Підписатись
Положишникова Ольга Іванівна
Положишникова Ольга Іванівна
доцент кафедри технологій харчових виробництв і ресторанного господарства,Poltava University of
Підтверджена електронна адреса в uccu.org.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Розробка технологій білково-жирових емульсій для кулінарних напівфабрикатів
ВМ Пасічний, АМ Гередчук, НВ Олійник, ОІ Положишникова
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2018
22018
Вплив вівсяних висівок та насіння льону на якість виробів із масляного бісквіту
ЛО Положишникова, ОІ Положишникова
Полтава: ПУЕТ, 2016
12016
РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЙ БІЛКОВО-ЖИРОВИХ ЕМУЛЬСІЙ ДЛЯ КУЛІНАРНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ
АМ Гередчук, ВМ Пасічний, ОІ Положишникова, НВ Олійник
Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і …, 2018
2018
Отримання емульсій із використанням вихрового шару феромагнітних частинок
ЛО Положишникова, ОІ Положишникова
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2014
2014
ВИКОРИСТАННЯ ДИСТАНЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ПРИ ВИВЧЕННІ ДИСЦИПЛІНИ «ТЕХНОЛОГІЯ ГАЛУЗІ»
ОІ Положишникова
ВИКОРИСТАННЯ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ У ТЕХНОЛОГІЯХ СОУСІВ НА ЕМУЛЬСІЙНІЙ ОСНОВІ
ОІ Положишникова
АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ, ГОТЕЛЬНО …, 0
ПРОБЛЕМИ ОРГАНІЗАЦІЇ ТА ПРОВЕДЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНОЇ ПРАКТИКИ
ОІ Положишникова, ЛО Положишникова
ББК 74.484. 4я431, 206, 0
КОМПЕТЕНТНІСНИЙ ПІДХІД ПРИ ВИВЧЕННІ ДИСЦИПЛІНИ «ОСНОВИ КЛАСИЧНОЇ КУЛІНАРІЇ»
ЛО Положишникова, ОІ Положишникова
Програмний комітет, 245, 0
ПРОФЕСІЙНЕ ОРІЄНТУВАННЯ НАВЧАННЯ–ОДИН З НАПРЯМКІВ ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ ВИЩОЇ КВАЛІФІКАЦІЇ
АМ Бурбак, ОІ Положишникова
ББК 74.48 я431, 307, 0
ВПЛИВ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ НА ПОКАЗНИКИ ЯКОСТІ ПШЕНИЧНОГО БОРОШНА THE INFLUENCE OF UNTRADITIONAL PLANT RAW MATERIALS ON THE QUALITY INDICATORS OF WHEAT FLOUR
ЛО Положишникова, ОІ Положишникова
Науковий керівник семінару та відповідальний за випуск, 30, 0
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–10