Розробка технологій білково-жирових емульсій для кулінарних напівфабрикатів ВМ Пасічний, АМ Гередчук, НВ Олійник, ОІ Положишникова Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2018 | 2 | 2018 |
Вплив вівсяних висівок та насіння льону на якість виробів із масляного бісквіту ЛО Положишникова, ОІ Положишникова Полтава: ПУЕТ, 2016 | 1 | 2016 |
РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЙ БІЛКОВО-ЖИРОВИХ ЕМУЛЬСІЙ ДЛЯ КУЛІНАРНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ АМ Гередчук, ВМ Пасічний, ОІ Положишникова, НВ Олійник Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і …, 2018 | | 2018 |
Отримання емульсій із використанням вихрового шару феромагнітних частинок ЛО Положишникова, ОІ Положишникова Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2014 | | 2014 |
ВИКОРИСТАННЯ ДИСТАНЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ПРИ ВИВЧЕННІ ДИСЦИПЛІНИ «ТЕХНОЛОГІЯ ГАЛУЗІ» ОІ Положишникова | | |
ВИКОРИСТАННЯ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ У ТЕХНОЛОГІЯХ СОУСІВ НА ЕМУЛЬСІЙНІЙ ОСНОВІ ОІ Положишникова АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ, ГОТЕЛЬНО …, 0 | | |
ПРОБЛЕМИ ОРГАНІЗАЦІЇ ТА ПРОВЕДЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНОЇ ПРАКТИКИ ОІ Положишникова, ЛО Положишникова ББК 74.484. 4я431, 206, 0 | | |
КОМПЕТЕНТНІСНИЙ ПІДХІД ПРИ ВИВЧЕННІ ДИСЦИПЛІНИ «ОСНОВИ КЛАСИЧНОЇ КУЛІНАРІЇ» ЛО Положишникова, ОІ Положишникова Програмний комітет, 245, 0 | | |
ПРОФЕСІЙНЕ ОРІЄНТУВАННЯ НАВЧАННЯ–ОДИН З НАПРЯМКІВ ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ ВИЩОЇ КВАЛІФІКАЦІЇ АМ Бурбак, ОІ Положишникова ББК 74.48 я431, 307, 0 | | |
ВПЛИВ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ НА ПОКАЗНИКИ ЯКОСТІ ПШЕНИЧНОГО БОРОШНА THE INFLUENCE OF UNTRADITIONAL PLANT RAW MATERIALS ON THE QUALITY INDICATORS OF WHEAT FLOUR ЛО Положишникова, ОІ Положишникова Науковий керівник семінару та відповідальний за випуск, 30, 0 | | |