Технология производства и показатели качества пищевой добавки на основе магнетита НГ Илюха, ЗВ Барсова, ВА Коваленко, ИВ Цихановская Восточно-Европейский журнал передовых технологий 6 (10 (48)), 32-35, 2010 | 20 | 2010 |
Дослідження процесів окиснювальних та термічних перетворень у системі" олія–ліпідо-магнетитова суспензія" ІВ Цихановська, ЗВ Барсова, ІМ Демидов, ЛФ Павлоцька Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2015 | 8 | 2015 |
О перспективах использования магнетита в качестве биологически активных добавок ИВ Цихановская, ТА Оноприенко, ВА Коваленко, ВИ Оноприенко тез. док, 53-54, 2009 | 4 | 2009 |
Удосконалення технології біфштекса з яловичини з використанням харчової добавки Магнетофуд ІВ Цихановська, ЛА Скуріхіна, ВВ Євлаш, ЛФ Павлоцька Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2018 | 3 | 2018 |
Удосконалення технології вівсяного печива шляхом уведення до рецептури харчової добавки" Магнетофуд" на основі дво-та тривалентного заліза ІВ Цихановська Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2019 | 2 | 2019 |
Дослідження впливу біологічно активної добавки на якість м’ясних посічених напівфабрикатів ІВ Цихановська, ЛА Скуріхіна, ОВ Александров, ТБ Гонтар Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2017 | 2 | 2017 |
Визначення ефективностi використання магнетиту в ліпідо-магнетитових суспензіях ІВ Цихановська, ЗВ Барсова, ОВ Александров, МГ Ілюха Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (6 (69)), 4-8, 2014 | 2 | 2014 |
Визначення ефективностi використання магнетиту в ліпідо-магнетитових суспензіях ІВ Цихановська, ЗВ Барсова, ОВ Александров, МГ Ілюха Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (6 (69)), 4-8, 2014 | 2 | 2014 |
РОЗРОБКА РЕЦЕПТУРИ І ТЕХНОЛОГІЇ КОНДИТЕРСЬКИХ ПРЯНИКОВИХ ВИРОБІВ З ВИКОРИСТАННЯМ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ “МАГНЕТОФУД” ІВ Цихановська Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету 9 (1), 2019 | 1 | 2019 |
ДОСЛІДЖЕННЯ СТРУКТУРНО-МЕХАНІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ ТА ПІНОУТВОРЕННЯ ЗЕФІРНИХ МАС З РІЗНИМИ СТРУКТУРОУТВОРЮВАЧАМИ ПРИ ВВЕДЕННІ В РЕЦЕПТУРУ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ “МАГНЕТОФУД” ІВ Цихановська, ВВ Євлаш, ТА Лазарєва, АУ Шингісов Праці Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра …, 2019 | 1 | 2019 |
Удосконалення технології зефіру біло-рожевого з використанням харчової добавки «Магнетофуд» ІВ Цихановська, ОВ Адександров, НС Кайда, ВВ Євлаш, ЗІ Коваленко | 1 | 2019 |
синтез и исследование кинетики растворения Магнетита в Модельных средах ОВ Александров, ИВ Цихановская, ЗВ Барсова Технологический аудит и резервы производства 5 (7 (25)), 31-32, 2015 | 1 | 2015 |
Магнітні рідини. Очищення вод від нафтопродуктів ІВ Цихановська, АЮ Денисова, ЄЯ Левітін, МГ Ілюха, ВП Тімофєєва, ... Восточно-Европейский журнал передовых технологий 1 (6 (61)), 28-31, 2013 | 1 | 2013 |
Показники якості харчової добавки на основі магнетиту ИВ Цихановская, ЗВ Барсова | 1 | 2012 |
Изучение качества масляно-жировых суспензий на основе магнетита ИС Конюшенко, ИВ Цихановская, ЗВ Барсова | 1 | 2012 |
РАЗРАБОТКА УСТОЙЧИВОЙ ЛИПИДО-МАГНЕТОВОЙ СУСПЕНЗИИ АЮ Денисова, ОБ Скородумова, ИВ Цихановская, НЛ Тарасюк | 1 | 2012 |
ВИЗНАЧЕННЯ СЕДИМЕНТАЦІЙНОЇ СТІЙКОСТІ ЛІПІДО–МА ГНЕТИТОВИХ СУСПЕНЗІЙ (частина 2) ОВ Александров, ІВ Цихановська, ТБ Гонтар | | 2017 |
Исследование влияния биологически активной добавки на процессы окисления растительных масел ИВ Цихановская, АВ Александров, ТБ Гонтар, ЛФ Павлоцкая БГАТУ, 2017 | | 2017 |
ДОСЛІДЖЕННЯ ПРОЦЕСІВ ОКИСНЮВАЛЬНИХ ТА ТЕРМІЧНИХ ПЕРЕТВОРЕННЬ В СИСТЕМІ: ОЛІЯ–ЛІПІДО–МАГНЕТИТОВА СУСПЕНЗІЯ (частина 3) ОВ Александров, ІВ Цихановська | | 2016 |
ПРОВЕДЕННЯ КІЛЬКІСНОГО СПЕКТРАЛЬНОГО АНАЛІЗУ РОСЛИННИХ ОЛІЙ ТА СВИНЯЧОГО ЖИРУ ОВ Александров, МГ Ілюха, ОБ Скородумова, ІВ Цихановська, ... | | 2015 |