Immunological properties of the bacterial origin compounds АІ Капустян, НК Черно Харчова наука і технологія 10 (3), 19-28, 2016 | 18* | 2016 |
Obtaining and characteristic of the autolysate of lactic acid bacteria A Kapustian, N Cherno EUREKA: Life Sciences 13 (1), 24–31, 2018 | 9 | 2018 |
Determination of the enzyme destruction rational mode of biomass autolysate of lactic acid bacteria A Kapustian Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 1 (11), 63-68, 2018 | 9 | 2018 |
Перспективы использования биологически активных бактериальных гидролизатов для нутритивной поддержки населения с расстройствами иммунной системы АИ Капустян, НКК Черно Харчова наука та технологія 9 (2), 2015 | 9 | 2015 |
OBTAINING AND CHARACTERISTIC OF MUROPEPTIDES OF PROBIOTIC CULTURES CELL WALLS A Kapustian, N Cherno, I Kolomiіets Food science and technology 12 (1), 10-17, 2018 | 6 | 2018 |
Obtaining and characteristics of calcium organic forms on the basis of metabolites and processing products of probiotic bacteria О Kapustian, A., Cherno, N., Nikulina Food Science and Technology 12 (2), 4-12, 2018 | 4* | 2018 |
Розроблення методу визначення функціональних харчових інгредієнтів муропептидного походження у бактеріальнихдезінтегратах АІ Капустян, НК Черно, АС Пукас | 3 | 2019 |
Products of metabolism and processing of lactic acid bacteria as functional ingredients AI Kapustian, N Cherno, A Kovalenko, K Naumenko, I Kushnir Food Science and Applied Biotechnology 1 (1), 47-55, 2018 | 3 | 2018 |
Obtaining and characteristic of the magnesium organic forms on the basis of products of bifidobacteria processing and their metabolites R Kapustian, A., Antipina, O., Budiak Food Science and Technology 12 (3), 4-12, 2018 | 3* | 2018 |
Functional wheat bread with calcium chelate complexes A Kapustian, N Cherno, T Lebedenko Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2020 | 2 | 2020 |
Determination of complex forming ability of mixed-ligand organic systems relative to the metal ions A Kapustian, N Cherno Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2019 | 2 | 2019 |
ДІЄТИЧНА ДОБАВКА ІМУНОТРОПНОЇ ДІЇ НА ОСНОВІ ПРОДУКТІВ ДЕСТРУКЦІЇ ПРОБІОТИЧНИХ БАКТЕРІАЛЬНИХ КУЛЬТУР АІ Капустян, НК Черно Наукові праці / ОНАХТ 82 (1), 108-115, 2018 | 2 | 2018 |
Характеристика імунотропних функціональних інгредієнтів бактеріального походження, отриманих шляхом фізичного впливу АІ Капустян Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2017 | 2* | 2017 |
Иммобилизация трипсина в интерполиэлектролитный комплекс хитозан-пектин НК Черно, АИ Капустян Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 154-158, 2011 | 2 | 2011 |
Інтерполіелектролітний комплекс хітозан-пектин як матриця для іммобілізації трипсину НК Черно, СА Озоліна, АІ Капустян Харчова наука і технологія, 40-43, 2010 | 2 | 2010 |
Regulation of functional foods in Ukraine and the world. Prospects for the use of postbiotics as functional ingredients A Kapustian, N Cherno, K Naumenko, L Gural, S Osolina | 1 | 2023 |
Investigation of the ferric ions complexes with biolygands of probiotic origin. A Kapustian, N Cherno | 1 | 2020 |
Rational modes definition of the obtaining of low molecular weight peptides from the Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus peptidoglycans. A Kapustyan, G Stankevych, N Cherno Food Science & Technology (2073-8684) 14 (1), 2020 | 1 | 2020 |
Отримання та характеристика продуктів деструкції пептидоглікану Lactobacillus acidophilus K 3111 AI Kapustian, NK Cherno Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2018 | 1 | 2018 |
Хелатні комплекси Са2+ з метаболітами пробіотичних бактерій та муропептидами їхніх клітинних стінок АІ Капустян, НК Черно Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека, 2018 | 1 | 2018 |