Follow
Дубова Н.В.
Дубова Н.В.
УДПУ імені Павла Тичини, технолого-педагогічний факультет, кафедра
No verified email - Homepage
Title
Cited by
Cited by
Year
ПСИХОЛОГО-ПЕДАГОГИЧЕСКОЕ СОПРОВОЖДЕНИЕ ОБРАЗОВАТЕЛЬНОГО ПРОЦЕССА, КАК ОДНО ИЗ НАПРАВЛЕНИЙ ОРГАНИЗАЦИИ ЗДОРОВЬЕСБЕРЕГАЮЩЕЙ ДЕЯТЕЛЬНОСТИ ОБРАЗОВАТЕЛЬНОГО УЧРЕЖДЕНИЯ
НВ Дубова
Тенденции сохранения уровня здоровья и двигательной активности юношей и …, 2014
122014
Мотивація творчої діяльності учнів на уроках обслуговуючої праці
НА Дубова
Трудова підготовка в закладах освіти, 8-10, 2004
92004
Формування професійної компетентності майбутніх інженерів-педагогів харчової галузі в процесі практичної підготовки
Н Дубова, В Харитонова
Проблеми підготовки сучасного вчителя, 167-174, 2018
32018
Методика активізації навчально-пізнавальної діяльності майбутніх інженерів-педагогів харчових технологій під час проведення лабораторно-практичних занять
Н Дубова
Проблеми підготовки сучасного вчителя, 50-58, 2017
32017
ДИЗАЙНЕРСЬКА ДІЯЛЬНІСТЬ ЯК ЗАСІБ РОЗВИТКУ ТВОРЧОГО ПОТЕНЦІАЛУ УЧНІВ НА УРОКАХ ТЕХНОЛОГІЙ
ВВ Харитонова, НВ Дубова
Освіта та педагогічна наука, 2016
22016
Дидактичні умови застосування комп’ютерної техніки на уроках технології
НВ Дубова
Переяслав-Хмельницький, 2013
22013
Формування готовності майбутнього вчителя технологій до навчання учнів основам дизайну в процесі проектування виробів
НВ Дубова
Психолого-педагогічні проблеми сільської школи, 26-31, 2015
12015
Інноваційні підходи до реалізації змісту та методів у підготовці інженерів-педагогів
НВ Дубова
Видавництво НПУ ім. МП Драгоманова, 2011
12011
СТИМУЛЮВАННЯ ПРОФЕСІЙНОГО САМОРОЗВИТКУ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ КУЛІНАРНОГО ПРОФІЛЮ ЯК ЗАПОРУКА ЇХ КАР’ЄРНОГО ЗРОСТАННЯ
І Філімонова, Н Дубова
Психолого-педагогічні проблеми сучасної школи, 67-74, 2023
2023
Впровадження сучасних технологій навчання під час підготовки фахівців харчової галузі
НВ Дубова
ТНПУ ім. В. Гнатюка, 2023
2023
МЕТОДИЧНІ АСПЕКТИ ПРОВЕДЕННЯ ПРАКТИЧНИХ ЗАНЯТЬ ІЗ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ ТА ПОСЛУГ ПІД ЧАС ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ В УМОВАХ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ
І Філімонова, Н Дубова
Проблеми підготовки сучасного вчителя, 15-21, 2023
2023
ФОРМУВАННЯ ТЕХНІЧНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ У МАЙБУТНЬОГО ФАХІВЦЯ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ ЯК СКЛАДОВОЇ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ
Н Дубова, В Люльченко
Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 36-42, 2023
2023
СУЧАСНІ ПІДХОДИ ДО ВПРОВАДЖЕННЯ ПРОЄКТНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ ПІД ЧАС ПІДГОТОВКИ БАКАЛАВРІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ
Н Дубова
Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 119-125, 2022
2022
Педагогічна підтримка обдарованості в професійній освіті
НВ Дубова
Вінниця: ТОВ «Меркьюрі-Поділля», 2022
2022
Контроль фахових знань учнів зпо кулінарного профілю як педагогічна проблема
НВ Дубова
Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені КД …, 2022
2022
Педагогічні умови формування санітарно-гігієнічної культури майбутнього інженера-педагога харчового профілю в освітньому процесі закладу вищої освіти
Н Дубова, В Люльченко
Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 64-71, 2021
2021
Самостійна робота майбутніх інженерів-педагогів харчової галузі як умова формування загальних та фахових компетентностей
Н Дубова, В Люльченко
Збірник наукових праць Уманського державного педагогічного університету, 36-43, 2021
2021
Професійна мобільність як показник якості підготовки фахівців
НВ Дубова, ОВ Білінська
Вінниця: ПП Балюк ІБ, 2019
2019
Оценка результативности организации дополнительного образования детей с ОВЗ в рамках внеурочной деятельности педагога-психолога общеобразовательного учреждения в условиях ФГОС …
НВ Дубова
Большой конференц-зал: дополнительное образование–векторы развития, 105-116, 2019
2019
ПСИХОЛОГО-ПЕДАГОГИЧЕСКОЕ СОПРОВОЖДЕНИЕ ВОСПИТАННИКОВ И ОБУЧАЮЩИХСЯС ДЕВИАЦИЯМИ В ПОВЕДЕНИИ НА ВСЕХ УРОВНЯХ ОБЩЕГО ОБРАЗОВАНИЯ
НЮ Патькова, РР Иванова, ЕМ Никонова, НВ Дубова
Лучшие практики субъектов Российской Федерации в сфере профилактики …, 2019
2019
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20