Follow
Olena Dromenko, Олена Дроменко, Елена Дроменко
Olena Dromenko, Олена Дроменко, Елена Дроменко
State Biotechnological University (SBTU), / Державний біотехнологічний університет
Verified email at btu.kharkov.ua
Title
Cited by
Cited by
Year
Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м’яса та м’ясопродукті. Робочий зошит для виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 «Харчові технології»
МО Янчева, ОБ Дроменко
Харків: ХДУХТ, 2019
912019
Раціональне харчування дітей шкільного віку
ОІ Черевко, ЛМ Крайнюк, ЛО Касілова, ЖА Крутовий, ЛД Манєлова, ...
Харків: ХДУХТ, 2007
19*2007
Фiзико-хiмiчнi та бiохiмiчнi основи технологiї м’яса та м’ясопродуктiв
МО Янчева, ЛВ Пешук, ОБ Дроменко
102009
К вопросу о совершенствовании методики определения водосвязывающей способности мяса и мясопродуктов
ЛН Крайнюк, ...
Прогресивні технології та удосконалення процесів харчових виробництв …, 2000
92000
Study of influence of freezing-defrosting on thermophysical properties of meat systems
M Yancheva, O Dromenko, V Potapov, О Grinchenko, T Zhelieva
Eureca : Life sciences, 32-38, 2018
72018
Development of physics and mathematical model of crystallization process meat systems
M Yancheva, O Dromenko, V Potapov, G Оlga, T Zhelieva
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 1 (11 (91)), 50-55, 2018
6*2018
Improvement of the continuous" pipe in pipe" pasteurization unit
A Zahorulko, A Zagorulko, M Yancheva, O Dromenko, M Sashnova, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 4 (11-106), 70-75, 2020
52020
Determination of the heat transfer coefficient of a rotary film evaporator with a heating filmforming element
A Zahorulko, A Zagorulko, O Cherevko, O Dromenko, A Solomon, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 6 (8), 114, 2021
42021
Influence of emulsion systems of cryoprotective action on thermophysical properties of meat systems
OA Yancheva, M. O., Dromenko, E. B., Potapov, V. A., & Hrynchenko
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 3 (10), 34-39, 2014
32014
Використання колагеномісткої сировини м'ясної промисловості. Монографія
МО Янчева, ЛМ Крайнюк, ЛА Скуріхіна, ОБ Дроменко
32010
Research into the thermophysical characteristics of muscle and adipose tissues in the freezing–thawing process
O Dromenko, V Potapov, M Yancheva, V Оnishchenko, V Bolshakova, ...
22021
ВИКОРИСТАННЯ ЗБАГАЧЕНОЇ БІЛКОВО-ЖИРОВОЇ ЕМУЛЬСІЇ В ТЕХНОЛОГІЯХ М’ЯСНИХ ФАРШЕВИХ ВИРОБІВ
О Дроменко, Д Пузик
СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ, 2020
22020
Технологічні аспекти виробництва напівфабрикатів м'ясних посічених заморожених із використанням емульсійних систем
ОО Гринченко, ОБ Дроменко, ЛМ Крайнюк, ВО Потапов, МО Янчева
Харків: ХДУХТ, 2015
22015
Дослідження впливу технологічних чинників на функціонально-технологічні властивості тваринних білків фірми Scanflavour
НВ Камсуліна, ОБ Дроменко, ДА Городажев
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2014
22014
Аналіз сучасного стану застосування добавок кріопротекторної дії у технологіях замороженої м'ясної продукції
МО Янчева, ОБ Дроменко, ЛЛ Рудніченко
Праці Таврійського державного агротехнологічного університету, 63-69, 2012
22012
Проектування підприємств з основами САПР. Проектування та реконструкція підприємств галузі. Розділ Технологічні розрахунки консервних цехів
ЛА Скуріхіна, ОБ Дроменко
Харків: ХДУХТ, 2019
12019
Фізико-хімічні та біотехнологічні основи технології м'яса і м'ясопродуктів. Навчальний посібник у рисунках і таблицях
МО Янчева, ЕБ Дроменко, НГ Гринченко
Харків: ХДУХТ, 2017
12017
Вивчення технологічних властивостей розсольних сумішей фірми NESSE
НВ Камсуліна, ОБ Дроменко, МО Сьома, МС Талащенко
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2017
12017
Разработка технологии мясных рубленых замороженных полуфабрикатов с использованием эмульсионных систем
МА Янчева, ЕБ Дроменко
Вестник Алматинского технологического университета, 9-15, 2014
12014
Розробка технології посічених напівфабрикатів з м’яса кролів
ВА Большакова, ОБ Дроменко
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009
12009
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20