Підписатись
Капустян Антонина
Капустян Антонина
Підтверджена електронна адреса в onaft.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Immunological properties of the bacterial origin compounds
АІ Капустян, НК Черно
Харчова наука і технологія 10 (3), 19-28, 2016
18*2016
Obtaining and characteristic of the autolysate of lactic acid bacteria
A Kapustian, N Cherno
EUREKA: Life Sciences 13 (1), 24–31, 2018
92018
Determination of the enzyme destruction rational mode of biomass autolysate of lactic acid bacteria
A Kapustian
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 1 (11), 63-68, 2018
92018
Перспективы использования биологически активных бактериальных гидролизатов для нутритивной поддержки населения с расстройствами иммунной системы
АИ Капустян, НКК Черно
Харчова наука та технологія 9 (2), 2015
92015
OBTAINING AND CHARACTERISTIC OF MUROPEPTIDES OF PROBIOTIC CULTURES CELL WALLS
A Kapustian, N Cherno, I Kolomiіets
Food science and technology 12 (1), 10-17, 2018
62018
Obtaining and characteristics of calcium organic forms on the basis of metabolites and processing products of probiotic bacteria
О Kapustian, A., Cherno, N., Nikulina
Food Science and Technology 12 (2), 4-12, 2018
4*2018
Розроблення методу визначення функціональних харчових інгредієнтів муропептидного походження у бактеріальнихдезінтегратах
АІ Капустян, НК Черно, АС Пукас
32019
Products of metabolism and processing of lactic acid bacteria as functional ingredients
AI Kapustian, N Cherno, A Kovalenko, K Naumenko, I Kushnir
Food Science and Applied Biotechnology 1 (1), 47-55, 2018
32018
Obtaining and characteristic of the magnesium organic forms on the basis of products of bifidobacteria processing and their metabolites
R Kapustian, A., Antipina, O., Budiak
Food Science and Technology 12 (3), 4-12, 2018
3*2018
Functional wheat bread with calcium chelate complexes
A Kapustian, N Cherno, T Lebedenko
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2020
22020
Determination of complex forming ability of mixed-ligand organic systems relative to the metal ions
A Kapustian, N Cherno
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2019
22019
ДІЄТИЧНА ДОБАВКА ІМУНОТРОПНОЇ ДІЇ НА ОСНОВІ ПРОДУКТІВ ДЕСТРУКЦІЇ ПРОБІОТИЧНИХ БАКТЕРІАЛЬНИХ КУЛЬТУР
АІ Капустян, НК Черно
Наукові праці / ОНАХТ 82 (1), 108-115, 2018
22018
Характеристика імунотропних функціональних інгредієнтів бактеріального походження, отриманих шляхом фізичного впливу
АІ Капустян
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2017
2*2017
Иммобилизация трипсина в интерполиэлектролитный комплекс хитозан-пектин
НК Черно, АИ Капустян
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 154-158, 2011
22011
Інтерполіелектролітний комплекс хітозан-пектин як матриця для іммобілізації трипсину
НК Черно, СА Озоліна, АІ Капустян
Харчова наука і технологія, 40-43, 2010
22010
Regulation of functional foods in Ukraine and the world. Prospects for the use of postbiotics as functional ingredients
A Kapustian, N Cherno, K Naumenko, L Gural, S Osolina
12023
Investigation of the ferric ions complexes with biolygands of probiotic origin.
A Kapustian, N Cherno
12020
Rational modes definition of the obtaining of low molecular weight peptides from the Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus peptidoglycans.
A Kapustyan, G Stankevych, N Cherno
Food Science & Technology (2073-8684) 14 (1), 2020
12020
Отримання та характеристика продуктів деструкції пептидоглікану Lactobacillus acidophilus K 3111
AI Kapustian, NK Cherno
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2018
12018
Хелатні комплекси Са2+ з метаболітами пробіотичних бактерій та муропептидами їхніх клітинних стінок
АІ Капустян, НК Черно
Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека, 2018
12018
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20