Подписаться
Виктория Владленовна Евлаш
Виктория Владленовна Евлаш
Харьковский государственный университет питания и торговля
Нет подтвержденного адреса электронной почты
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Пищевая, биологическая ценность и безопасность сырья и продуктов его переработки: учебник
ЛФ Павлоцкая, НВ Дуденко, ВВ Евлаш
К.: Фирма «Инкос, 2007
622007
Фізіологія харчування
ЛФ Павлоцька, НВ Дуденко, ВВ Євлаш
Світ книг, 2017
312017
Теоретичне дослідження способів сушіння овочів та фруктів
ТА Тарасенко, ВВ Євлаш, ОВ Нєміріч, ОМ Вашека, АВ Гавриш, ...
182015
Фізіолого-гігієнічна оцінка добового раціону харчування військовослужбовців Збройних Сил України та інших військових формувань і його коригування шляхом введення білково …
ЛФ Товма, ВВ Євлаш, ВВ Глущенко
Честь і закон, 131-138, 2017
162017
Експрес-методи дослідження безпечності та якості харчових продуктів
ВВ Євлаш, СО Самойленко, НО Отрошко, ІА Буряк
Харків: ХДУХТ, 2016
132016
Мікробіологія молока і молочних продуктів
ВО Коваленко, ВВ Євлаш, ЛО Чернова
Харків: ХДУХТ, 2011
122011
Харчова хімія: Навчальний посібник
ВВ Євлаш, ОІ Торяник, ВО Коваленко, ОФ Аксьонова, НО Отрошко, ...
Х.: Світ книг, 2012
102012
Актуальность применения биологически активных добавок в профилактике железодефицитных состояний и рекомендации по их внесению в функциональные продукты питания
ВВ Евлаш, НИ Погожих, ВА Винникова
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 8, 2004
102004
Наукові основи технології та системного використання харчових продуктів оздоровчої дії для різних верств населення
НВ Дуденко, ЛФ Павлоцька, ВО Коваленко, ВВ Євлаш, СП Антоненко, ...
Харків: ХДУХТ, 2015
92015
Нутриціологія. Частина 1. Загальна нутриціологія. Навчальний посібник
ЛФ Павлоцька, НВ Дуденко, ІВ Цихановська, ТА Лазарєва, ...
Харків: УІПА, 2012
82012
Наукові основи технології дієтичної добавки і харчових продуктів антианемічного спрямування зі стабілізованим гемовим залізом
ВВ Євлаш
ступеня доктора техн. наук: 05.18. 16./ВВ Євлаш, 2009
72009
Нутриціологія. Частина 2. Частна нутриціологія
НВ Дуденко, ЛФ Павлоцька, ІВ Цихановська, ТА Лазарєва, ...
Харків: УІПА, 2012
62012
Адаптація методу кулонометричного титрування щодо визначення антиоксидантної активності рослинної сировини та дієтичних добавок
ВВ Євлаш, ВГ Міхайленко, ВО Акмен
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 5 (3 (53)), 56-59, 2011
62011
Научное обоснование технологии диетической добавки и пищевых продуктов антианемической направленности со стабилизированным гемовым железом: дисс. д-р. техн
ВВ Евлаш
Наук 5, 16, 2009
62009
Розробка науково обґрунтованих технологій продукції підвищеної харчової цінності з використанням структуроутворювачів різного походження
ВВ Євлаш, ТО Кузнецова, МВ Артамонова, АЛ Фощан, НО Отрошко, ...
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 115-123, 2017
52017
Наукові аспекти формування якості дієтичних добавок, що містять гемове залізо, та кондитерських виробів. Монографія
ВВ Євлаш, ВО Акмен
Харків: ХДУХТ, 2015
52015
Установлення раціональних режимів сушіння капусти
ВВ Євлаш, ОВ Нєміріч, ТА Тарасенко
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2012
52012
Определение содержания йода в сушенных слоевищах бурых и красных водорослей методом кулонометрического титрования
СВ Никитин, СМ Губский, ВВ Евлаш
Мониторинг 99 (5), 0-06, 2015
42015
Десерти з кисломолочного сиру підвищеної харчової цінності
ВВ Євлаш, ОВ Нєміріч, АВ Гавриш
Молочное дело, 2012
42012
Теоретические предпосылки и экспериментальные проверки механизмов стабилизации гемового комплекса
ВВ Евлаш, НИ Погожих, НТ Малафаев
Восточно-европейский журнал передовых технологий 1 (3 (31)), 19-23, 2008
42008
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20