Follow
Oleg Galenko / Олег Галенко / Олег Галенко / Oleh Halenko
Oleg Galenko / Олег Галенко / Олег Галенко / Oleh Halenko
доцент Національний університет харчових технологій
Verified email at nuft.edu.ua
Title
Cited by
Cited by
Year
Conformational changes in the structure of dough and bread enriched with pumpkin seed flour
S Litvynchuk, O Galenko, A Cavicchi, C Ceccanti, C Mignani, L Guidi, ...
Plants 11 (20), 2762, 2022
302022
Investigation of vegetable oils to oxidative degradation of varying degrees of saturation with tocopherol
O Melnyk, I Radzievska, O Galenko, L Peshuk
282018
Gerodietic meat products technology enriched with calcium and phosphorus
L Peshuk, N Budnyk, O Galenko
182011
Rational use of the collagen
L Peshuk, O Galenko, N Budnyk
162014
Use of collagenase in technology gerodietetic products
L Peshuk, O Galenko, NV Budnik
Journal of food and packing science, technique and technologies 2 (3), 8-11, 2014
152014
Use of pumpkin seed flour in preparation of bakery products
A Shevchenko, V Drobot, O Galenko
132022
Удосконалення технології січених напівфабрикатів для профілактики йодо-та селенодефіциту
ЮП Крижова, ММ Антонюк, ОО Галенко, ВН Корзун
Мясной бизнес, 30-37, 2010
92010
Impact of washing solutions on chemical composition and physicochemical properties of surimi-like mechanically deboned turkey meat
O Galenko, S Schuler, V Bezpalko, O Gasyuk
82020
Meat products for the nutrition of people with the overweight of body-pandemic of ХХІ century
L Peshuk, O Galenko, A Androsova, V Bogun
Ukrainian Journal of Food Science 4 (1), 6-17, 2016
82016
Investigation of nutrients properties of meat pastes using vegetative raw materials
O Moskaluyk, O Hashchuk, L Peshuk, L Sineok, O Galenko
72018
Technology for meat gerodietetic products
L Peshuk, O Galenko, V Sergina
Ukrainian Journal of Food Science 3 (1), 16-26, 2015
62015
Improving the technology of cooked sausages using protein-mineralhydrocarbon additive
L Peshuk, O Gorbach, O Galenko
52018
Development of technology of gerontologic food pastes
L Peshuk, O Galenko, I Radzievska, V Bohun
Ukrainian journal of food science, 229-335, 2016
52016
Using of bioinformatics and computer morphometry in study of Fusarium spp. causing potato dry rot
N Zhilinskaia, J Bazarnova, A Shleikin, L Peshuk, O Galenko
Ukrainian food journal, 515-522, 2016
52016
Citrates of mineral substances in the technological process of manufacturing bakery products
A Shevchenko, O Galenko
42021
Two-stage technology for palm oil fractionation for production of cocoa butter substitutes
I Radzievska, O Melnyk, O Galenko, L Peshuk
НАУКА ТА ІННОВАЦІЇ, 48, 2018
42018
Технологія виробництва котлет профілактичного призначення з водоростями цистозіра чорноморська та фукус
ЮП Крижова, ММ Антонюк, ОО Галенко, ВН Корзун
Харчова промисловість, 2010
42010
Борошно насіння промислових конопель як перспективна білоквмісна сировина у технологіях м’ясопродуктів
ОО Галенко, ВЮ Шаповалов
32020
Дослідження можливості використання білково-мінерального-збагачувача геродієтичного у виробництві варених ковбасних виробів
ЛВ Пешук, ОО Галенко, ОІ Гащук
32014
Технологія нутрієнтно-адекватних продуктів з використанням нетрадиційної сировини у геродієтичному харчуванні
ЛВ Пешук, КМ Салов, ОО Галенко
Харчова наука і технологія, 8-12, 2011
32011
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20