Дифузійний спосіб виробництва ягідних напоїв АТ Безусов, ТМ Афанасьєва, МЛ Марянов Пищевая наука и технология 25 (4), 85-88, 2013 | 3 | 2013 |
Trends in the processing of fruits and vegetables for healthy foods T Afanasieva Priority directions of science development. Abstracts of the 4th …, 2020 | 1 | 2020 |
ПИТАННЯ ЩОДО ЯКОСТІ І ФАЛЬСИФІКАЦІЇ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ ТА УПАКОВКИ Я Верхівкер, О Мирошніченко, Т Афанасьєва, Ю Бобошко Наука і техніка сьогодні, 2023 | | 2023 |
Особливості формування кадрового потенціалу закладів вищої освіти ТМ Афанасьєва, ГІ Палвашова, НВ Доценко | | 2022 |
Комп'ютерна комунікація–новий вимір у спілкуванні здобувачів та викладачів в сучасних умовах ГІ Палвашова, НВ Доценко, ТМ Афанасьєва | | 2022 |
Джерела отримання хітинолітичних ферментів АТ Безусов, НВ Доценко, ТМ Афанасьєва | | 2022 |
Аналіз способів біологічного синтезу оцтової кислоти ГІ Палвашова, ТМ Афанасьєва, НВ Доценко | | 2022 |
Розробка компонентного складу консервів «Овочі гриль» з оцінкою показників якості ТМ Афанасьєва, АТ Безусов, ГІ Палвашова, НВ Доценко | | 2022 |
РОЗВИТОК ТВОРЧИХ ЗДІБНОСТЕЙ СТУДЕНТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ» Т Афанасьєва, Д Лукін, С Карапанджа Харківський торговельно-економічний коледж КНТЕУ, 60-62, 2021 | | 2021 |
Технологія консервованих овочевих бульйонів АТ Безусов, НВ Доценко, ТІ Нікітчіна, ТМ Афанасьєва Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2021 | | 2021 |
Біотехнологічний спосіб зневоднення гарбузової м’якоті під час одержання β-каротинового концентрату АТ Безусов, НВ Доценко, ТІ Нікітчіна, ТМ Афанасьєва, ... Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2021 | | 2021 |
РОЗРОБКА БІОТЕХНОЛОГІЇ ОТРИМАННЯ БІОЛОГІЧНО АКТИВНИХ РЕЧОВИН З КЛІТИННИХ СТІНОК LAC. PLANTARUM АТ Безусов, НВ Доценко, ТМ Афанасьєва, ГІ ПАЛВАШОВА Scientific Works 85 (2), 120-127, 2021 | | 2021 |
Самоосвіта викладача в умовах змішаної форми навчання ТМ Афанасьєва, НВ Доценко, ГО Саркісян | | 2021 |
Мікробіологічні методи сорбції важких металів при очищенні води АТ Безусов, НВ Доценко, ТІ Нікітчіна, ТМ Афанасьєва | | 2021 |
Можливості біотехнології при утилізації органічних відходів агропромислового комплексу ТМ Афанасьєва | | 2021 |
Академічна доброчесність–одна з умов забезпечення якості вищої освіти ТМ Афанасьєва | | 2020 |
Біологічна трансформація промислових відходів органічного походження ТМ Афанасьєва | | 2020 |
Студентський плагіат в сучасному освітньому процесі ТМ Афанасьєва | | 2020 |
IMPROVEMENT OF THE BLENDING TECHNOLOGY OF MEDIUM DRY AND SEMI-SWEET WHITE TABLE WINES O Khodakov, L Osypova, H Sarkisian, O Radionova, T Afanasieva Journal of Food Science and Technology-ukraine 13 (№ 4), 138-146, 2019 | | 2019 |
Біоконверсія відходів харчових виробництв АТ Безусов, НВ Доценко, ТМ Афанасьєва «Dynamics of the development of world science». Abstracts of the 4th …, 2019 | | 2019 |