Пищевая, биологическая ценность и безопасность сырья и продуктов его переработки: учебник ЛФ Павлоцкая, НВ Дуденко, ВВ Евлаш К.: Фирма «Инкос, 2007 | 62 | 2007 |
Фізіологія харчування ЛФ Павлоцька, НВ Дуденко, ВВ Євлаш Світ книг, 2017 | 31 | 2017 |
Теоретичне дослідження способів сушіння овочів та фруктів ТА Тарасенко, ВВ Євлаш, ОВ Нєміріч, ОМ Вашека, АВ Гавриш, ... | 18 | 2015 |
Фізіолого-гігієнічна оцінка добового раціону харчування військовослужбовців Збройних Сил України та інших військових формувань і його коригування шляхом введення білково … ЛФ Товма, ВВ Євлаш, ВВ Глущенко Честь і закон, 131-138, 2017 | 16 | 2017 |
Експрес-методи дослідження безпечності та якості харчових продуктів ВВ Євлаш, СО Самойленко, НО Отрошко, ІА Буряк Харків: ХДУХТ, 2016 | 13 | 2016 |
Мікробіологія молока і молочних продуктів ВО Коваленко, ВВ Євлаш, ЛО Чернова Харків: ХДУХТ, 2011 | 12 | 2011 |
Харчова хімія: Навчальний посібник ВВ Євлаш, ОІ Торяник, ВО Коваленко, ОФ Аксьонова, НО Отрошко, ... Х.: Світ книг, 2012 | 10 | 2012 |
Актуальность применения биологически активных добавок в профилактике железодефицитных состояний и рекомендации по их внесению в функциональные продукты питания ВВ Евлаш, НИ Погожих, ВА Винникова Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 8, 2004 | 10 | 2004 |
Наукові основи технології та системного використання харчових продуктів оздоровчої дії для різних верств населення НВ Дуденко, ЛФ Павлоцька, ВО Коваленко, ВВ Євлаш, СП Антоненко, ... Харків: ХДУХТ, 2015 | 9 | 2015 |
Нутриціологія. Частина 1. Загальна нутриціологія. Навчальний посібник ЛФ Павлоцька, НВ Дуденко, ІВ Цихановська, ТА Лазарєва, ... Харків: УІПА, 2012 | 8 | 2012 |
Наукові основи технології дієтичної добавки і харчових продуктів антианемічного спрямування зі стабілізованим гемовим залізом ВВ Євлаш ступеня доктора техн. наук: 05.18. 16./ВВ Євлаш, 2009 | 7 | 2009 |
Нутриціологія. Частина 2. Частна нутриціологія НВ Дуденко, ЛФ Павлоцька, ІВ Цихановська, ТА Лазарєва, ... Харків: УІПА, 2012 | 6 | 2012 |
Адаптація методу кулонометричного титрування щодо визначення антиоксидантної активності рослинної сировини та дієтичних добавок ВВ Євлаш, ВГ Міхайленко, ВО Акмен Восточно-Европейский журнал передовых технологий 5 (3 (53)), 56-59, 2011 | 6 | 2011 |
Научное обоснование технологии диетической добавки и пищевых продуктов антианемической направленности со стабилизированным гемовым железом: дисс. д-р. техн ВВ Евлаш Наук 5, 16, 2009 | 6 | 2009 |
Розробка науково обґрунтованих технологій продукції підвищеної харчової цінності з використанням структуроутворювачів різного походження ВВ Євлаш, ТО Кузнецова, МВ Артамонова, АЛ Фощан, НО Отрошко, ... Наукові праці Національного університету харчових технологій, 115-123, 2017 | 5 | 2017 |
Наукові аспекти формування якості дієтичних добавок, що містять гемове залізо, та кондитерських виробів. Монографія ВВ Євлаш, ВО Акмен Харків: ХДУХТ, 2015 | 5 | 2015 |
Установлення раціональних режимів сушіння капусти ВВ Євлаш, ОВ Нєміріч, ТА Тарасенко Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2012 | 5 | 2012 |
Определение содержания йода в сушенных слоевищах бурых и красных водорослей методом кулонометрического титрования СВ Никитин, СМ Губский, ВВ Евлаш Мониторинг 99 (5), 0-06, 2015 | 4 | 2015 |
Десерти з кисломолочного сиру підвищеної харчової цінності ВВ Євлаш, ОВ Нєміріч, АВ Гавриш Молочное дело, 2012 | 4 | 2012 |
Теоретические предпосылки и экспериментальные проверки механизмов стабилизации гемового комплекса ВВ Евлаш, НИ Погожих, НТ Малафаев Восточно-европейский журнал передовых технологий 1 (3 (31)), 19-23, 2008 | 4 | 2008 |