Підписатись
Tetiana Afanasieva/Татьяна Николаевна Афанасьева/ Афанасьєва Тетяна Миколаївна
Tetiana Afanasieva/Татьяна Николаевна Афанасьева/ Афанасьєва Тетяна Миколаївна
Odesa National University of Technology
Підтверджена електронна адреса в ontu.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Дифузійний спосіб виробництва ягідних напоїв
АТ Безусов, ТМ Афанасьєва, МЛ Марянов
Пищевая наука и технология 25 (4), 85-88, 2013
32013
Trends in the processing of fruits and vegetables for healthy foods
T Afanasieva
Priority directions of science development. Abstracts of the 4th …, 2020
12020
ПИТАННЯ ЩОДО ЯКОСТІ І ФАЛЬСИФІКАЦІЇ ХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ ТА УПАКОВКИ
Я Верхівкер, О Мирошніченко, Т Афанасьєва, Ю Бобошко
Наука і техніка сьогодні, 2023
2023
Особливості формування кадрового потенціалу закладів вищої освіти
ТМ Афанасьєва, ГІ Палвашова, НВ Доценко
2022
Комп'ютерна комунікація–новий вимір у спілкуванні здобувачів та викладачів в сучасних умовах
ГІ Палвашова, НВ Доценко, ТМ Афанасьєва
2022
Джерела отримання хітинолітичних ферментів
АТ Безусов, НВ Доценко, ТМ Афанасьєва
2022
Аналіз способів біологічного синтезу оцтової кислоти
ГІ Палвашова, ТМ Афанасьєва, НВ Доценко
2022
Розробка компонентного складу консервів «Овочі гриль» з оцінкою показників якості
ТМ Афанасьєва, АТ Безусов, ГІ Палвашова, НВ Доценко
2022
РОЗВИТОК ТВОРЧИХ ЗДІБНОСТЕЙ СТУДЕНТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ»
Т Афанасьєва, Д Лукін, С Карапанджа
Харківський торговельно-економічний коледж КНТЕУ, 60-62, 2021
2021
Технологія консервованих овочевих бульйонів
АТ Безусов, НВ Доценко, ТІ Нікітчіна, ТМ Афанасьєва
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2021
2021
Біотехнологічний спосіб зневоднення гарбузової м’якоті під час одержання β-каротинового концентрату
АТ Безусов, НВ Доценко, ТІ Нікітчіна, ТМ Афанасьєва, ...
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2021
2021
РОЗРОБКА БІОТЕХНОЛОГІЇ ОТРИМАННЯ БІОЛОГІЧНО АКТИВНИХ РЕЧОВИН З КЛІТИННИХ СТІНОК LAC. PLANTARUM
АТ Безусов, НВ Доценко, ТМ Афанасьєва, ГІ ПАЛВАШОВА
Scientific Works 85 (2), 120-127, 2021
2021
Самоосвіта викладача в умовах змішаної форми навчання
ТМ Афанасьєва, НВ Доценко, ГО Саркісян
2021
Мікробіологічні методи сорбції важких металів при очищенні води
АТ Безусов, НВ Доценко, ТІ Нікітчіна, ТМ Афанасьєва
2021
Можливості біотехнології при утилізації органічних відходів агропромислового комплексу
ТМ Афанасьєва
2021
Академічна доброчесність–одна з умов забезпечення якості вищої освіти
ТМ Афанасьєва
2020
Біологічна трансформація промислових відходів органічного походження
ТМ Афанасьєва
2020
Студентський плагіат в сучасному освітньому процесі
ТМ Афанасьєва
2020
IMPROVEMENT OF THE BLENDING TECHNOLOGY OF MEDIUM DRY AND SEMI-SWEET WHITE TABLE WINES
O Khodakov, L Osypova, H Sarkisian, O Radionova, T Afanasieva
Journal of Food Science and Technology-ukraine 13 (№ 4), 138-146, 2019
2019
Біоконверсія відходів харчових виробництв
АТ Безусов, НВ Доценко, ТМ Афанасьєва
«Dynamics of the development of world science». Abstracts of the 4th …, 2019
2019
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20