Подписаться
Капустян Антонина
Капустян Антонина
Подтвержден адрес электронной почты в домене onaft.edu.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Immunological properties of the bacterial origin compounds
АІ Капустян, НК Черно
Харчова наука і технологія 10 (3), 19-28, 2016
18*2016
Obtaining and characteristic of the autolysate of lactic acid bacteria
A Kapustian, N Cherno
EUREKA: Life Sciences 13 (1), 24–31, 2018
92018
Determination of the enzyme destruction rational mode of biomass autolysate of lactic acid bacteria
A Kapustian
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 1 (11), 63-68, 2018
82018
Перспективы использования биологически активных бактериальных гидролизатов для нутритивной поддержки населения с расстройствами иммунной системы
АИ Капустян, НКК Черно
Харчова наука та технологія 9 (2), 2015
82015
OBTAINING AND CHARACTERISTIC OF MUROPEPTIDES OF PROBIOTIC CULTURES CELL WALLS
A Kapustian, N Cherno, I Kolomiіets
Food science and technology 12 (1), 10-17, 2018
52018
Obtaining and characteristics of calcium organic forms on the basis of metabolites and processing products of probiotic bacteria
О Kapustian, A., Cherno, N., Nikulina
Food Science and Technology 12 (2), 4-12, 2018
4*2018
Obtaining and characteristic of the magnesium organic forms on the basis of products of bifidobacteria processing and their metabolites
R Kapustian, A., Antipina, O., Budiak
Food Science and Technology 12 (3), 4-12, 2018
3*2018
Иммобилизация трипсина в интерполиэлектролитный комплекс хитозан-пектин
НК Черно, АИ Капустян
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 154-158, 2011
32011
Functional wheat bread with calcium chelate complexes
A Kapustian, N Cherno, T Lebedenko
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2020
22020
Products of metabolism and processing of lactic acid bacteria as functional ingredients
AI Kapustian, N Cherno, A Kovalenko, K Naumenko, I Kushnir
Food Science and Applied Biotechnology 1 (1), 47-55, 2018
22018
Характеристика імунотропних функціональних інгредієнтів бактеріального походження, отриманих шляхом фізичного впливу
АІ Капустян
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2017
2*2017
Rational modes definition of the obtaining of low molecular weight peptides from the Lactobacillus delbrueckii subsp. Bulgaricus peptidoglycans
A Kapustyan, G Stankevych, N Cherno
12020
Investigation of the ferric ions complexes with biolygands of probiotic origin
A Kapustian, N Cherno
Ukrainian Food Journal 9 (1), 2020
12020
Determination of complex forming ability of mixed-ligand organic systems relative to the metal ions
A Kapustian, N Cherno
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2019
12019
ДІЄТИЧНА ДОБАВКА ІМУНОТРОПНОЇ ДІЇ НА ОСНОВІ ПРОДУКТІВ ДЕСТРУКЦІЇ ПРОБІОТИЧНИХ БАКТЕРІАЛЬНИХ КУЛЬТУР
АІ Капустян, НК Черно
Наукові праці / ОНАХТ 82 (1), 108-115, 2018
12018
Отримання та характеристика продуктів деструкції пептидоглікану Lactobacillus acidophilus K 3111
AI Kapustian, NK Cherno
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2018
12018
Хелатні комплекси Са2+ з метаболітами пробіотичних бактерій та муропептидами їхніх клітинних стінок
АІ Капустян, НК Черно
Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека, 2018
12018
Methodological approaches to the destruction of probiotic bacteria peptidoglycan
AI Kapustian, NK Cherno
Технології харчових продуктів і комбікормів: мат. Міжнародної науково …, 2018
12018
Дослідження лізису клітин молочнокислих бактерій під дією протеолітичних ферментів
АІ Капустян
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2018
12018
КОМБІНОВАНИЙ МЕТОД ДЕЗІНТЕГРАЦІЇ МІКРОБІАЛЬНОЇ БІОМАСИ
АІ Капустян, НК Черно
Наукові праці ОНАХТ 81 (2), 4-11, 2017
12017
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20