харків: ДОД ХДУХТ, 2009
72009
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20