Follow
Tsykhanovska Iryna, Ирина Цихановская
Tsykhanovska Iryna, Ирина Цихановская
Украинская инженерно-педагогическая академия, кафедра пищевых и химических технологий
Verified email at library.uipa.kharkov.ua - Homepage
Title
Cited by
Cited by
Year
Технология производства и показатели качества пищевой добавки на основе магнетита
НГ Илюха, ЗВ Барсова, ВА Коваленко, ИВ Цихановская
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 6 (10 (48)), 32-35, 2010
202010
Дослідження процесів окиснювальних та термічних перетворень у системі" олія–ліпідо-магнетитова суспензія"
ІВ Цихановська, ЗВ Барсова, ІМ Демидов, ЛФ Павлоцька
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2015
82015
О перспективах использования магнетита в качестве биологически активных добавок
ИВ Цихановская, ТА Оноприенко, ВА Коваленко, ВИ Оноприенко
тез. док, 53-54, 2009
42009
Удосконалення технології біфштекса з яловичини з використанням харчової добавки Магнетофуд
ІВ Цихановська, ЛА Скуріхіна, ВВ Євлаш, ЛФ Павлоцька
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2018
32018
Удосконалення технології вівсяного печива шляхом уведення до рецептури харчової добавки" Магнетофуд" на основі дво-та тривалентного заліза
ІВ Цихановська
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2019
22019
Дослідження впливу біологічно активної добавки на якість м’ясних посічених напівфабрикатів
ІВ Цихановська, ЛА Скуріхіна, ОВ Александров, ТБ Гонтар
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2017
22017
Визначення ефективностi використання магнетиту в ліпідо-магнетитових суспензіях
ІВ Цихановська, ЗВ Барсова, ОВ Александров, МГ Ілюха
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (6 (69)), 4-8, 2014
22014
Визначення ефективностi використання магнетиту в ліпідо-магнетитових суспензіях
ІВ Цихановська, ЗВ Барсова, ОВ Александров, МГ Ілюха
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (6 (69)), 4-8, 2014
22014
РОЗРОБКА РЕЦЕПТУРИ І ТЕХНОЛОГІЇ КОНДИТЕРСЬКИХ ПРЯНИКОВИХ ВИРОБІВ З ВИКОРИСТАННЯМ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ “МАГНЕТОФУД”
ІВ Цихановська
Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету 9 (1), 2019
12019
ДОСЛІДЖЕННЯ СТРУКТУРНО-МЕХАНІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ ТА ПІНОУТВОРЕННЯ ЗЕФІРНИХ МАС З РІЗНИМИ СТРУКТУРОУТВОРЮВАЧАМИ ПРИ ВВЕДЕННІ В РЕЦЕПТУРУ ХАРЧОВОЇ ДОБАВКИ “МАГНЕТОФУД”
ІВ Цихановська, ВВ Євлаш, ТА Лазарєва, АУ Шингісов
Праці Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра …, 2019
12019
Удосконалення технології зефіру біло-рожевого з використанням харчової добавки «Магнетофуд»
ІВ Цихановська, ОВ Адександров, НС Кайда, ВВ Євлаш, ЗІ Коваленко
12019
синтез и исследование кинетики растворения Магнетита в Модельных средах
ОВ Александров, ИВ Цихановская, ЗВ Барсова
Технологический аудит и резервы производства 5 (7 (25)), 31-32, 2015
12015
Магнітні рідини. Очищення вод від нафтопродуктів
ІВ Цихановська, АЮ Денисова, ЄЯ Левітін, МГ Ілюха, ВП Тімофєєва, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 1 (6 (61)), 28-31, 2013
12013
Показники якості харчової добавки на основі магнетиту
ИВ Цихановская, ЗВ Барсова
12012
Изучение качества масляно-жировых суспензий на основе магнетита
ИС Конюшенко, ИВ Цихановская, ЗВ Барсова
12012
РАЗРАБОТКА УСТОЙЧИВОЙ ЛИПИДО-МАГНЕТОВОЙ СУСПЕНЗИИ
АЮ Денисова, ОБ Скородумова, ИВ Цихановская, НЛ Тарасюк
12012
ВИЗНАЧЕННЯ СЕДИМЕНТАЦІЙНОЇ СТІЙКОСТІ ЛІПІДО–МА ГНЕТИТОВИХ СУСПЕНЗІЙ (частина 2)
ОВ Александров, ІВ Цихановська, ТБ Гонтар
2017
Исследование влияния биологически активной добавки на процессы окисления растительных масел
ИВ Цихановская, АВ Александров, ТБ Гонтар, ЛФ Павлоцкая
БГАТУ, 2017
2017
ДОСЛІДЖЕННЯ ПРОЦЕСІВ ОКИСНЮВАЛЬНИХ ТА ТЕРМІЧНИХ ПЕРЕТВОРЕННЬ В СИСТЕМІ: ОЛІЯ–ЛІПІДО–МАГНЕТИТОВА СУСПЕНЗІЯ (частина 3)
ОВ Александров, ІВ Цихановська
2016
ПРОВЕДЕННЯ КІЛЬКІСНОГО СПЕКТРАЛЬНОГО АНАЛІЗУ РОСЛИННИХ ОЛІЙ ТА СВИНЯЧОГО ЖИРУ
ОВ Александров, МГ Ілюха, ОБ Скородумова, ІВ Цихановська, ...
2015
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20